подсъзнанието може всичко 14

• 105 390
  • 462
  •   2
Отговори
# 165
Момичета тук съм, но нямам време да пиша напоследък. Само минавам да ви поздравя.  Heart Eyes
A m b e r,  Hug

Искам да попитам тези които медитират с кристали, чувствате ли нещо по време на медитация и какво? Аз като че ли започнах да усещам нещо, но не съм сигурна какво точно става.   bouquet

# 166
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

Вчера докато си четях в izvorite попаднах на 10те правила за човешки същества из АКО ЖИВОТЪТ Е ИГРА, ТОВА СА ПРАВИЛАТА д-р Чери Картър-Скот Grinning и се сетих за поста на A m b e r и думичката ТРЯБВА  Thinking

"Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си." Хорас Джаксън Браун.
"Искам" е основа на избор, който води до действие. "Би трябвало" е основа за решение, което води до жертва.

Когато "павиме" ТРЯБВА не е ли това наш избор  Rolling Eyes  т.е. не би трябвало де се чустваме "жертви"  Thinking а просто за момента сме избрали по-доброто от това да не направим нищо  Thinking

*оф ама как го обясних  Crazy

Хубав ден с това  Hug   "Най-голямата ни слабост е, че се предаваме. Най-сигурният начин да успеем е винаги да опитаме поне още веднъж." Томас Алва Едисон.

# 167
Момичета, задължително ли е списъка с желание да се прави в точния час на новолуние. Може ли например да се напише няколко часа преди това? Благодаря.

# 168
  • Tам през Атлантическия океан
Mojito    Wink
По-добре след това  Hug луната е увеличаваща и действието/задвижването на желанията ще по-силно  Grinning Дори може и на следващия ден да ги напишеш  Wink

# 169
  • София

Искам да попитам тези които медитират с кристали, чувствате ли нещо по време на медитация и какво? Аз като че ли започнах да усещам нещо, но не съм сигурна какво точно става.   bouquet

Аз все още нищо не усещам... Какви са усещанията при теб?

# 170
  • Русе

"Искам" е основа на избор, който води до действие. "Би трябвало" е основа за решение, което води до жертва.[/url]

Когато "павиме" ТРЯБВА не е ли това наш избор  Rolling Eyes  т.е. не би трябвало де се чустваме "жертви"  Thinking а просто за момента сме избрали по-доброто от това да не направим нищо  Thinking

Ама колко си права ако знаеш  Hug
Пак някъде из егото май трябва да ровя   

# 171
  • Добрич
Desss, винаги даваш интересни линкове. Разгледах и други страници от линка, който си дала и си харесах Приказка за мечтите:

Цитат
Както винаги става с мечтите - мечтата на всеки се сбъдва, но съвсем различно от това, което си е представял.

Искам да ви попитам нещо. Днес в един магазин продавачката се обърка и ми взе по- малко пари. Върнах се, казах и и доплатих. После се замислих беше ли необходимо това. Ако това е непоискано добро и другата продавачка, която също разбра може ли да създаде неприятности на тази, която се е объркала. Дали не и навредих, за да се чувствам почтена?

Много ми се иска да ми кажете какво мислите за ситуацията, защото и друг път ми се е случвало, но до сега въобще не съм се замисляла, че може би не постъпвам правилно. Може би това е урок, който не съм усвоила и затова се повтаря. В момента обаче се питам това ли беше най- доброто решение и следващия път така ли да постъпя пак.

# 172
Искам да ви попитам нещо за Обреда за получаване на пари .Монетите трябва да са 55 броя х 5 ст.   или 55 броя х 50 ст.Нали така?
А следващото новолуние е утре ,нали?

# 173
Привет на всички! Hug

Ray, Честит рожден ден с малко закъснение! Желая ти много радост да те залива отвсякъдеbouquet  bouquet  bouquet

винце, Тибетската книга за живота и смъртта съм я чела много отдавна и я имам- старо издание, не знам дали има нова, но съм сигурна, че ще я възприема по много по-различен начин, сега.  За възнасянето – още един пример -Скоро научих, че учителят на Норбеков е починал на 106 г и предният ден е повикал всичките си деца и ученици, за да се сбогува с тях и им е казал, че на другият ден около 10 часа ще напусне този свят.
Винце,за сина ми знам, че всички деца падат, удрят се и прочие. При него нещата се повтарят. Случайно ли е да му ударят с камък пръста, който преди два месеца оперирахме- точно същият пръст, на същата ръка.Средният пръст според Дънов е справедливостта. той всичко вижда и доброто и злото. Аз мисля, че имам вече някакъв отговор на въпроса- защо се случва така. Времето ще покаже, дали съм узнала правилно. Grinning

За повтарящите се сънища- имала съм такива два- от дете до 30- тата си година. Сбъднаха се и спрях да ги сънувам. Grinning

Шушони- добре дошла и от мен! Hug

Вела, не мисля, че е непоискано добро в твоя случай. Мисля, че постъпваш правилно. Така го чувствам.

И Вела, настръхнах  от тази приказка на мечтите.

# 174
  • Добрич
juliet, утре е пълнолуние, а не новолуние, т.е. Луната ще намалява.

darena, аз също така го чувствам, но след толкова информация взех днес да се замислям.

# 175
  • София
Вела, постъпвала съм и винаги бих постъпила по същия начин. В никакъв случай не би могло да ми е комфортно, ако знам, че съм ощетила финансово продавачка, която неволно е допуснала грешка. Не само, че ще се върна, ами изобщо няма и да ми мине през ума, че това е "непоискано добро"    Peace

# 176
Вела, постъпвала съм и винаги бих постъпила по същия начин. В никакъв случай не би могло да ми е комфортно, ако знам, че съм ощетила финансово продавачка, която неволно е допуснала грешка. Не само, че ще се върна, ами изобщо няма и да ми мине през ума, че това е "непоискано добро"    Peace

Аз също мисля така! И на мен ми се е случвало и то няколко пъти, продавачката да се обърка и да вземе по-малко пари. Винаги си им казвам,защото проблема ще е после за самата продавачка, която като отчита парите, ще види,  че са по-малко и ще трябва да плати от джоба си.

Освен това четох, че много често ще бъдем подлагани на подобен род тестове...от Вселената. Винаги , когато  ощетим някого с нещо, неминуемо рано или късно , ние самите  ще бъдем също  ощетени с нещо/не е задължителни да е с пари/. Всичко се управлява от  Закона за Причината и Следствието. Той ще се задейства, за да корегира неравновесието. Peace

# 177
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане.  Hug

Искам да ви кажа , че пишете много хубави неща, с голяма радост чета публикациите ви и усещам разбиране и  съпричастност. На мен определено ми липсва това, да мога да се изразявам, .... Tired Надявам се, с ваша помощ да стана по-уверена в себе си и решителна, това много ми липсва. 
На моменти не мога да понасям тази своя неувереност...Ще ви кажа днес трябваше ( а май е редно да напиша исках!) да вляза при шефа с конкретен въпрос, не нещо фатално, не че и човека е лош и ще ми се развика нещо, ама аз ей така не можах, някаква бариера ли има в мен, що ли не знам, но много ми е притеснено в ситуации, в които трябва да уреждам такива неща.  Tired

Вела, и аз инстинктивно бих постъпила като теб, не бих се сетила, че е "непоискано добро".  Peace

# 178
Момичета, като заговорихте за "Трябва" и "Искам"..намерих нещо интересно, което искам да споделя с вас Hug

..."Обикновените хора са носени, подчинени на обстоятелствата; волята и желанията на другите са по-силни от тях. Наследственост, внушение и други външни причини ги движат като пешки върху шахматната дъска на Живота.
Майсторите обаче, издигайки се до горното ниво, владеят своите настроения, характери, качества и способности, както и заобикалящата ги среда.
Те помагат да се ИГРАЕ ИГРАТА НА ЖИВОТА, вместо да бъдат играни и тласкани от чужда воля и от заобикалящата ги среда. ИЗПОЛЗВАТ Принципа, вместо да бъдат негови инструменти. Майсторите се подчиняват на Причиняването на по-висшите нива, но помагат да се УПРАВЛЯВА на собственото им ниво. В това твърдение се съдържа концентрираното богатство на Херметичното познание - който може, да го прочете...."

Взето от Седемте Херметически Принципа

Така че , нека да  бъдем Майстори на Живота си, без вмешателства на чужда воля Hug

Шушони, важното е, че искаш да станеш по-уверена! Нека това бъде твоето намерение. Grinning Hug

Например, много  помагат положителните нагласи и утвърждения. Напиши си на малки листчета нещо от сорта: "Аз съм много уверена в себе си!" или си го формулирай по начина , по който ти желаеш...и си ги разлепи из цялата къща.  След време, когато  ги четеш и си ги казваш на глас, ще почнеш да усещаш магическото им действие!  Heart Eyes

Шушони, ето ти една прекрасна мантричка, която я има в началната страничка на темичката, която действа зареждащо.Пускай си я сутрин, преди да тръгнеш за работа...и пей заедно с нея Grinning  Денят ще ти бъде много по-хубав...а може и да даде чудодейни резултати на работата! Heart Eyes

# 179
  • Добрич
Благодаря ви за отговорите. До сега съм постъпвала така, без да имам после съмнения,  но днес тъй като стана пред другата продавачка се замислих, защото тази, която беше объркала определено се притесни. А другата взе парите от разликата и ми благодари. Което в последствие ме наведе на мислите дали не навлякох неприятности на първата продавачка. Сега като прочетох постовете ви се успокоих.

Общи условия

Активация на акаунт