Бихте ли родили у дома? - 1

• 29 309
  • 362
  •   1
Отговори
# 315
Закрила на детето и социалните ги "викате" вече няколко пъти заради родено дете вкъщи в България. Пък гледам нищо не се е случило на семействата им.

# 316
  • Видин
Закрила на детето и социалните ги "викате" вече няколко пъти заради родено дете вкъщи в България. Пък гледам нищо не се е случило на семействата им.
... което е много жалко. Грозна беше гледката на младата майка с бебето, все още свързано с пъпната връв, онова куче лежащо до тях, голото бебе, шишето с неизяснена течност в него  Sick
Естествено не са ли я учили, че бебетата се кърмят, не ядат от шише? Shocked

# 317
Ти роди като тази жена от филма и след това го пусни в интернет пък тогава ще видим дали няма да ти се случи нещо

# 318
Жалко е, да. Не отговарят на форумните изисквания.
Не визирах само това семейство.

Почнаха и заплахите.  Laughing

# 319
Не само «анурците» отхвърлят медицинската помощ. Не признават медикаментите и в сектата на Висарион - друг сибирски деструктивен култ. В сектата на Висарион хората се държат в състояние на постоянно недохранване, не им дават да се лекуват (вместо лекарства те практикуват т. н. «естетотерапия» – излизаш в гората, гледаш тревата, облаците и всичко трябва да ти мине), карат ги да си мият зъбите с урина и да правят куп други безсмислени и вредни неща. Между другото висарионовците, както и анурците, също са здраво свързани с "Космическия разум". От него те периодично получават послания

# 320
  • Видин
Айде сега дайте линк към някое нормално,красиво,вдъхновяващо раждане вкъщи.Че това предишното определено нямаше положителен ефект в/у мен  Tired

# 321
Аманита, ми как да ти дам...Това, което за мен е красиво, за теб може да е гнусно. Образно казано.  Wink

# 322
  • Видин
Ако няма тоалетни, гледащи перверзно деца и такива "изцепки" може и да се прежаля да го гледам  Rolling Eyes

# 323
  • София
да се включа и аз
интересно ако имаше някакви усложнения, как щяха да се оправят вкъщи на дюшека с кучето
горкото дете, представяте ли си в каква среда ще израстне..... ужас
иначе по въпроса - и аз съм категорична, че не бих родила у дома

# 324
Ако няма тоалетни, гледащи перверзно деца и такива "изцепки" може и да се прежаля да го гледам  Rolling Eyes
http://www.vimeo.com/6892629

горкото дете, представяте ли си в каква среда ще израстне.....
Представям си.  Simple Smile

# 325
За мен това е перверзно!!!
Щом едно раждане, придружено с любов от цялото семейство, за вас е перверзия... замислете се какво ви е съзнанието.

Според вас раждането трябва да става с викове и крясъци, много болка и лошо отношение
и това в най-добрия случай.
щом това ви харесва...

# 326
  • София
Какво биха казали от социални грижи и от държавната агенция за закрила на детето, ако им разкажете, че сте родили детето си в тоалетната докато сте кърмили по-голямото, а мъжът ви е снимал и след това е пуснал филмчето в интернет?  newsm78

За теб - и за всички нормални хора.

# 327
Държите да знаете, че вие сте нормални. Ок. Simple Smile

# 328
За мен раждането е нещо много интимно и хората решили да показват подобни неща в интернет са перверзни. Аз ако знам, че съм родена в тоалетната бих се чувствала ужасно и последното върху което бих мислила ще е любов.

# 329
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Щом едно раждане, придружено с любов от цялото семейство, за вас е перверзия... замислете се какво ви е съзнанието.

Според вас раждането трябва да става с викове и крясъци, много болка и лошо отношение
и това в най-добрия случай.
щом това ви харесва...

Не, Бащатко, аз лично не смятам раждане придружено с любов за перверзия (ама как само могат да се изкривяват думите  Thinking). ОК съм с това, всъщност пак казвам - така й харесва на жената, така направила. На мен не ми пречи.

Но пък това, което не ми е ясно е какво прави детето там??И къде в природата се случва същото такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт