Целувки от нас за всяка от тях - по две за всяка бузка.
Петя, ще ти пиша по-късничко. По този повод с дребчо ще предлагам по ОТРАНО И ПОВЕЧЕ ХРАНИ

Вече сте си направо големи по възраст 

Вчера за първи път го пробвахме в МОЛ-а. Боян нещо киселееше, докато лежеше. Баща му му вдигна леко дъното, колкото да вижда и нашият веднага се успокои
А след 10 мин. заспа, докато чакахме Жоро пред един магазин и застанали до едни китайци, които се караха
Малко ме доядя, че не говоря китайски, щото явно му действа приспивно 

Детето запазва постоянен хранителен интерес, не е злоядо, учи се от рано да се храни с ръце и да дъвче. 

Аз обожавам да (се) снимам. И все пак мисля да се облечем добре след малко и да се разходим в количката под одеалцето
Дано не простудя децата, но не вали и мисля, че няма да им навреди една малка разходка! 
За всеки случай го заплюйте виртуално! 
Не смея да си ги поискам, че нали са обещани вече, а и Somebody току-виж се разлютила.
Обаче стигнахме до градинката, дадох му изцедена кърма, гушнах го и заспа. Спа си сладко близо 2 часа, накрая се шматках само и само да не го будя да се прибираме. Преди малко пак заспа на диванчето в кухнята, докато му разказвах какво правя (май не се беше случвало през деня да си заспи сам, без да е на ръце). Успях да простра, да сготвя, дори да направя една бисквитена тортичка! Май ще е като татко си - да вирее по-добре на студено!
за всички! 
.Аз съм Катерна Багалева

)
) И не се налага да го приспивам , заспива си веднага... Общо взето не го нося на ръце ...
)