С него съм само заради детето!

• 2 888
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам чувството, че се въртя в омагьосън кръг! Заедно сме с моят съпруг от четири години и имаме син на 1.10г. Но понякога напоследък все по-често си мисля, че ако не е синът ми няма да съм с този човек. Говорим на различни езици, невъзпитан е, което ме дразни страшно много и дори на моменти се чудя, какво съм му харесвала.

# 1
Не знам какъв е мъжът ти, но така както го описваш, точно заради детето не трябва да си с него.
Или смяташ, че такъв пример му трябва и дършиш да стане и то невъзпитано newsm78

# 2
и мислиш,че този невъзпитан и груб човек ще е от полза на детето ти?
да не би да си с този човек все още не заради детето,а заради финансовата част?! Wink

# 3
А преди 4 години по възпитан ли беше?

# 4
Ами след като си свалила вече розовите очила и си се осъзнала.... бягай далече.
Какво като си сама с дете. Жените сме силни - ще се справиш и ти !!!
Успех !!!  Hug

# 5
Поредната Геновева мъченица Mr. GreenКато не ти изнася се махай.

# 6
Понякога си заслужава заради детето. Спомни си какво си му харесвала.

# 7
  • Германия
Ако единственият му кусур е, че е невъзпитан, сигурно над това може да се поработи.

# 8
  • някъде другаде
Заради детето се махни. Едва ли е добре то да живее в такава тягостна обстановка.

# 9
Поредната Геновева мъченица Mr. Green Като не ти изнася се махай.
А преди да го напишеш замисли ли се, че може да не и е толкова лесно да се махне?

# 10
Няма защо да седите заедно "заради детето". Детето е достатъчно малко, за да не му се отрази раздялата по драстичен начин. Напротив, точно сега най-лесно ще стане смяната на таткото - намери му някой, с който ще се гордееш да израстне, от който ще има какво да научи и изкопира.  bowuu

# 11
"заради детето"-това не звучи много добре ,а как виждаш бъдещето ви ?

# 12
или сега или никога.
моето дете беше колкото твоето,когато си тръгнах и един проклет сняг на 11ти април ме спря неподготвена,детето нямаше дори да го помни.
разделихме се окон4ателно когато детето беше на 4г.,не ми се припомня,никога няма да си простя 4е позволих да преживее вси4ко това .

# 13
  • най-шареното място
Много се съмнявам, че има нещо позитивно в това "заради детето".
Без семейство, без баща на място, без щастливи родители. Но с двама биологични. Кое му е за предпочитане на това положение?!
От друга страна едва ли човекът е загрубял изведнъж и това е необратимо.

# 14
Дали е бил такъв преди или не, зарди парите или по друга причина-стига сте търсили поводи да показвате колко добри съдници сте!
Щом човек не е щастлив с някой, търси решение.Заради детето не бих стояла с човек,които не обичам,но бих опитала да оправя поне малко отношенията ни преди това.Може грижите по детето и липсата на внимание между вас да е довело да това положение...

Общи условия

Активация на акаунт