ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 135
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
Честито на Катините кукли!

Целувки от нас за всяка от тях - по две за всяка бузка.

Петя, ще ти пиша по-късничко. По този повод с дребчо ще предлагам по ОТРАНО И ПОВЕЧЕ ХРАНИ Peace

# 301
Кате,  честито четиримесечие   bouquet  Вече сте си направо големи по възраст  Flutter

Ама защо не качавате снимки в албума, а само във фейсбук? Такива като мен, които нямат регистрация там, нищо не могат да видят  Crossing Arms

lsb, и Боян миналата седмица заспа в кенгурото. Баща му го приспа, като му правеше масаж на слепоочията  hahaha  

Същата работа е и при нас с количката, само че нашият кош за новородено има опция частта откъм главата да се вдига на 3 нива и да става в почти седнало положение  1stroller Вчера за първи път го пробвахме в МОЛ-а. Боян нещо киселееше, докато лежеше. Баща му му вдигна леко дъното, колкото да вижда и нашият веднага се успокои  Peace  А след 10 мин. заспа, докато чакахме Жоро пред един магазин и застанали до едни китайци, които се караха argue  Малко ме доядя, че не говоря китайски, щото явно му действа приспивно  4470

Ох, голяма скука, като сме си само вкъщи. Цял ден се чудя с какво да занимавам малкия. Чак му четох приказката "Мързелан и Мързеланка", пеейки, за да му е по-интересно  newsm12 rotfImbo

Я, видяхте ли, че темите позволяват писане на повече от 20 страници  newsm53

# 302
  • София
Кате, Честити месечинки!
анелия, явно е грип, за да те боли така навсякъде. Аз в такъв случай си проготвям една етиопска рецепта с лимон и много ми помага. Обелваш много тънко лимона и го нарязваш с бялата ципа на дребни парченца, слагаш 5-6 лъжички захар и една голяма чаша вода. Слагаш само да заври и сваляш от котлона, пиеш докато е много топло и изсмукваш отделните парченца лимон, завиваш се после и си полежаваш поне час, ако бебето те остави разбира се, де.
Гъди, аз до колкото разбрах, само първия път се чете на глас, ето :И така, 20-30 минути след като детето ви е заспало, майката сяда на неговото креватче с тескта в ръце и чете по три пъти всяка фраза. В началото за себе си, за да се запознае с нея, после мислено.
ayas ще чакам да споделиш и ти неволи. Аз и по тази причина мисля за педагогическо захранване. Thinking Детето запазва постоянен хранителен интерес, не е злоядо, учи се от рано да се храни с ръце и да дъвче.

# 303
Кате, честит 4-ти месец на твоите девойки, как бързо само лети времето  bouquet

Андреа от три дена също пропуска нощното събжудане в 3ч, което не пропускаше почти 3 месеца, сега се събужда в 6.30 -дано  и занапред да е така! Praynig

Ама ужасно време, тука вали много и е много студено навън е 14 градуса -изкача ми пара от устата!Затова пък активно днес ви чета!А Андреа мрънка до мен в столчето, че не и обръщам внимание!

# 304
Благодаря милички за съветите ще пробвам всичко,
дано нещо помогне, ама засега няма промяна.

# 305
Благодаря ви за пожеланията!  Hug

Гъди, хайде и ти във ФБ. Много е весело там Simple Smile

И аз се чудя какво да правя днес и се развихрих с фотоапарата. От 4 месеца чак днес му разгледах функциите и направих фотосесия на малките и на мен Simple Smile Аз обожавам да (се) снимам. И все пак мисля да се облечем добре след малко и да се разходим в количката под одеалцето Simple Smile Дано не простудя децата, но не вали и мисля, че няма да им навреди една малка разходка!

# 306
Какъв дъжд,само за спане  Joy
При нас е абсурд да излизаме ,духа ужасно.

# 307
Дали някой ще пусне нова темичка? newsm78
Минди, Петя, Катеринка, Нина, Fresh, Somebody, Гъди - благодаря ви за хубавите думи за Алекс!  Hug За всеки случай го заплюйте виртуално!  Laughing Somebody, как ще си го разделите с Андреа? Joy
Катеринка, честита месечинка на Ники и Сави! Много се радвах на снимките на куклите! Особено тази, със "синхронното плуване" - очите ми останаха в нея!  baby_neutral Не смея да си ги поискам, че нали са обещани вече, а и Somebody току-виж се разлютила.  Laughing
Мони, нека силата бъде с теб в борбата с бълхите!
Ayas, как е Стояни? Оправя ли се нослето? Целувки на големия юнак Велинчо!
Sv., да се върнете здрави от морето и заредени с много положителна енергия!
Нели, как успя за толкова бързо да се разболееш? Пробвай рецептата на Петя, дано успееш да пресечеш, преди да те е повалило! Може и в кърмаческия да попиташ, там със сигурност ще ти дадат добър съвет!

Тук валя вчера и през нощта, а днес е студено и ветровито, но не лиших Алекс от разходка. Облякох му един гащеризон, сложих му каскет и го изведох. Както и очаквах, искаше да се разнасяме ръце.  ooooh! Обаче стигнахме до градинката, дадох му изцедена кърма, гушнах го и заспа. Спа си сладко близо 2 часа, накрая се шматках само и само да не го будя да се прибираме. Преди малко пак заспа на диванчето в кухнята, докато му разказвах какво правя (май не се беше случвало през деня да си заспи сам, без да е на ръце). Успях да простра, да сготвя, дори да направя една бисквитена тортичка! Май ще е като татко си - да вирее по-добре на студено!  Laughing Баща му зимата си взима якето в колата (взима го, не го облича!), само за да не му мърморя!
Ставам да посвърша още нещо, топли  Hug за всички!

# 308
Кате честита месечинка.
За снимките на първа страничка незнам къде да кача за да ме добавите.
Името ми е Катерина Багалева родена съм на 25.07.1985г.
Също и снимка  на аватара се опитвам да кача но ...много съм затъпяла явно.Ако някой може да ми разесни  newsm78

Относно  фейсбука, аз много рядко влизам и не бях качвала снимки, но най-накрая го направих и се радвам и изпратих ригуест да се присъединя кам вас Simple Smile.Аз съм Катерна Багалева

# 309
Гъди, аз до колкото разбрах, само първия път се чете на глас, ето :И така, 20-30 минути след като детето ви е заспало, майката сяда на неговото креватче с тескта в ръце и чете по три пъти всяка фраза. В началото за себе си, за да се запознае с нея, после мислено.

Вярно, че така пише, но пък нали целият ефект идва от гласа. Детето няма ка да ни чуе мислите. Дали пък нещо не са объркали при превода? Вие наум ли ще ги казвате?  newsm78

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 17:17 от Gydelichkova

# 310
Честито на сладураните на Катя!   bouquet
Анели - и аз мисля, че Осцилокосцинума като хомеопатичен няма да ти пречи на кърменето, а иначе аз си купувам чай за грип и простуда - в квадратни кутии е, не си спомням кой беше производителя, но струва около 1,60-1,70лв., иначе в аптеката като кажеш чай за простуда дават обикновено един друг - за 60-70ст., но аз предпочитам първия - поне на мен ми харесва повече!

# 311
Gydelichkova   Hug
Баща му сега му сменя памперса... от тези мнооого пълните (чак до кръста) ... борбата е колкото памперса  - голяма  hahaha
Amorevole , да знаеш , че и аз оплюх монитора Simple Smile)   bouquet
За спането - Кайо сутрин си заспива сам... през деня мрънка и пак си заспива сам... След баня е жестокият рев, съчетан с много хаотични движения и след умора - сън... Нощем се събуждам единствено след мноого познатия звук "смуча си палеца" и яде около 2 пъти (тези нощи прави по - големи паузи  Simple Smile  ) И не се налага да го приспивам , заспива си веднага... Общо взето не го нося на ръце ...
KaterinkaM , честито!! Simple Smile)   bouquet

Наскоро се разболях и мога да кажа, че се оправих с хомеопатични хапченца - ударна доза  - на всеки час по едно под езика... след ден си дишах спокойно и се оправих, а Кайо не съм спирала да го кърмя  Heart Eyes

# 312
# 313
Моля, обърнете внимание на закованите теми.

Лимитът на отчетните теми вече е 50 стр.

Моля, използвайте функцията Информирай модератор, за да информирате за приключване на старата тема.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт