Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Леле, Бубка, вече трябва да се връщаш на работа. Shocked Сигурно ти е мъчно, че няма да сте толкова време заедно.
А малкия Борко е страхотен. Peace

Ние точно днес я хванахме Соня, че е наизустила броенето до 10. Сутринта ни информира, че е на 3 години. баща й я попита:"А на колко ще станеш?' тя отговори: "На 6." ние и казваме: "Я преброй и виж след 3 кое число е." И тя изброи числата до 10 без да схване какво трябва да направи. Thinking
Иначе баба й /свекърва ми/ се е заела да я учи на буквите. Основно тя я научи и на цветовете  миналата зима.

# 466
  • София
Бубка, ми млада и майка си я, я виж как готин беб имаш!  Heart Eyes Аз не съм много информирана защо вашето майчинство е толкова малко в сравнение с нашето  newsm78 Станимирчо, намерих бебе Борко за много сладък, май му е време за братче\сестриче.

Иленка, занимавай ни и с Преслав, споделяй! Грях ми на душата, но случката с наводнението на хола ви често ми повдига настроението  Embarassed

И за пеенето не съм ви споделяла - мислех, че всички деца могат да пеят, но се оказа, че не съм права, моето гардже е от абсолютно невярно пеещите, предполагам, че това ще се попромени, но в момента е смях за ушите.

Защо секциото да е по стресиращо за детето? Някъде съм чела, че е точно обратното  newsm78

# 467
Данче, такива хипотези има, понеже бебето не е получило индикации от заобикалящата го среда, че ще се ражда. То си седи кротко, но го вадят изневиделица. А като започнели контракциите и то "знаело", че ще се роди. Аз поне бях късметлийка, т.е. децата де, и двамата започнаха да се раждат, когато ги извадиха оперативно. Даже бих казала, че Дидо направо си се беше родил, ама пусата му шийка, прецака ме яко. #Cussing out

# 468
  • София
Честит имен ден на всички, носещи името на св. Димитър!

Станимирчо, намери бебе Борко за много сладък, май му е време за братче\сестриче.

Данче, тъкмо се бях притеснила, че няма на кого да прехвърля щафетата  preggo . Айде не се стискайте, че малко ми остава!  Mr. Green
Бубка, страхотни са юначетата ти!  Hug Но да оставиш бебе на 2 месеца и да се върнеш на работа ми се вижда престъпно рано... Това е една от причините да не харесвам Хамериката.
Кате, пропуснах да ти честитя новия дом. Само хубави емоции в него да имате!  bouquet

И друго мислех да пиша, ама  newsm78 - не знам къде ми отлита акъла напоследък...

# 469
Честит имен ден на всички празнуващи на този ден   bouquet
Бъдете много щастливи и обичани  Hug

Момичета  Hug липсвате ми ужасно много, но ще се опитам да се включвам по-често, сега като е лошо времето и няма да се хайманосваме толкова навън  Mr. Green
Благодаря за загрижеността за моите момчета  Hug Вече да чукна на дърво са по-добре. В нашата градина на вратата сестрата ги преглежда и ако е болно го връща. Дано и занапред да е така.
Данче, айде давай да зарадваш Стаси  Mr. Green
Раче, сигурно си писала, но съм изпуснала, Емо как реагира на идеята, че ще става батко?
Стенли за сега е много добър към Вики, постоянно го гушка, говори му, чете му приказки  Mr. Green Дава си с удоволствие всичко, а Вики му се радва винаги  Heart Eyes
Отивам да чета още назад и после пак ще се включа   bouquet
Топла и усмихната седмица на всички!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 08:13 от Nadeto

# 470

Да почерпя аз за Дидо и за татко! И двамата днес са именяци  Grinning Да са ми живи и здрави!

Честит Имен Ден и на Митко, на Ексчето! И той да има здрава гърбина, да гледа и да го радват жените му!

Четете следващия постинг, честит Имен Ден и на всички, които съм пропуснала!
Да са здрави и щастливи, да си носят имената с гордост!

Честит празник на всички, които работят в строителството!

И ето, че зимата дойде според народните обичаи. Да е бяла, снежна, празнична, спокойна и ...кратка  Mr. Green за всички ни! Много игри за децата, много чай и уют край хижарските камини за нас!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 08:42 от Чаено момиче

# 471
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДИДО НА АГИ, НА МИТКО НА КАТЯ, НА МИТКО НА Ж,
НА ДИМИ НА ГАЛЯБАЛЯ, НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА!
МНОГО ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug

# 472
Признавам си, че чаках Енви да се включи преди моя пост, за да изброи всички поименно, защото тя никога не пропуска никой, а на мен все ми убягва някой  Blush

# 473
Blush

Бубка, Данче, радвам се да ви "видя"! Heart Eyes

Иленка, в моята книга не правят разлика секцио-нормално раждане и не вменяват никаква вина на майката за това, как е родила. Казват, че раждането винаги е шок за бебето, че ембрионът има чувства, има значение как е протекла бременността, как се е чувствала майката, и как е протекло раждането. 9-те месеца в корема на майката били толкова прекрасни, че бебето не искало да излиза от там и цял живот човек подсъзнателно се стремял към това усещане. А това как е протекло раждането предопределяло житейския път и психика на детето... Thinking

Спорна нова седмица на всички! Hug

# 474
Благодаря за пожеланията. Днес е и празника на Сливен, та освен да се напием на работа друго не остава  Laughing
Да почерпя за моя Митко с тортичката дето му правих снощи

# 475
  • София
Признавам си, че чаках Енви да се включи преди моя пост, за да изброи всички поименно, защото тя никога не пропуска никой, а на мен все ми убягва някой  Blush

Ха-ха. и аз съм така. Сещам се за някой и после все се оказва, че съм изпуснала някой.

Честито на именниците и от мен.   Hug
И мойто братче празнува днес.

Кате, страхотна торта.  Peace

Енви, така четейки не ти ли се приисква едно бебче. Whistling

# 476
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДИДО НА АГИ, НА МИТКО НА КАТЯ, НА МИТКО НА Ж,
НА ДИМИ НА ГАЛЯ

# 477
  • нейде там, където ....
Наздраве, за имениците днес!

Да почерпя, за здравето на именика ми

И да пожелая на всички, да са много здрави, умни, обичливи! Радост за мама и близките хора!

И по едно като порастнат!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:06 от jd

# 478
Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес!   bouquet

Катя, браво за тортата, страхотна е!  Heart Eyes

Енви, много интересно. А има ли примери, ако раждането е било еди-си как, тогава психиката е еди-си каква?

Бубс, много е тъжно колко бързо трябва да се връщате на работа  Sad Дано бързо свикнете с новата ситуация  Hug

Наде, радвам се че децата са добре  Hug

Ренка, много се смях на "пЛьосто невеЛоятно"  Joy Голям сладур!

# 479
  • Русе
Честит Имен Ден на малките и големи Митковци в априлските семейства!
С гордост и късмет да носят хубавото си име!
  bouquet

Енви, коя е тази книга, на каква тематика? Thinking И аз съм любопитна за примери. Blush
Имайки предвид измъченото раждане на Диди, често и аз го правя този паралел - как е трудно адаптивна, бързо се отказва, без да е опитала дори, казва "не мога", все иска някой да й помага... и такива работи. Rolling Eyes

Хубава седмица, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт