Почитатели на Майкъл Джексън 9 - The Life Of The Party

• 25 420
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
 Laughingмомичета нали не си мислите ,че всичко това ще стане бързо.Ако има някой който може поне малко да работи с фотошопчето може да стане и по бързо.
Другата седмица всичките които са готови ще ги качвам някъде където могат да се свалят в по голям формат.
mi6ince ангел си ти,накой казвал ли ти е Laughing

малко ви поразсеях,това е добре

# 721
# 722
# 723
Сисе,спирам за сега  Crazy
Аз мога,но не съм чак спец.Мисля си,да се заемам с преводите,че са ужасно много .Ако някой иска да се включи... Flutter
Може да си ги разпределим,че наистина са много.
Определено ме разсея и то много  Hug

Иначе още като правиш страничката можеш да зададеш формат - примерно от стандартните 13/18 или 15/21см

# 724
аз формата го задавам,но като качвам в примерно снимка.бг ми я намаляват автоматично.Миленка даде един,но незнам...другата седмица ако видя зор ще питам някои точно как става.

# 725

Липсваш ми безкрайно, Майкъл  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 726
Момичета,събрах някои от мислите на Майкъл ето тук

ако смятате,че е добра идея може Сисето да ги включи в книжката с текстовете
Hug

''I Always want to do music that inspires or influences another generation.You want what you create to live,be it sculpture or painting or music.Like Michaelangelo,he said,'I know the creator will go,but his works survives.THAT IS WHY TO ESCAPE DEATH,I ATTEMPT TO BIND MY SOUL TO MY WORK'.And thats how i feel.I give my all to my work.I want it to just live."
-MICHAEL JACKSON (2008)

# 727
да попитам тихичко,отвориха ли ковчега днесвсе още не съм се престрашила да ровя Confused

# 728

Сисе, тук има около 15 песни на Майкъл - текст и превод.

http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=C%5E … 5EI%5EE&tab=2

# 729
  • Под тепетата
да попитам тихичко,отвориха ли ковчега днесвсе още не съм се престрашила да ровя Confused

Май не са

# 730
Момичета, понеже ми е трудно да ви следя редовно, а и много бързо изписвате темите свързани с Майкъл, та не успях да разбера каква книжка за Майкъл се прави?!

# 731
Хора,днес ми е адски тъжно и много тежко.Това ми е трети такъв ден от 25-ти насам.Музиката остава,но него го няма smile3518  И нищо ново от този гениален човек няма да видим...Не съм предполагала ,че ще ми подейства така смъртта му.Ужасно е!

Вчела гледах "Таткова градина" и като чух ABC и малкия Майкъл накрая направо..

# 732
sisа, когато си готова ми пиши, ще ти помогна с качването или направо аз ще го кача, не се притеснявай. И с другото мога да помогна, но времето ми е страшно кът  Sad

# 733
This time he's realy gone!!! newsm45 newsm45 smile3511

# 734
Момичета , нека който иска да запали по една виртуална свещичка за Майкъл

http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng&gi=forMJ

Общи условия

Активация на акаунт