подсъзнанието може всичко 14

• 104 567
  • 462
  •   1
Отговори
# 360
  • Добрич
naddd, според мен се различават от упражненията в линка на първа страница. Третия тибетец нещо ми се губи. Но аз не съм много веща по тази тема. Тези, които ги правят отдавна да споделят.

Тъй като се ровех из първа страница, попаднах на "как да поръчаме съпруг, любим и пр." се присетих нещо - дали е възмоно да си поръчам колега/жка (а защо не и цял бенд Wink ), понеже от това имам нужда, т.е някой, с когото да работя в екип? Как мислите, дали ще сработи, щом се отнася до работа newsm78
Мисля, че спокойно можем да си поръчаме работа, колеги, както и всичко, което се сетим. Възможностите на Вселената са безкрайни и би могла да удовлетвори желанията ни. Само трябва да ги заявим.

# 361
  • София
Може ли линк към Тайните на енергията?   bouquet

Правя цитат на поста на Амитола от Библиотеката  Hug

"Вътрешната хармония е най-ценното житейско богатство. Моето съкровено желание като лечител е да ви помогна да я откриете."   Алла Свиринская

Тайните на енергията - Твоята лична програма за благополучие

Основана на древната руска лечителска традиция, програмата на Алла Свиринская е приспособена към съвременния живот. Тази невероятна книга ще ви даде нещо, което безбройните книги за физическо пречистване, фен шуй и екзотични духовни практики не са успели да сторят.

# 362
Момичета,

прави ми впечатление, че никъде в упражненията на петимата тибетци не се упоменава дишането. Кога се правят вдишванията и кога издишванията. Книгата не съм я чела (за петимата тибетци) и там ли нищо не се споменава да дишането  Thinking
Доколкото знам в йога има значение кога е вдишването и при кое движение е издишването. baby_neutral

love001

# 363
Напротив, аз изчетох две книжлета, и в едната от тях, втората, не тази за майора, обстойно е засегнат въпроса.
Аз и тибетските упражнения зарязах. За нищо нямам сила вече Confused и което по - страшно - губя вяра.
Lilian_V , благодаря ти. Прегледах я още тогава, но не ми се ровеше из старите теми.

# 364
Добра ранна утрин и от мен ! Heart Eyes
От известно време ви чета момичета, не съм постоянна в писането обаче. Искам да препоръчам 2 книги ,които току що приключих ,а не виждам да сте споменали.

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-471/id-5830/shte-se-sreshtnem-n … a-zig-ziglyr.html
Шакти Гауейн -Творческа визуализация -тънка и малка книжка,но страхотно поднесена.

Желая на всички спокоен и хармоничен ден. Hug

# 365
  • У дома
Крен, честит празник и на теб, мила  Hug

Момичета, благодаря ви от сърце за пожеланията. Дано новия период да е добър, че перипетии с малкия до сега не са ми липсвали. Но аз винаги съм имала усещането, че моят син е моето ангелче пратен в много особен за мен момент. В този смисъл исках да споделя нещо за по-новите в темата момичета - не на всичко ще намерите отговор в книгите. Отделяйте време за вглеждане в себе си, за вслушване във вътрешното си аз. Човек много често открива сам отговорите на много въпроси, стига искрено да го желае и да търси.
Аз винаги съм се затруднявала да искам за себе си, защото в най-трудния за мен и детенцето ми момент, когато в отчаянието си смятах, че няма излизане от дъното и всичко е напълно безнадеждно започнах от сърце и душа да се моля за всички хора по света. Толкова много желаех поне на друг живота му да бъде по-добър от моя. И тогава получих най-големия си дар - един прекрасен съпруг и истински баща за детето си.
Мисълта ми е, че човек когато прави добро и това, което е правилно, нещата винаги се нареждат рано или по-късно.

Вчера попаднах на едно нова книга от Кели Фрестън, ако сте я чували. Тя набляга малко повече на пречистването на физическо ниво, за да се подпомогне и духовното. Напълно съм съгласна. Споменавали сме и преди за видовете храна... Определено има значение какво слага човек в човката  Grinning и от къде идва нужната ни енергия. Как мислите вие?

# 366
Крен и от мен честит рожден ден!  bouquet

Аталанта, хубав пост  Hug!
за пречистването на физическо ниво - определено има значение, какво слагаме в устата си. И че физическото пречестване имазначение за духовното го изпитах сама. От началото на годината не ям червени меса- само риба и пилешко. От догодина смятам и пилешкото да откажа, с рибата ми е трудно- обичам я много, но забелязах, че както нямах никакво  време за четене на книжки и занимания , така изведнъж ми се отвори такова време и освен това забелязах, че започнах по-лесно да преодолявам трудните моменти, лошите настроения станаха рядкост, доброто настроение- обичайно, заредена съм с повече оптимизъм, много повече. Случиха ми се  много хубави неща. Отначало се нахвърлях на всичко, да чета и правя. Сега само това, което ме тегли и ми доставя удоволствие. не се притеснявам,че съм изостанала, просто знам,че си вървя по моя път.
Освен това  има голямо значение не само какво влиза в устата, но и какво излиза. Енергията на думите- всички го знаем, интонацията дори.
Друго нещо, което може да повлияе на нашето духовно развитие е и външния ни вид. Цветовете в които се обличаме носят своите послания, начинът по който се обличаме също. Дрехите могат да предпазят тялото понякога от лоши влияние например, накитите също.
В този ред на мисли искам да ви споделя, нещо, което преди доста време прочетох. когато човек не се чувства добре обичайно занемарява и външния си вид. Има една техника, много простичка,  и с9е нарича ОТВЪН- НАВЪТРЕ. Когато не ти е наред отвътре, започни да се привеждаш в ред отвън- дрехи, поведения, грим, прическа , усмивка - всичко отвън да е изрядно- ще те видят небесата и ще ти се усмихнат Grinning т.е искам да кажа, че и по този начен се привлича доброто, което желаем и се създава ред и хармония, като не можеш да започнеш отвътре, започни отвън, промени нещо отвън.

хубав ден на всички- четвъртък- несвъртък, казваше майка ми! Hug

# 367
  • GYM
naddd , в линка, който си дала, упражненията са почти същите, които аз изпълнявам, но 2рото и 3 тото са видоизменени newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400044.0 - тук ще прочетеш , каквото ти е необходимо Peace
darena , напълно съв съгласна, с това коета пишеш за техниката отвън-навътре , лично е изпробвана от мен и наистина действа. Мога само да добавя - усмивка! Щом се усмихнем, макар и само с устни, и светът ни се усмихва, а това, знаете, ражда още усмивки bowuu
УСМИХНАТ И УСПЕШЕН ДЕН  bouquet

# 368
  • Добрич
Тъй като говорите за пречистване на организма на физическо ниво, искам споделя  Житния режим на Дънов, който е добре да се започне при пълнолуние.

Още информация

Темата във форума

# 369
Момичета, когато се прави списъка с 25-те желания как е хубаво да се започва всяко едно от тях. Някъде по-напред в темите прочетох да не използва "искам", а например "благодарна съм че имам" или нещо подобно.   bouquet

# 370
Момичета, когато се прави списъка с 25-те желания как е хубаво да се започва всяко едно от тях. Някъде по-напред в темите прочетох да не използва "искам", а например "благодарна съм че имам" или нещо подобно.   bouquet

Аз също се интересувам. Освен това искам да попитам, може ли да си нахвърля няколко желания - нещо като чернова, а на новолуние да си напиша целия списък прегледно  newsm78

# 371
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Момичета ,здравйте,тук съм,всеки ден ви чета,но тези дни съм изпаднала в едно никакво настроение.Незнам защо,уж мисля позитивно,повтарям си вски ден,хубави неща,но нещо куца,незнам.Едни гадни мисли ми идват в главата,чак ме хваща яд на себеси,че им позволявам да ме завладяват.Сега съм си свалила една книга за ангелите,и ще сядам да я чета.

# 372
darena , прекрасно си го казала  bouquet
Да добавя за четвъртък, че е хубаво да се носи синичко. Да се похапват праскови, картофи, бамя, фъстъци, орехи, бадеми, маслини, жито, мляко. Това го взех от книга на П. Дънов.  Искам и това да добавя Heart EyesДен свързан с планетата Юпитер - планета на ангелската мъдрост. Ден на твоята воля, на твоите сили, които са дошли да ти помагат: ден за себе си - да внесем нещо благородно в нас и да се пречистим от ненужния багаж.

# 373
  • нейде там, където ....
Отдавна само ви чета. Имам нужда и аз не знам от какво. Наистина, най-трудно е намислянето на желанието, изпълнението - бял кахър. Е, може и черен, дори да се редуват  Mr. Green Но първата част е най-важна.
Страшно много исках нещо, дори съм на път да го постигна. Но не мога да се отърва от чувството, че правя грешка. Става дума за пари. И нерви. И не знам дали след като съм дала част от парите в сделка, не е по-добре да се откажа и да ги загубя или да платя и остатъка. Много мисля, обърнах се и за знак и съвет ... получавам зелена светлина за всички възможни варианти. Опитвам се да тълкувам ситуацията, че каквото и да реша, резултата ще е еднакво добър, за мен и семейството ми. Опитвам се да видя нещата, как ще сме в един или друг вариант ... и не мога да си представя нищо. Решението трябва да взема аз и май ми идва в повече тежестта. И май се страхувам, а трябва да го направя.
Може би трябва да опитам да се заземя и отърва от това чувство, за да мога да мисля и реша.
Благодаря ви!   bouquet Дори само четенето тук ми действа едно такова ... кристализиращо. И извинявайте, не искам да ви товаря. Просто като го пиша и като че ли идвам на мене си. А пишейки тук, се сещам и прочитам отново и вашите истории и опитности и ми става едно спокойно и сякаш мисля по-добре.  Hug

darena , прекрасно си го казала  bouquet
Да добавя за четвъртък, че е хубаво да се носи синичко. Да се похапват праскови, картофи, бамя, фъстъци, орехи, бадеми, маслини, жито, мляко. Това го взех от книга на П. Дънов.  Искам и това да добавя Heart EyesДен свързан с планетата Юпитер - планета на ангелската мъдрост. Ден на твоята воля, на твоите сили, които са дошли да ти помагат: ден за себе си - да внесем нещо благородно в нас и да се пречистим от ненужния багаж.

Благодаря!   bouquet Отново точно и намясто побутване за мен при вас!  Hug

# 374
jd, докато четях поста ти се сетих за този цитат от д-р Джоузеф Мърфи:

"Помнете, че вашата сила е в спокойствието и увереността. Когато сте неспокойни, напрегнати и разтревожени, няма да постигнете успех, душевен мир, здраве или каквото и да било. Върнете се към Източника. Обърнете се към мястото на абсолютен покой в съзнанието си и си припомнете принципите на мисълта: Случва ми се това, в което вярвам. Всичко е постижимо, когато Съзнанието е готово."

Мисля, че ситуацията, която описваш е идентична на една, която преживях наскоро и бях поела ангажимент в темата за НЛП да я разкажа тук. Ще го направя малко по-късно, надявам се да ти бъде от помощ.  bouquet

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 13:37 от Кафе с Канела

Общи условия

Активация на акаунт