подсъзнанието може всичко 14

• 104 613
  • 462
  •   1
Отговори
# 300
Qnitza... HugМного хубаво са го казали момичетата, че на всички се е случвало да минем през разни несгоди и изпитания. Къде с роднини и близки ,къде с децата ни, къде с приятели...Хубаво е, че ни се дават шансове отгоре,  ако не успеем да се справим с урока...той  да  се повтаря под различни варианти, докато не го усвоим. И трябва да сме благодарни за това.

А иначе тука няма напреднали и назаднали... Това , че някой пише повече и по-дълги постове/ Embarassed/ в никакъв случай не означава, че е по напреднал и  безгрешен или пък,  че учи другите. Помагаме си взаимно,  като всеки споделя личния си опит. Всеки си знае своите слаби места и се опитва да работи с това. Всички сме тук и търсим...И никак не е лесно... Rolling Eyes
 Ако бяхме   много напреднали, нямаше да сме тука... а някъде из Тибет и да сме тибетски Лами  Mr. Green  ама не сме... hahaha

Qnitza, за Ангелите, прочети книжките за Ангелите. А за  общуване с тях, мисля,че всеки си намира своя начин да общува с ангелите. Някой ги вижда, друг ги чува, трети ги усеща...ти ще си намериш своя начин. Ангелите ще ти го покажат Laughing А книжките, дано ти харесат... Hug

А пеперудките в корема са хубаво нещо... Grinning

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 15:14 от ЧервеноВинце

# 301

Жизнь как зебра. Полоса белая, полоса чёрная......
Whistling

Десс, колко е  вярно  Whistling ...обаче много   ме разсмя сравнението със зебрата  Joy

# 302

Whistling

Десс, колко е  вярно  Whistling ...обаче много   ме разсмя сравнението със зебрата  Joy

Освен ако зебрата не е албинос  Grinning

Деси, вчера установих, че ми се е счупила едната от монетките, които ми подари и ми стана едно такова криво ...  Rolling Eyes

# 303

Whistling

Десс, колко е  вярно  Whistling ...обаче много   ме разсмя сравнението със зебрата  Joy

Освен ако зебрата не е албинос  Grinning

Мише , има ли такива.. rotfImbo
Ох, много се смея днес..и дано да е на хубаво... hahaha

# 304
Момичета, днес след обяд отивам при една българка, майсторка на баници. Ще ме учи да правя дърпана баница... Laughing По добре дърпана, защото с точилката съм скарана...и не мога да точа.  Mr. GreenСега ще видим какви ще ги дърпаме днес... newsm78 Аз досега само с готови кори съм правила баници...

И не забравяйте ако  излизате някъде, да  застанете пред  вратата и  да кажете," Ей, Депресийке...искам те вън от моето тяло!" Naughty  Ама го кажете на глас и с много голяма усмивка... Grinning

Ошо
е казал, да не взимаме Живота прекалено на сериозно, че тогава започваме да се разболяваме....

Казват, че смеха на глас и от сърце... лекувал! Sunglasses Hug

Усмихнат  ден на всички!  Grinning

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 15:40 от ЧервеноВинце

# 305
  • Tам през Атлантическия океан
Да кажа продължението  Mr. Green на това със  зебрата / днес хич не ми е смешно но вие ме накарахте за малко да се усмихна  Hug

Жизнь как зебра. Полоса белая, полоса чёрная...... а патом раз и жопа  Mr. Green

# 306
  • Русе
Да кажа продължението  Mr. Green на това със  зебрата / днес хич не ми е смешно но вие ме накарахте за малко да се усмихна  Hug

Жизнь как зебра. Полоса белая, полоса чёрная...... а патом раз и жопа  Mr. Green
  А аз си мислех, че се справям чудесно с руския, ама мисля, че е ясно  Laughing

# 307
Desss, специално отворих руски речник да видя какво е "жопа"  Joy а то кво ли толко може да е  Laughing

# 308
  • у дома
Някой ще ни осветли ли все пак?  Mr. Green

# 309
Dess... Hug Лафа  със зебрата ще го помня цял живот! Много ме развесели днес... Laughing благодаря ти!   bouquet

Някой ще ни осветли ли все пак?  Mr. Green

Фъстъче..ами жопа мека казано, значи...дупе  Sunglasses

ray.. тази думичка не може да се намери в  никой речник... Joy Пусти жаргони... Mr. Green

Айде аз  тичам...да дърпам баница  hahaha

Усмихнат ден ви желая... Hug

# 310
Винце за "жопа"-та наистина меко се изрази  hahaha

Desss, специално отворих руски речник да видя какво е "жопа"  Joy а то кво ли толко може да е  Laughing

Защо речник?? Да беше отишла на google images  Joy

Ох,наистина добре се посмяхме с тази зебра  Laughing

Лисичке, моля те, поразчисти си кутията с входящите съобщения. Не мога да ти изпратя ЛС поради изчерпан лимит  Hug

# 311
# 312

Ошо
е казал, да не взимаме Живота прекалено на сериозно, че тогава започваме да се разболяваме....

По този повод и аз да напиша тази която знам: "Не взимайте Живота твърде насериозно, жив от него няма да се измъкнете"  Laughing

Hug Heart Eyes Hug

# 313
  • София
Момичета много ме разсмяхте  Laughing Laughing Laughing

Аз да си кажа, че пуснах една тема за НЛП http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426019.0  Embarassed

Ако някой има информация нека се включи за да съберем повече и повече съвети на тази тема.  Hug

Днес си разрових един стар кашон с книги и излезнаха разни интересни неща. Ще гледам да пиша скоро, зачетох се днес за кармата и още една книжка с картинки Кои сме ние май се казваше.

# 314
Здравейте,

Скачам тук от темата за NLP, откъдето придобих увереност да се представя и тук. Както писах и там, чета ви от близо година, но досега нямах смелост да пиша. Осъзнато се интересувам от духовното си развитие от лятото на 2007, когато в следствие на една "случайност" се сблъсках с "Подсъзнанието може всичко" на Кехоу и постигнах удивителен за мен самата резултат още от самото начало на прилагането на описаните от него практики. По-подробно за срещата си с тази книга съм описала тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426019.new#new

Чела съм доста от литературата, която обсъждате и прилагам някои от техниките, според мен - успешно. Благодарение на вас научих и за други интересни книги и започнах и от тях да чета. Тайничко влизайки във вашата тема следях обсъжданията за тях, авторите им и научавах за нови практики, които започнах да използвам. Понякога се връщам към старите ви темички и ги препрочитам, защото много ме зареждат и вдъхновяват.

Засега трудности срещнах само с Крион, оказа се, че това сякаш не съм дорасла за това четиво. Другата книга, която започнах с голям интерес, но оставих, е Лечението с ангелите на Дорийн Върчу. Свалих я отнякъде (не помня къде точно Embarassed, но беше от линк даван в някоя от темите) и макар да ми е много интересна, не ми харесва как е преведена - изказът ми е много тромав, на места липсват думи...започнах да се мъча докато я чета и реших да я оставя настрана за малко, а после да си я купя, за да я прочета спокойно и с удоволствие, както се полага за подобно четиво. Peace

Общи условия

Активация на акаунт