С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря на всички ви за пожеланията и честитките  Hug
Благодаря на тези, които ми честитиха във форума, на  лични, в скайпа, по телефона  Heart Eyes Hug Heart Eyes Трогнахте ме  Hug

За да "почувствате" празника ми и за да се придържам, към предложението на Една...няма да ви черпя днес Wink  , виртуално със захарни изкушения..а ще споделя вчерашния ден с вас  Blush

Винаги съм мразела изненадите, празниците...поводите за празнуване..нима ни е трябвал повод за да вдигнем наздравица, да си пожелаем здраве и любов...но...преди 5 години това се промени  Blush Heart Eyes

От както празнувам празниците си, със съпруга ми и семейството му..ми харесва...
Харесва ми, суматохата около приготвянето на празника, посрещането на вратата с пожеланията ,прегръдките и .. подаръците Wink  обожавам сутрин босоногата си дъщеря..още рошава да ме гушне и целуне и да ми каже "обичам те мамо, честит празник"  Heart Eyes , обичам когато всяка година съм почти сигурна, че на милото не му е останало време да ми вземе подарък и той всяка година да продължава да ме изнезнадва и просълзява от умиление..
Обичам когато след изпращането на гостите и приспиването на децата..седнем двамата на масата...и си вдигнем "нашата си наздравица" ... 1dating
Обичам да се зареждам от емоциите съпътстващи празниците ми...и обичам факта, че мога да ги празнувам с обични хора  Heart Eyes

и да не забравя.. Наздраве  cheers  и дано съм успяла да ви предам, поне частичка от празника ми  Kissing Heart

# 676
  Привет в неделя!   bouquet

Гери,за себе си мога да кажа - успя  Heart Eyes Hug

Ще използвам думите на Лилибон,защото ги е изрекла тъй вярно и ясно - Понякога явно човек трябва да се замисли и да оцени какви прекрасни неща има в живота си ... и че те не са неща,а са хора.

Спокоен ден от мен!  Hug

# 677
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!   bouquet (със закъснение)
Много здраве, късмет и тази любов ...да успеете да я съхраните. Hug
Накара ме да се усмихна.

NELCHO, бързо оздравяване. Peace

Вики и тя три дни се бори с температура, мина, сега започна да кашля... Confused
Само с хомеопатия се лекуваме, дано се пребори и този път.

# 678
Моята сестра днес навършва 30 години...и понеже се е сдухала, заради броя на свещичките...та се замислих....
вие ...кога, на кой подред рожден ден, сте се замислили....че живота си...върви...и че нямаш време...и че годините са много зад тебе и малко пред теб..и имали ли сте изобщо такъв момент?

п.с. Аз не съм  Blush  
Винаги съм била доволна от броя на годините ми и от постигнатото през тях... Thinking  това какво/а  ме прави... Thinking

п.п.с. ...и дано скоро леля ме направи Laughing Heart Eyes

# 679
Гери, честит рожден ден на теб  и на сестра ти! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Аз все още не съм се замисляла за това, чувствам се млада, може би и заради това, че едва сега ми предстои да ставам майка.

# 680
Тази нощ някой или няколко човека са подпалили асансьора на съседния вход Sad Sad картината е ужасна,миризмата също.....разбрах,че в последно време доста асансьори са запалени в града Sadа полицията нищо не знае за подпалвачите....тази нощ е можело да пострадат доста хора слава богу,че не са....

# 681
Гери, честит рожден ден , миличка! От цялото си сърце ти пожелавам- мнооооооооого, много здраве, все такова щастие и любов!

Честит празник и на сестричката ти. При мене трийсетата годишнина беше скоро. Е, аз си дадох равносметка чак сега, и то може би заради операцията и проблемите покрай нея. Нито първото, нито второто дете ме накараха да си я дам Mr. Green Crazy

Нелчо, дано си по-добре вече.
Ембер, и аз съм с кашлица остатъчна. Crazy

# 682
Някой да знае лек за хемороид, защото това мазило нещо не ми харесва.?
За подпалвачите - думи нямам, изроди недни.

# 683
Някой да знае лек за хемороид, защото това мазило нещо не ми харесва.?
За подпалвачите - думи нямам, изроди недни.

пробва ли с мехлем за животни от ветеринарна аптека-антифлегмин фарма?свекито беше доволна от този мехлем

# 684
Виви, преди две седмици беше подпален асансьора и на стария ни апатамент! Той всъщност е на два-три входа от вас! Не знам що за хора са това, или да  ги наричаме ли хора въобще???

Нинка, свекърва ми преди време ползваше някакво мазило на Мадсандойч!

Гери, честит рожден ден на сестра ти! Пожелавам ти да се сбъдне това, което си си пожелала!

Вече съм на 29 и като се замисля, за възрастта си все ми и два наум първо 18! Така се чувствам! Не ме е срам да обсипя тортата с свещички! Не крия годините си и не разбирам защо хората въобще го правят! Имала съм рожденни дни, в които искам примерно да си полежа, да се наспя, да мързелувам поне на рожденния си ден! Но като се замисля, че има хора които са сами на празниците си и ми става едно чоглаво и си викам дано да ни е пълна къщата за празнуване на такива хубави поводи! С голям кеф приготвям нещата за гостите и от две години дори правя торти за всички в нас! Не съм майсторка, но пък е от сърце!
Това ,което осъзнавам е, че времето макар и неусетно си минава! Отговорностите ми се увеличават с всяка изминала година и се обвинявам, че все гледаме да свършим нещо за да остане след нас и от работа нямаме време да потегляме с децата и да пътуваме , пътуваме!

# 685
  • Пазарджик
Привет и от мен!
Гери Да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet
За възраста си още не съм се замисляла въпреки че съм на 30.
Спорна седмица на всички и  Hug

# 686
Zora* ,разбрах за този случай,а преди 3 дни е подпален и асансьора на блок при болницата Sadкакво става с този град незнам

# 687
Мерси за съветите. Някой ми писа да пробвам мазило от ветеринарната срещу мастит при кравите Mr. Green,Виви, да не е същото.

За годините - допреди няколко години ме беше страх да остарея. След като преживях операцията - вече ме е страх да не би , аджеба, да не остарея Crazy нЕма угодия

# 688
Мечка Малинарка Simple Smileсъщото е Grinningи мирише гадно

# 689
и гледката е отвратителна -става въпрос за подпаления асансьор на болницата, преди време живеех в този блок, а сега братовчедка ми/много е объркана нашата Wink/ и в петък ходихме на гости и като видях все едно с горелка е минато от вън, не миришеше. Но това да го подпалят е направо чудовищно Shocked ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт