ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 143
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
Катето и Гъди са отговорили вместо мен за ebay.
Още един съвет - когато си харесате нещо от някого да купите - погледнете му и другите стоки, често има и други хубави бебешки неща. Така при една и съща цена за доставка (или само малко по-висока) купувате повече неща и ви излизат по-евтино.
От там и аз купувам освен защото ми харесват дрешките, и защото цените са много по-ниски. Разбрах, че в Англия няма ДДС на детските стоки!!!
Аз също нямам нищо против и носена дрешка да купя, стига да е в отлично състояние и да не е боди. Едно такова панталонче взех, покрай други дрешки и е ок. Всъщност дрехите втора ръка са еко отвсякъде Wink

И аз смятам да приложа хипнозата  Wink Сетих се, че подобни неща съм чела навремето, но за големи - повтаряш си нещо всеки ден и накрая като си повярваш и то става - например, че си слаба и хубава  Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 15:39 от greenlife

# 256
От e-bay най-харесвам дрешките на Zip-Zap. Всеки път, като избирам да купувам нещо на Боян, винаги се спирам на техни облекла, без предварително да знам всъщност, че са техни  Peace

Airina, светена вода можеш да си вземеш от всяка църква. В някои продават готови, а в други - ти си носиш една бутилка обикновена вода и там ти я осветяват. Аз не я използвам, за да го поръсвам малкия с него, само когато е неспокоен  Simple Smile

Минди, не си ли забелязала, че на етикета на почти всяка "маркова" стока пише "Made in China". Не се заяждам (да не си помислиш такова нещо), просто на мен ми прави силно впечатление това нещо и предпочитам да не си харча парите за толкова скъпи неща само заради етикета им. Ние също сме хора с добри финансови възможности, но никога не ме е влечало да влизам в скъпите магазини. Това е мое мнение, разбира се, не искам да ангажирам никого с него, нито пък да споря  Hug В крайна сметка, както ти казваш, важното е да ти харесват дрехите и качеството им да е добро  newsm10

Наистина времето е отвратително. Ние се разходихме до МОЛ-а в Гео Милев, с Жоро си купихме обувки, а на малкия малко дрешки. И аз се чудя какво ще правим тези дни, ако вали. Най-много поне да се наспим  smile3524   Тъкмо започнах да свалям килца от разходките и времето се прецака  Wear Umbrella

Хипнозата и аз я започвам от тази вечер. Супер е сайтът.

# 257
В е-bay аз лично не мога да се оправя с пазаруването  ooooh! , много сложно ми се вижда , пък нали съм и русичка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 08:52 от Mindi

# 258
Не съм чела предишни теми - кой знае колко съм изпуснала... исках да повдигна въпроса за захранването на бебчетата и преди всичко към кърмещите майки. ние още се кърмим и правя всичко възможно да продължим до 5-6 месец разбира се, но все пак децата трябва и да се захранят. как ще постъпите?
Аз засега съм решила да захранвам като станем на пет месеца със зеленчуково пюре. Казват че оризовата каша е най-подходяща, но пък има запичащо действие, а Стелиян докато не се е отчете за деня е адски кисел и не спира да се напъва. Още помня какъв ад беше като се беше запекъл и затова няма да започна захранването с кашата.
За бебешки дрехи единственото на което държа е да се обличат и събличат лесно, да са памучни и да са на разумна цена. Ето защо нашия гардероб се състои предимно от бодита и гащеризончета с капси от горе до долу които не са от най-скъпите. Да инвестирам в бебешки дрехи, които умаляват страшно бързо не ми се струва добра идея, но това разбира се е мое мнение което не налагам на никого. Аз вече купувам по-дебели дрешки размер шест-девет месеца. Досега бяхме на дрехи три-шест месеца, които на дължина са ни вече съвсем опънати. Доста от дрехите за новородено, които бях купила така и останаха необличани. Много ме е яд за тях въпреки че не бяха нещо особено, а представям си как щях да се ядосвам ако бях се изръсила повечко пари за тях. Имам и от по-големите летни дрешки, които почти не сме носили.
KaterinkaM, какво е това чайче? Аз точно тази сутрин разглеждах в Пикадили чайчетата на Хип и такъв не видях. Бях се оплакала че Стелиян отказва да пие вода след като спрях да я подслаждам, а чайчетата били сладички. Взех в крайна сметка този срещу колики че ми се стори най-подходящ за нас, ама дали пък няма да ни запече като капките Thinking

# 259
Иви , аз след втория месец взех чайче на Хип с лайка , копър и анасон , преди това бяхме с чайче пак на Хип но този против коликите . И аз щях да питам Катеринка дали става въпрос за същия чай ? А вода и Юли отказва да пие , пие само чайче  Peace

# 260
Крис също пие само чайче откакто се е родил.На Хип с копър го харесва много.
Може ли и мен да ме добавите на първа страничка.
Кристиян е роден на 19,06
3160 гр 49см

# 261
Излизахме малко до мол-а, че то само в къщи....
и аз достигам до мнението, че е по-добре да се захранва с зеленчуково пюре. Доста разпространено е да се почва с подов сок от ябълка, после морков но мисля че точно това не е добре за стомахчетата на бебетата. и също си мисля дали ще е добре да се смесва каквото и да е с кърма - примерно сокче с кърма, пюренце и т.н

за дрешките - и аз не робувам на марките, старая се да са мекички, красиви и удобни. но съм много доволна от тези от органичен памук!

за увеличаване на кърма мога да споделя две рецепти: 30 гр анасон и 150 гр мед или 10 гр кимион се вари в 0.500 л вода 10 мин и се пие преди ядене няколко пъти на ден!

# 262
KaterinkaM, какво е това чайче? Аз точно тази сутрин разглеждах в Пикадили чайчетата на Хип и такъв не видях. Бях се оплакала че Стелиян отказва да пие вода след като спрях да я подслаждам, а чайчетата били сладички. Взех в крайна сметка този срещу колики че ми се стори най-подходящ за нас, ама дали пък няма да ни запече като капките Thinking
Иви, този е за бебета над 4 месеца (нали утре ставаме на толкова  newsm68 ) и се води детски чай, който разхлабва и регулира храносмилането . Има захар в него за разлика от другите против колики и точно затова е хубаво да не се заседяват на шишето. Има екстракти от лайка, маточина, копър и анасон.

# 263
Иви, този е за бебета над 4 месеца (нали утре ставаме на толкова  newsm68 ) и се води детски чай, който разхлабва и регулира храносмилането . Има захар в него за разлика от другите против колики и точно затова е хубаво да не се заседяват на шишето. Има екстракти от лайка, маточина, копър и анасон.
А такъв имаше, но това условие за четири месеца ме спря (ние още не сме навършили и три). Твоите красавици са големи вече и за тях чайчето е супер Grinning Аз май ще чакам да поотраснем. Минди, Юли и той ли пие от този чай?

# 264
Изчетох ви! Много обичам да има много материал, както се получи сега - нали цяла седмица ме нямаше.
Да се похваля, че вече съм с прическа - не бях подстригвана от преди да родя. Добре, че фризьорката дойде одеве в къщи иначе незнам кога щях да намеря време. А от двете посещения на морето косата ми беше с доста сухи краища.
Ицко явно като мен също много обича морето. Беше много, много послушен там. Този път си бяхме само тримата и аз не се попекох много - бях все под чадър заради него, а и стояхме само по три часа - до обед.
Чай правя на Хип от копър, но днес като тръгнахме да се прибираме се оказа, че баща му е прибрал чая и се наложи в шишенцето да сложа само преварена вода. Първо я плюеше, но после засмука, но явно не му харесва особено.
Някой беше питал за ваксината Превенар. На пазара вече има по-добра пневмококова ваксина - Синфлорикс. Превенара е правен за Америка, а Синфлорикс за Европа.
На мен вече ми изтекоха болничните и сега трябва да ида до службата да си подам заявлението за ползване на отпуск и декларацията. Ама се усетих навреме и се обадих предварително да предупредя, че ще го направя по-късно, понеже няма да съм в Пловдив.
Ето малко морски снимки
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665895
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665834
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665831
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665802
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665849
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665883
http://nana7504.snimka.bg/baby/icko-na-more.412527.14665856

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 18:37 от nana7504

# 265
  • Ловеч
И аз ви изчетох най накрая Grinning,доста неща сте обсъждали...
Траян ме изненадва вече всеки ден както и повечето бебчовци..Много се смее,гука,и някой път го изкарва на песен чак Simple Smile
Ръцете му са постоянно в устата,ако може и двата юмрука да налапа ще е най добре,но в същото време и бибата не отказва,но по скоро я иска когато заспива..
За режим не мога да говоря,мисля че започва да си създава някакъв,но доста често ме изненадва..Иначе ядем горе долу на 3 часа,къпя го към 21 всяка вечер..
Мисля че и на него започнаха да му се появяват крусти,но ще изчакам,има страшно много коса,и назад все още не виждам крусти,но отпред над челото мисля че има..
коликите,не са спрели но поне са ни намалели..
за дрехите също не робувам на марки както и повечето от вас,хареса ли ми купувам...
за захранването съм решила да го направя след 4 месец,със картофено пюре,сокчета не мисля да давам..
Петя,статията наистина е много интересна и аз ще започна да я прилагам..
Още много неща искам да пиша,но Тити започна да реве че е гладен...Следващия път...

# 266
Колко е хубаво таткото да си е вкъщи цял ден  Grinning  Свърших работа, която отлагах от месеци - пренареждане на разни шкафове и гардероби... Успях да сготвя печено пиле с картофи, да се изкъпя на спокойствие (даже и маска си сложих на косата) и да ви следя редовно Simple Smile А тати Мишо наглежда бебките и ги забавлява страхотно. Днес и аз съм хора Simple Smile От утре пак съм на смяна Stuck Out Tongue

Рая, питах те как върви нощното отказване, дано да влезеш да разкажеш, защото аз започвам да се замислям за отказване на Ники от яденето в 1:30. (По онзи спартански режим беше в 3:30, но вече се буди доста по-рано). Вероятно ще се въздържа още месец, ако не се откаже сама дотогава.

Дрешките на Минди са наистина прекрасни, жалко че са толкова скъпи, защото такава покупка по 2 вече ми идва множко. Иначе марковите дрехи ги предпочитам дотолкова, доколкото са от по-добри материи и знаеш, че всеки шев си е на мястото. Както знаем обаче, в България няма гаранция, че марковото е марково. Бях ви разказвала, че за първите 3 месеца ми подариха 3 чувала с дрехи, повечето купувани в Англия. Наистина има разлика в качеството и в материите. Но ако трябваше да купя всичко това  Sick #Crazy Sick #Crazy Sick

# 267
Здравейте,момичета.Не съм писала много отдавна.Йоли расте със секунди.Много палава е станала и не мога да я оставям много.Освен,че гука,смее се с глас,също вече много активно използва ръцете си и се опитва да се върти.Не мога да ви изчета,но поне да се включа за мъничко.Днес ходих в Цум и се сетих за лекциите,много ми домиля и влязох за мъничко.Ние вече сме 6300 на 63см. от 2740 на 50 см.,когато ни изписаха.Така,че сме много пораснали.Скоро пак ще пиша. Grinning

# 268
  • Ловеч
И аз успях да кача снимки във фейсбук..Мислех че няма да се справя но се получи..Там наистина много по лесно се разглеждат бебоците

# 269
Добра вечер и от нас Hug
И в Бургас времето се развали..един вятър студен е излязъл..дано сутринта не вали, за да можем да си направим разходката..
За дрешките..и аз съм изумена от цените на детските дрехи по магазините..нашите повечето са от подаръци, а това което съм купувала от магазините тук е -  няколко бодита и чорапки..всичко останало е от Ла редут - имат страхотни намаления..и детските дрешки са доста качествени, поне което съм поръчвала засега..освен това има и доста добри маркови попадения(анцуг Адидас например за 12 евро - намален съответно от 33)
Юмручетата на Елица също са доста често в устата..много се плюнчи и чак се задавя понякога..
От няколко дни се обръща сам самичка от гръб по корем и много се кефи на това си ново умение Simple Smile само за секунда да я оставя на спалнята и е готова обърната..вече ме е страх да не се претърколи на земята и като ходя до wc я оставям или закопчана в шезлонга или в количката..
Майчината хипноза..много полезно и лесно приложимо..харесва ми Simple Smile

Във Фейсбук и аз сложих снимчици Simple Smile много са ни хубави бебоците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт