ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 241
  • 313
  •   1
Отговори
# 15
Най-накрая успях да се влюча и аз!
Анито, да ти е жива и здрава Андрея, тази малка красавица! Много, много радост да ти носи! Стягаш ли вече куфарите за морето?
На всички Алексчета пожелавам да растат здрави, хубави и умни!
Михайлова, да ти е живо и здраво християнчето!
За концерта - много, много ми хареса. И аз като Катеринка днес съм с болки в краката, но са от танцуването по време на концерта. Страхотно шоу направи тази жена и страшно много ми харесаха циганските мотиви. Слава богу, че бяхме на седящи места и поне до започването на концерта бяхме седнали, иначе незнам как щях да издържа. Наложи се обаче да ходя в тоалетната на стадиона да се цедя /на ръка/, че гърдите ми щяха да експоадират bombs
За фейсбук - няма да се включа, не съм му фен.

# 16
Да ви кажа по повод телевизията - Стефан като е в шезлонга само се криви да гледа към телевизора, а аз го обръщам, т.к. си мисля че не е много редно.

Обаче - сега намерихме едно ДВД със скрийнсейвър - аквариум с рибки и класическа музика! Вълшебно е - той много се успокоява като го гледа, а и не само той - на мен също много успокояващо ми действа...Жалко че нямаме истински аквариум, но и този върши работа! Та така сега той си гледка рибките, а аз форумствам  Mr. Green

# 17
Кате, аз имам на Мулинекс, но не съм много доволна поради факта, че остават много парченца от по-твърдите плодове. Не знам дали с всички става така, но по този начин се губи от плода. Моята е един цилиндричен модел.

Момичета, започнаха да ме болят колената Sad Това със Стоянчо ми се беше случило едва към 8-ми месец. Нали това ми бебче е по-едро... А консумирам млечни продукти...Дано да е от преумора. Аз се движа много пеша, знам, че физическите упражнения изграждат костна маса, т.е е добре....

Това на малката снимка бозаещият Стефчо ли е, snowwhite? Много е сладък.

# 18
  • варна
записче и хубава вечар от нас с бебе Борис....той милия има обрив по дупенцето и топчиците.... Sad...утре сме на лекар, а уж непрекъснато мажа с крем дупенцето. Хубав празник на всички и по този повод да ви питам...къде смятате да се забавлявате сега есента и зимата, че...стоенето в къщи не ми е било никога на дневен ред.

# 19
Това на малката снимка бозаещият Стефчо ли е, snowwhite? Много е сладък.

ммм даа, той е. Въпреки че напоследък ми прави едни номера - суче 10-тина минути и после се дърпа, реве, пищи. Махам го, съответно след 1 час е пак гладен... Кога ще му дойде акъла в главата, се чудя  ooooh!

...къде смятате да се забавлявате сега есента и зимата, че...стоенето в къщи не ми е било никога на дневен ред.

Еее, Боре, недей така - аз очаквам лято като си дойда след 1 седмица и да хайманосвам по цял ден из Борисовата градина  Mr. Green А иначе есента и зимата, когато си дойда в Швеция, ще правим бързи разходки в парка наблизо и ще трябва да се прибираме за хранене, че навън няма да може...Или по моловете на града...И на мен стоенето вкъщи не ми стои на дневен ред, за съжаление хич не си падам по моловете, та ще се опаковаме по 2 пъти на ден и ще ходим в парка.

# 20
Здравейте и от мен! Все не успявам да пиша - не ми остава време, пък и последните дни ни имаме непрекъснато  гости - та времето хич го няма!
SheIsInLove - и моят бебчо има малки бели пъпчици - лекарката каза, че не са гнойни и ще минат, но вече повече от 20 дни са си все така и незнам кога е това ще минат - други бебчовци имали са такива?
ayas  - и мен ме болят коленете и изобщо целите крака от около седмица - все си мисля, че сега много обикалям, а по време на бремеността лежах предимно в къщи и сега мускулите ми са пренатоварени - дано да е така, пък и пия още центрум матерна, а от какво друго може да е?
За jnki2009 - видях, че на първа страничка има още данни за бебчетата - Марти се роди 2,350кг. и 45 см. и понеже съм нова и все не ми остава време да чета как става - все не мога да кача снимки на Марти - моля ви да ми обясните как става това Praynig! А иначе гледам, че и мамите са писали рождените си дати - аз съм везничка - 11.10.1973г! чао засега

# 21
galinkacat, моето бебе имаше доста пъпчици. Белички по носа, с връхчета по бузките и много, много червени, по цялата глава. Беличките по носа се махнаха за месец (запушени пори), тези с връхчетата - за 2 седмици (хормонални били), а червените - все още се намират (те били от претопляне или вече и аз не знам от какво бяха).

Снимка можеш да качиш в снимка.бг и да я надпишеш. Напиши тук като го направиш. От там ще сложим линк. Ако те затруднява, ще ти дам електронната си поща.  Hug

# 22
Galinkacat, бяха ме наплашили с първото дете /личният лекар/, че е от недостиг на калций, че със ставите нещо не е в ред и ми беше изписал една добавка, не помня името, но на листовката пишеше, че е противопоказно за кърмачки. Беше нещо, което се пие по схема. Ох, много е разпространено, но сега не се сещам името. Тогава бях ограничила млечните заради бебо, но сега не съм.
Моето второ детенце е тежичко и аз обичам да го гушкам и като имам време го успокоявам по този начин, та може вече да ми дотежава...
Snowwhite, това си е вид "стачка" Simple Smile и при нас я има, интересен им е вече светът на мъниците Simple Smile
Идейки за зимата - от личен опит - бяхме с първото дете по обяд до три часа навън, добре опакован и аз така и обикаляне, пазаруване, срещна "тоз, онзи", но обичам. При снеговалеж той спеше на балкона и аз го наглеждах отвътре. При дъжд е доста влажно и не съм излизала.
Моята кума се събираха със съседска майка и връстничето и си правеха гости с дечицата, така им минавало времето. Аз това не съм практикувала, и с двете едва ли, защото начесто кърмех тогава, познавах моето си дете, нуждите му и някак не се съвместявахме по време и възгледи с моите дружки Simple Smile За тях "да вадя цица" често означава кущунство, а и все ще трябва да обяснявам Simple Smile Та, двамата си бърборехме Simple Smile
Има и вариант с детско клубче, но за по-големки, но има риск с болестите според мене.

Вече съм влюбена и в мъжете Близнаци, както и във Везничките Simple Smile - от синчетата ми....

# 23
  • София
Влизам само за да честитя на всички малки и големи именици  Hug Малките именици да са мнооого здрави и много да радват мама и тате!
И честит рожден ден на малката чаровница Андреа!!! Голяма е сладурана, с едни букли и тръпчинки на бузките ...  Heart Eyes И само как сладко казва "Пресли"...

Аз утре ще стягам багажа за Приморско. Харесах там едни вили в ММЦ. Прецених, че е редно да не сме в хотел, за да могат и другите почиващи да отдъхнат, а не да слушат на Катерина ариите  Tired Тя от една седмица насам започна да ми подърства и през нощта, моля ви се  Crossing Arms Само дето аз по време на бодърстването към 3.00 се правя на глуха и тя мрънка мрънка от скука и заспи  Whistling
А, и да се похваля, там ще видя Di. Те отдавна са там. Малко ще е пренаселено Приморско тази седмица, защото ще има събор на Off road-Bulgaria. Тъкмо ще видя мои познати джипари, нали бях навигатор преди години.

Лека нощ от мен. Катерина май отвори очи, бързам да я нахраня докато е сънена....

# 24
И асз подадох речукест за групата във фейсбук.

# 25
Добро утро! Днес се наспах доста рано, защото Симона спа от 21 до 5 часа, яде и сега още спи. Лошото е, че аз ставах два пъти тази нощ да се цедя. Не че, изцедих повече от 80-на мл., но важно е да се поддържа лактацията.

viper , приятно прекарване на морето!
относно зимните разходки- хич не ме плаши студа. Кати спеше от 13 до 16 часа всеки ден зимата навън. E, вярно че, но тогава живеехме в къща и излизането ми беше лесно, но и сега ще се оправим.

# 26
Добро утро и от мен! Вече четвърти ден нямаме асансьор  newsm61 и преоткривам активния престой в къщи. Глася се за разходка с кенгуру днес, защото е по-хладно, а моето е плътничко и не го ползвам, за да не претопля бебето.

Оплаках се  Sad

ayas, ти ли беше писала, че Сано сензитив не пере петна от кърма?! При мен се перат... А омекотител ползваш ли? Аз преминах на Сано от Шуркеър. Но сега дрешките са като колосани и седят груби, особено хавлийките. Препоръчайте ми омекотител за бебешките дрешки.

Лактогонен чай - колко време се пие? Аз го пия от както са ни изписали по три пъти на ден, българския чай. Да продължавам ли докато кърмя или да правя почивки?

Витамини - същият въпрос? Колко време се пият - докато се кърми, на почивки или само в началото?

Аз ще питам и педиатъра, но ще ходим след седмица и ако вече сте питали, моля да ми помогнете.

viper, да си изкарате супер! (в което не се съмнявам, особено и като има събор) и много поздрави на ДИ!

# 27
  • София
Добро утро!

viper, весело изкарване на морето!

gmarinova, омекотител, дори бебешки не се препоръчва до 3 години, но някои майки си ползват и нямат оплаквания. Аз много харесвах като аромат белия на САНО, но нали Габи ми направи АД и категорично ни е забранено. Иначе, за да омекотиш дрехите, гладиш с много пара. Аз също ще се върна на САНО, защото Surcare, не ми изпира никакви петна дори на 60 градуса.
лактогонен чай се пие само докато се увеличи лактацията, аз повече от 3 дена не съм го пила миналия път. За сега не ми се е налагало, но имам резерви от него. Simple Smile
витамини и миналия път и сега, от време на време се взимам от соковете на Хип и изпивам по 2-3 шишета и това е. Други витамини не пия, а наблягам на плодовете. Само съм пила бирена мая по-дълго, но от нея така ми се стимулираше кърмата, че получавах хиперлактации.

# 28
 smile3506 Що не питах по-рано?!

Петя, аз изпрах последното пране с омекотител Силан бял, ако няма реакция, ще напиша. Но ще пробвам този на Сано. Иначе за гладенето също ще имам предвид съвета ти. Както винаги, си на линия за нас.  Hug

От довечера почвам бирената мая (аз всяка вечер пия чаша бира Wink)

Благодарско, Петя!

# 29
Добро утро!

Виждам никой не е сервирал още кафенцеи закуска, така че ето от мен закуска в леглото Simple Smile

Добро утро! Днес се наспах доста рано, защото Симона спа от 21 до 5 часа, яде и сега още спи. Лошото е, че аз ставах два пъти тази нощ да се цедя. Не че, изцедих повече от 80-на мл., но важно е да се поддържа лактацията.

Франческа, КатеринкаМ и другите момичета, които цедят - толкова сте всеотдайни!   bouquet Аз не знам дали бих имала търпението, ако със сукането не се получаваше!

Аз само мога да мечтая за такива нощни паузи - Стефан тази нощ яде в 1, в 4.30, 5.45 и 7.30 - какво му става на това дете...А не е от най-големите бебета - миналата консултация на 2 месеца беше 5.200 и 58см...Така че какво го прави това мляко, не ми е ясно...То и той  не се спира като е буден, явно всичко изгаря...Да е жив и здрав, пък ще го храня!

Приятен ден и хубаво време за разходки!

Общи условия

Активация на акаунт