подсъзнанието може всичко 14

• 104 583
  • 462
  •   1
Отговори
# 330
  • морето, сините вълни...
Аталанта да ти е жив и здрав рожденика!

И аз имам РД днес! Винаги съм смятала че това е един чудесен ден - още една година, в която съм успяла /и неуспяла/ и ново начало на нещо хубаво, красиво и велико... Да деветката е символ на край и завършва поредицата. Но отваря пътя на новото.

Хубав ден на Всички   bouquet

# 331
Честит рожден ден на детенцето на Аталанта! Да ти е жив и здрав рожденикът, много здраве, щастие и късмет желая и на двама ви!

Вела, добре заварила!  bouquet

Много интересен линк си дала. Искам да попитам следното относно написаното в него:

"Казахме, че природата не търпи празно пространство и ако тя ви даде това, за което се молите, то трябва да го вземе от друг."

Това не противоречи ли на тълкуването на Вселенския закон за изобилието в книгите на Кехоу, Хикс, Мърфи (ако не се лъжа и други автори), според което има неизчерпаеми ресурси достатъчни за всички и не трябва да считаме, че получавайки нещо, което искаме, лишаваме друг от него?  newsm78
Интересно ще ми бъде да разбера какво мислите. Grinning

# 332
  • Костинброд
Крен, честит рожден ден. Желая ти цялото щастие на земята, бъди много здрава и обичана, всичко най, най- хубаво да ти се случва в този свят.

# 333
Крен, честит рожден ден и на теб!   bouquet Здраве, сбъднати мечти и много прекрасни моменти ти желая!

# 334
Намерих ето това :  http://www.practical-spirituality.info/bg/abraham/teachings

Обобщено и поднесено много точно.  Simple Smile

# 335
Крен, честит рожден ден!   bouquet
Аталанта, честит рожден ден на детенцето ти.
Желая ви всичко най-хубаво!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:44 от Mojito

# 336
  • GYM
Крен, Честит рожден Ден! smile3525
Аталанта, Да е живо издраво детенце! Честито и от мен  bouquet
Бъдете живи и здрави! Hug
Момичета, чета ви в няколко теми Blush и от сърце ви благодаря за ценната информация, която споделяте  bouquet
Точно в момента, в който имам нужда от кураж и усмивка, ги получавам от вас! Благодаря ви  bouquet

# 337
Честит рожден ден на Крен, както и на детенцето на Аталанта!

Момичета, искам да ви попитам нещо.... Не знам доколко е свързано с темата, но все пак... Напоследък (и особено силно през последната година) с моя мъж забелязваме, че вкъщи непрекъснато на някой нещо му има - все някой е болен, малката за втори път тази година си чупи ръката,... въобще все едно има някакво проклятие над къщата ни. Живеем заедно със свекърва ни, която е болна от рак и няколко врачки казаха, че й е направена черна магия и никой не се наема да я развали. Дали е възможно този нейн "доброжелател" да е прокълнал цялата къща  newsm78 Има ли начин да се оттървем от всичко това което ни се случва? Напр. да направим освещаване на къщата и курбан, или и аз не знам какво... Дайте някаква идея, моля ви.
Днес за капак на всичко моя мъж ми каза, че като се прибере вкъщи му става много тежко, все едно нещо го задушава... дори започна да мисли да продаваме апартамента и да се местим другаде (при условие че преди 2 години му правихме основен ремонт за да ни е всичко както на нас ни харесва)... Rolling Eyes

# 338
anji78 , защо не помислиш да направиш едно енергийно прочистване на дома си на Новолуние?
mimina, ако не се лъжа, беше споделяла в по-ранните теми за подобна практика със сол. Хубаво ще е ако пак ни я припомни  Grinning

В "Тайните на енергията" на Алла Свиридова също има описани практики.
Има много и различни методики за прочистване - и във Фун Шуй, и разни тибетски  Peace
До Новолуние имаш достатъчно да прочетеш и да решиш коя би била най-подходяща  Hug

Mojito , радвам се, че си се убедила от личен опит, че ангелите винаги помагат  Wink

Честито на рождениците Grinning

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 14:22 от mijjjka

# 339
anji78,  четох за енергийното пречистване на дома, в средата на всяка стая се слага купа с вода и сол. Също така мисля, че ако напръскаш стаите във всички ъгли със светена вода, ефекта ще е същият.
Онзи ден дъщеря ми нещо не беше никак послушна и аз й казвам да помоли ангелчето да я укроти Joy А тя ми отговори "Ами то си е там, ама нищо не прави."  Grinning Също така ми е казвала, че много обича ангелчетата. Като беше по-малка, мисля, че беше на 4 години, минаваме с колата през едно гробище и тя изведнъж ме попита: "Мамо, ти защо не ме водиш при "Божето"? /така казваше на църквата и иконите/. Честно казано като ми каза това изтръпнах. Как изведнъж се сети, без да сме говорили изобщо на такава тема.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 14:54 от Mojito

# 340
Още сега ще напръскам ъглите със светена вода, а после ще попрочета какво друго може да се направи за пречистването на дома... Това за купичката вода със сол в средата на стаята и то ли се прави на новолуние? Нещо друго трябва ли да правя или само слагам купичката просто така... колко време да я държа така (че вкъщи има отбор юнаци дето само гледат да докопат вода за да започнат да бъркат и да поливат...)  newsm78
Mojito много ме разсмя... явно оказва влияние онази реклама с ангелчето и дяволчето  Joy

# 341
  • Костинброд
Ани, когато пръскаш със светена вода вратата/ прозореца трябва да са отворени, за да има от къде да излезе лошата енергия.
Това го знам от един отец, аз редовно пръскам със светена вода.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:23 от Qnitza

# 342
Здравейте мили деца!  Hug
Честит рожден ден на празнуващите! Пожелавам ви много вяра и искрена безгранична любов!
И аз днес имам повод да почерпя, за мен днес приключи дълъг период на измъчени дни, безсънни нощи, надежди и молитви за промяна и развитие на неща и събития по възможно най-добрия начин.
Няма да ви губя времето в детайли, просто искам да споделя щастието си с вас и да дам кураж на всички, които отчаяно имат нужда и искат да постигнат мечтите си.  Hug
Наистина сега се чувствам изморено щастлива.
И всичко това благодарение на ангелчетата, Господ, пресветата Дева, която винаги винаги ми е помагала!
Чувствам се толкова благодарна, че си мисля, че никога няма да мога да се отблагодаря.
Благодаря ви страшно много и на вас, задето споделяте толкова полезни неща и оказвате искрена подкрепа!

Исках също да разкажа и за едно изпълнено списъче, бях го правила по едно новолуние и го бях забутала накъде. И скоро като го открих, установих с голяма изненада, че всичките желания вече бяха реализирани  Shocked
Това не беше истина.  Grinning Веднага добавих нови точки и задрасках старите.  Mr. Green

Благодаря Ви отново!  Hug  Hug  Hug

# 343
  • Костинброд
А кога е следващото новолуние?
Ще ми се и аз да си направя списък, даже още вчера мислех, добре че не избързах, защото чак сега виждам, че се прави на новолуние.

# 344
Следващото новолуние е скоро - другата седмица - на 18ти, ама в колко почва точно не знам, виж линка от първа страница на темата.

Общи условия

Активация на акаунт