С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, отдавна само ви чета нещо музата ме е напуснала.Днес остарявам с една година по този повод една скромна почерпка от мен Wine Glass  :co Искаше ми се да ви пусна нещо вкусно ,но не знам как се качват тези пусти картинки Blush

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:42 от nadinka83

# 616
Надинка честит рожден ден! Още едно скорпионче значи в отбора! Laughing Желая ти здраве, семейно щастие и успех във всяко едно начинание!
Малкият тръгна ли на градина? Как приема нещата? Свикна ли вече? Как е с боледуванията, че на мен лекинко ми писна от боледуванията на Личката!

Честита месечинка на Дани!

Честит имен ден на всички именници на патерици!

Честит рожден ден на Стефко на патерици! Да е жив и здрав и да се разбира много с малката Мариянка!

# 617
  Госпожо Бедствие, smile3503 не ще си последната мисълта ми не схванала,явно писаниците ми за интелигентни човеци не са. Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 618
Честит рожден ден, Надинка!  bouquet

# 619
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Надинка!  bouquet
Честита месечинка на Дани!  ura

# 620
  Госпожо Бедствие, smile3503 не ще си последната мисълта ми не схванала,явно писаниците ми за интелигентни човеци не са. Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Joy Joy Joy Joyняма нищо, поне чувство за хумор имаш, за разлика от мен. Sick

# 621
Надинка, честит празник! Бъди мноооооого здрава, щастлива, успявай във всичко!

Лили, Една сменя местата на различните части на речта. Това е известен похват в литературата, прави речта някакси.....как да го обясня....по-поетична, по-архаична.  Много трудно се постига, а на нея определено й се отдава.

Относно спора, Гериииииииииииииииии, страх ме е да не ме урочаса някой, оти тъкмо съм се закрепила Mr. Green
Иначе, честно казано, познавам много патки с по 2-3 висши, дето сигурно твоя син е по-умен от тях, хем е на 9 месеца (да ти е жив и здрав). Е , прости ми, ама не са образовани за мен.

# 622
Надинка,честит празник!  bouquet

# 623
Я сега кой има празник и аз нищо не разбрах .....?  Rolling Eyes

Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
 смелост - да ги осъществяваш;
 търпение, за да ги постигаш;
 и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 624
Благодаря, ви за милите пожелания момичета .
Зори от 1 месец ходим на градинка и много му харесва свикна много бързо нямахме никакви проблеми .Градинката е чудесна ,госпожите са страхотни . Засега не боледува дано и за напред да е така.

# 625
  • Между два свята...
Честит рожден ден на Надинка Hug Hug Hug

# 626
Наде, честит рожден ден, миличка! Бъди жива и здрав, много обичана, желана и щастлива! Дано доброто, с което даряваш хората около себе си стократно да ти се върне!

# 627
  • Между два свята...
Добро утро и честити 20 години демокрация!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 09:21 от Mirna74

# 628
Наде, браво на Божидар! Дано все така продължава! Simple Smile

# 629
 Добро утро!

Моля,миг от времето си отделете - http://vbox7.com/play:97924219

След време,може би ...  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт