На море в Гърция - 2

• 156 307
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис Simple Smile

# 16
Тази година бяхме на почивка в Олимпиан бей / бунгала/, на около 100 км на юг от Солун.Перфектната почивка.Цялото семейство сме много доволни.Живи и здрави, догодина пак там. Peace

# 17
  • На брега на реката
Тази година бяхме на почивка в Олимпиан бей / бунгала/, на около 100 км на юг от Солун.Перфектната почивка.Цялото семейство сме много доволни.Живи и здрави, догодина пак там. Peace

Ще ни разкажеш ли по-подробно?  Flutter

# 18
 И аз се записвам за темата

# 19
Бунгалото е с всички удобства, ТВ хваща НВОА и БТВ телевизия, пред бунгалото има голяма дървена пейка и плетена мебел - маса и столове, зелена трева - окосена, на около сто метра е плажа - има платени чадъри има и площ, достатъчно голяма за неплатени.Въпросните сто метра са засадени с плодни дръвчета, като короната на дървото е високо, за да има видимост, защото има детска беседка, катерушки и пързалки, а също и плажни шезлонзи, ако предпочиташ да се печеш на трева, а не на пясък.До бунгалата е основната срада с два басейна - малък детски  и голям - сутрин миеха плочките около басейна с дезифектанти - страхотна чистата.Ние бяхме на All, голямо разнообразие от храна - за децата сладолед по-всяко време на деня, сервитьори от пет нации вкл.българи - алкохола също е без ограничение.Вечер за малкия имаше страхотна детска дискотека - 45 мин.четири рускини показват танци от сорта на патешкия танц и малките гъби / деца/гледат и  повтарят, невероятно удоволствие за децата.Всичкито това дотук е без доплащане.Питайте, ако нещо конкретно Ви интересува.Много чисто, красиво, зелено и на една ръка разстояние.В селото цените бяха ниски например кожени палта - сто евро, рокли / в София никой на вярва, че са толкова евтини/ по седем евро  - видяхме леки коли от Бургас да пазаруват на едро.

# 20
  • На брега на реката
Къде може да се видят тези бунгала?

# 21
Пуснете на търсачката Олимпиан бей, но няма много хубави снимки.Аз го избрах по препоръка на една от форумките, която е била миналата година там.Мога да Ви кажа с коя агенция е най-изгодно като цена, защото е през немски тур оператор.

# 22
  • Под гъбата
А бунгалата с колко легла са? Имаме голям 15 годишен младеж и по малка дъщеря и по нашите хотели ни е трудничко да си уредим достатъчно голяма фамилна стая? А туроператорът може ли на лични?

# 23
Спалня, но по гръцки стандарт 2мх2м, доста е голяма и сгъваемо легло / то е безплатно/, освен това в стаята има фотьойл и маса, така че стаята е голяма, има място и за още легла, мисля че се доплаща само второто легло, но по-малко.

# 24
Изпратих координати на лични.

# 25
МОже ли и на мен Simple Smile И за какви цени става въпрос? В сайта на ТУИ е 64 евро за бунгало,предполагам на човек. Иначе  е супер Simple Smile

# 26
Eha, кога сте изписали толкова много - че чак и нова тема има...
Аз още не съм тръгнала за Тасос (някой пита дали съм се върнала  Laughing), но после ще дам отзиви със сигурност.
За х-л Трипити платих  през една наша тур.агенция, която се оказа че е направила резервацията ни през TUI!Германия и за това излезе евтино.
Ако някой се интересува мога да му отговоря на лични, за да не става като реклама.

# 27
додо,дай и на мен на лични, информация за агенцията  bouquet

# 28
Здравейте момичета,

къде почивате на о-в Тасос?
Споделете идеи за нощувки и плаж? Някой нощувал ли е в Панагиа и ако е да, къде по точно?

# 29
Това, което разказва додо за Олимпиан бей мноооого ми допадна, и на малкото снимки в сайта на ТУИ никак не изглежда зле. Определено ще го имам впредвид за догодина.
Merlinski и ние се сблъскахме с този проблем за горивото. Наистина по големите магистрали / поне по тази от Халкидики през Кавала до турската граница/ нямаше нито 1 бензиностанция!!! Трябва да се гледат табелите - има бензиностанции, но трябва да излезнеш от магистралата.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт