подсъзнанието може всичко 14

• 104 568
  • 462
  •   1
Отговори
# 345
  • GYM
Тъй като се ровех из първа страница, попаднах на "как да поръчаме съпруг, любим и пр." се присетих нещо - дали е възмоно да си поръчам колега/жка (а защо не и цял бенд Wink ), понеже от това имам нужда, т.е някой, с когото да работя в екип? Как мислите, дали ще сработи, щом се отнася до работа newsm78

# 346
  • у дома
Момичета, някой има ли подръка онзи линк за лунния календар където можеше да се направи справка за подходящите дни за пазаруване, чистене, разкрасяване и т.н. в сънхрон с фазите на луната  newsm78
Не го откривам на 1ва страница  Embarassed

# 347
Момичета, някой има ли подръка онзи линк за лунния календар където можеше да се направи справка за подходящите дни за пазаруване, чистене, разкрасяване и т.н. в сънхрон с фазите на луната  newsm78
Не го откривам на 1ва страница  Embarassed

може би е това

http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

# 348
  • Добрич
anji78, преди години свекърва ми и свекърът ми си купиха къща, на която предните собственици бяха претърпели трагични инциденти - едно самоубийство, една смърт след удар от ток и една смърт в зряла възраст. Когато бях у тях чувах странни стъпки в другата стая /а там в момента няма никой/. Повикахме свещеник да направи освещаване на къщата и после сложихме обяд за гости.  Можете спокойно да опитате.

Също така Киприяновата молитва помага за гонене на нечисти сили, духове и направени магии. Има линк на първа страница.

# 349
Здравейте момичета,

Честити РОЖДЕН ДЕН на рожденниците   bouquet   bouquet   bouquet Желая им много подаръци и любов!!!

Момичета, искам да ви попитам нещо.... Не знам доколко е свързано с темата, но все пак... Напоследък (и особено силно през последната година) с моя мъж забелязваме, че вкъщи непрекъснато на някой нещо му има - все някой е болен, малката за втори път тази година си чупи ръката,... въобще все едно има някакво проклятие над къщата ни. Живеем заедно със свекърва ни, която е болна от рак и няколко врачки казаха, че й е направена черна магия и никой не се наема да я развали. Дали е възможно този нейн "доброжелател" да е прокълнал цялата къща  newsm78 Има ли начин да се оттървем от всичко това което ни се случва? Напр. да направим освещаване на къщата и курбан, или и аз не знам какво... Дайте някаква идея, моля ви.
Днес за капак на всичко моя мъж ми каза, че като се прибере вкъщи му става много тежко, все едно нещо го задушава... дори започна да мисли да продаваме апартамента и да се местим другаде (при условие че преди 2 години му правихме основен ремонт за да ни е всичко както на нас ни харесва)... Rolling Eyes

Това с освещаването и курбана според мен добре сте го помислили, но не мисля че продаването на апартамента ще рещи проблема  Thinking. Нали споменаваш, че магията е на свекървати... Доколкото знам, курбан се прави три години по ред. Но според мен може и ти да си измислиш някакъв ритуал в който да участвате всички и в който вярвате, защото магията хваща само ако вярваш в нея, т.е. ако си мислиш че имаш магия дори и да нямаш положението е е дно и също... Така си мисля аз.

Момичета, абе какво се хванахте за тези ЗЕБРИ  Wink, според мен човек може да направи съзнателен избор какво представлява живота му към момента. Вярно е че всеки има депресивни моменти, но ако направи съзнателен избор, че е щастлив и всичко му е наред всичко ще е О.К.
По този повод се сещам за един мой рожден ден... Още от сутринта си казах че денят ще е прекрасен само дано родителите ми да не се скарат и да го почернят. И естествено така и става моите родители за пореден път се скараха жестоко (а може и аз така да съм си мислила). В този момент си зададох въпроса: Да се самосъжалявам ли и да се сърдя или да се взема в ръце и да прекарам един щастлив рожден ден???  Rolling Eyes Естествено аз като човек, който желае да е щастлив познайте кой вариант избрах  Laughing

Някой беше дал в темите назад приказка за два ангели слезли на земята, може да си я препрочетете, тръгнах да я търся но не можах да я намеря - та по този повод кое е бялото и кое черното?  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 18:05 от naddd

# 350
  • София
Честит рожден ден на рождениците!   bouquet Аз пак да напомня за книгата Тайната на енергията - там има как да се изчисти жилище от такива вибрации и да се промени енергетиката към добро. 

# 351
  • Добрич

Честити РОЖДЕН ДЕН на рожденниците   bouquet   bouquet   bouquet Желая им много подаръци и любов!!!

Присъединявам се към пожеланията.

# 352
Следващото новолуние е скоро - другата седмица - на 18ти, ама в колко почва точно не знам, виж линка от първа страница на темата.

В 21.45 почва новолунието!

Честит Рожден Ден и от мен с пожелание за много щастие  и здраве и сбъдване на всички мечти! Hug  bouquet

# 353
  • у дома
Darena, точно това търсех, благодаря Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 354

..........

Момичета, абе какво се хванахте за тези ЗЕБРИ  Wink, според мен човек може да направи съзнателен избор какво представлява живота му към момента. Вярно е че всеки има депресивни моменти, но ако направи съзнателен избор, че е щастлив и всичко му е наред всичко ще е О.К.

naddd, не сме се захаванали за зебрите Sunglasses  Със зебрите стана много хубава шега  Grinning Хубаво е и в темичката от време на време  да има  малко веселие и смях... Laughing

Смеха е здраве!  Hug

Иначе за съзнателния избор, си много права Peace  Hug

# 355

Присъединявам се към пожеланията.

аз също!!!

newsm67 Gift  party002 Tada

# 356
Хм... Направих си списък с желания на новолуние, като 2 от тях баха със определен срок - не че е някакво бързане, а просто 1-вото беше свързано с концерта на Мадона. И двете не се изпълниха ...а доста точно бях описала нещата. Не съм мислила за това, просто го отворих след концерта на Мадона, за да погледна дали пък формулировката ми е сгрешена, но не би. Май бъркам някъде , ама къде ?

# 357
Момичета

вижте какво намерих:

http://www.youtube.com/watch?v=5OyiHQRpY0Y&feature=channel

Упражненията на петимата тибетци.
Моля практикуващите да кажат дали стават.  Hug

и още един:
http://www.youtube.com/watch?v=9XbxUJQadXc&feature=fvw

# 358
  • Добрич
...
Много интересен линк си дала. Искам да попитам следното относно написаното в него:

"Казахме, че природата не търпи празно пространство и ако тя ви даде това, за което се молите, то трябва да го вземе от друг."

Това не противоречи ли на тълкуването на Вселенския закон за изобилието в книгите на Кехоу, Хикс, Мърфи (ако не се лъжа и други автори), според което има неизчерпаеми ресурси достатъчни за всички и не трябва да считаме, че получавайки нещо, което искаме, лишаваме друг от него?  newsm78
Интересно ще ми бъде да разбера какво мислите. Grinning

Определено противоречи. И преди съм писала, че от всичко прочетено вземам само това, което ми допада и с което съм съгласна. Никога не приемам всичко прочетено за напълно вярно, ако поражда у мен размисли, както в случая. Това е виждането на автора на статията, но е напълно възможно той да бърка. Въобще не е задължително да бъде прав и не е необходимо да му се доверяваме за всичко прочетено.

# 359
Тъй като се ровех из първа страница, попаднах на "как да поръчаме съпруг, любим и пр." се присетих нещо - дали е възмоно да си поръчам колега/жка (а защо не и цял бенд Wink ), понеже от това имам нужда, т.е някой, с когото да работя в екип? Как мислите, дали ще сработи, щом се отнася до работа newsm78
На твое място бих пробвала с обикновена обява за работа Hug
Честит рожден ден на рождениците!   bouquet Аз пак да напомня за книгата Тайната на енергията - там има как да се изчисти жилище от такива вибрации и да се промени енергетиката към добро. 
Може ли линк към Тайните на енергията?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт