Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!   bouquet

Катеее, страхотна майсторка си, браво!

Енви, много интересно. А има ли примери, ако раждането е било еди-си как, тогава психиката е еди-си каква?
Това и мен много ме интересува. Понякога си мисля, какво ли зло съм му причинила с този форцепс. Това е една от причината да не искам в скоро време бебе - предполагам, че раждането при мен пак ще започне бързо, а ще трябва да завърши със секцио - а такова бързане, стрес и болка незнам как ще ги преживея.

Станимирчо, намери бебе Борко за много сладък, май му е време за братче\сестриче.

Данче, тъкмо се бях притеснила, че няма на кого да прехвърля щафетата  preggo .
Аааа, Раче, на него може да му е време, но не и на мен  Mr. Green С нетърпение ще чакам кое ще е новото бременно зайче, което ще изкочи и ще поеме щафетата ти.  Heart Eyes

# 481
Рени, НЕ - приключих! Naughty

Иленка, дадох линк към книгата вече. Wink

Татянка, Данче, има примери, но знам ли, дали да ги давам - да не ви образувам притеснения някакви... Thinking
То и идеята на книгата не е раждането, което е само първото голямо сътресение за човека и началото на евентуални проблеми, според автора...
Rolling Eyes

П.П. Ще пиша по-късно, че ми е натоварено, да не помислите, че пуснах "мухата" и избягах! Hug

# 482
Добре де  Crossing Arms Най-интересното е, че в нашата тема има повторения, но никой не се усмелява да потрети  Mr. Green
Да почваме ли залаганията коя ще е следващата с коремче за втори път  Thinking

# 483
  • Русе
Енви, благодаря! Hug Върнах се назад и намерих линка. То, тогава съм била в умопомрачение заради Преслав и съм го пропуснала. Embarassed
Чакам с нетърпение да споделиш още нещо по книгата, ако имаш възможност. Бях чувала за случая на автора, покрай колегите ми, които чоплеха темата за рака.

Наде, ами, осмели се ти! Wink Hug Не вярвам някой да се прежали, освен ако не цъфне с близнаци при "повторението". Аз също съм приключила. Sunglasses

Стискам палци Десито, Росито и Ексчето да се похвалят скоро! Praynig И на Ванчето й е време, ама се скатава. Wink Смини и Данчето се спрягат за по-нататък, ако добре помня. Laughing

# 484
  • нейде там, където ....
....
 Аз също съм приключила. Sunglasses
....
Не смея да го твърдя категорично  Party Sunglasses

# 485
Хайде честито и от мен на всички празнуващи  bouquet.С пожелания за здраве и веселие Heart Eyes.
Иленкооооооооооо, ти друга работа нямаш ли ами само ме сръчкваш NaughtyАз Смини и Данчето чакам, за 2012 с Данчето най-клоня.
Иначе и аз се моля и стискам палчета на бебеправещите Praynig Peace.
JD, хайде де! Party
Нуни ми е на прицел на мен.И Скарлет.

# 486
  • 2 етажа над тавана
На всички именици - да са живи и здрави, с добро да се споменава името им!

Хм, Енви, стана ми интересна книгата покрай написаното от теб. Ще влезе май в списъка с книги за купуване newsm78

Кате, браво за тортата, майсторка си!  bouquet

Ренка, Валски ме разби, много се забавлявах ! Laughing

По последните теми ще карам по памет.

На Маги косата не пада, но и аз мисля, че може да се дължи да непрекъснатото връзване с ластици и на сезона.

Балсами и подобни не ползваме.

Инат - колкото искате, има си го в изобилие.

Татянка, честита нова работа на мъжа ти! И се радвам, че нещата в градината на Миленка вървят към подобрение!

Букви, цифри, спелуване, броене до 20 - какви ги говорите направо. ooooh! Маги и да ги разпознава не го показва. То аз й не се занимавам с нея целенасочено в това отношение, де. Е, знае си буквата и моята и на баща си и на дядовци и баби, ама то това си е папагалската. Не може да ги пише, просто ги разпознава като ги види. И брои до 5, след което направо скача на 8,11 и т.н.

Добре, че е форума и Иленка, да се подсетя за Умкалора да купя ooooh!

И да не остане темата назад да я поразмърдам пак с въпрос - как обяснявате на децата за разликата в половете. Онзи ден се къпем и Маги изтърси "Мамо, на мен кой ми е отрязал пишката?" Обяснявам аз , че тя е момиче и че момченцата имат пишки, а тя  - "Ама аз не искам да съм момиче, искам да имам пишка!"

ЛЕка седмица на всички, отлитам по задачки. Hug

# 487
  • Русе
Ванче, хвана ме  Mr. Green - днес нямам много работа. Wink

Бабълче, добре че беше ти - колежката ми как те е благославяла за Умкалор-а! Hug

За разликите в половете, не са се сещали да чоплят въпроса  Thinking - приели са, че момчетата имат пишки, момичетата - нямат, и не дълбаят повече.

jd, голям герой ще си, ако се престрашиш за 3-то след 2 момчета! Wink

# 488
... според мен, по-скоро майка на еднополови деца би се престрашила за трето. И в такъв случай - залагам на Катето! Wink

Успех на бебеправещите!
Praynig

# 489
  • София
Аааа, Ванчето е с мен - 2012та  Wink

В залаганията за кое ще е новото коремче - няма да участвам.

В залаганията за потретване - също, чак такива смелчаци има ли сред нас?!  newsm78

# 490
  • нейде там, където ....
Да са ми живи и здрави, не ме притеснява, че са момчета и дали третото би било такова. Ама с такава клетва съм - три да имам, все като мен да са. И понеже дребните са в графата кротки, едно ми е такова .... ако третото е като за трима ... като мене, а, А?  ooooh!

П.П. Майка ми многократно е правила следното изказване "Първа да беше - сама щеше да си останеш"

П.П. Ама по темата - за разликите между половете май не е ставало въпрос

# 491
  • София
И моята също исказване е правила, та мнооого ме беше страх да не родя второ някое да ми скрие топката. Лора беше спящо и усмихнато бебе, после стана щурава, но си е добро дете. Но Матито е къде-къде по-добре от нея, защото е спокоен и се занимава добре и сам, а тя неможеше.
Но трето...нееее!

# 492
Моя съученичка от гимназията, от съседния клас, има 5 (пет!) деца. 4 момченца и петото е момиче, с Милена са родени на една дата (и година).
И не само че има толкова много деца, ами и си ги обучава сама вкъщи. Не ходят ни на ДГ, ни на училище. В САЩ живеят, децата са двуезични.

# 493
Честит имен ден на малки и големи   bouquet
Да са здрави и щастливи!!!

Ванчееее,  Naughty тз, няма да съм аз. Магистратура, нова работа и корем еdновременно - не, в никакъв случай. 

Уау, Татянски....хората какви неща правят.

# 494
Честито на всички именици и от мен, да са живи и здрави!

Татянче, евала на твоята приятелка! Сигурно са и много кротки дечицата. Аз много бях навита за трето, но към днешна дата това е било абсурдно желание. Незнам дали смяната на обстановката миналата година промени това или факта, че децата порастнаха и станаха по-палави, в следствие на което често "кукуригам", но определено сега не бих се навила.

Общи условия

Активация на акаунт