ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 149
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте!
Петя, благодаря!  Hug Дано найстина е така. Лощото е, че тя сега отказва да яде и яде с голям зор. Правим какви ли не стойки и пози докато посуче малко и затова си мисля, че като яде малко сигурно и аз произвеждам малко. Аз я чувам да преглъща само в началото като започнем да се храним, когато пуска повече. Но да имаме си доста напишкани памперси. Още веднъж ти благодаря за включването. Винаги си насреща.
Косопад все още нямам, мислех си, че ще ми се размине след като до сега нямах, но скоро разбрах, че се появявал след 3 мес. Така, че има време ще видим, ама дано не се появи.

# 241
бро утро и от мен!
Като се събудих не можах да повярвам на времето вън.Вчера лято, а днес истинска есен, ситен дъждец ....така хубаво се спи на това време но едва ли ще ме оставят Rolling Eyes
За крустите ще направя като ninad - не ми се купуват още специални кремове.Дано така да се махнат, не са чак толкова много.
Майчината хипноза и аз я приложих вчера и ще видим днес дали има ефект.За сега хапна веднъж 140мл , но пак в сънено състояне.Прочетох доста теми в нета и все повече се убеждавам че това е стачка.Явно и при хранените с адаптирано мляко има такъв период.
При нас юмручетата също са много по сладки от всичко друго.Даже все се опитва и двата да си ги лапне Shocked
Момечета ако някой може да ми обясни на лични как да пазарувам и аз дрешки от ебей.Тук е доста скъпо.
Катеринка за доставката от Щатите знам че вече Еконта имат такава услуга, но май доста скъпо излиза  от Щатите по добре било от Англия.Но незнам какви са точно цените.

# 242
kattteto, говорих с Greenlife преди малко - тя също пазарува от английския и-бей като праща запитване дали биха й изпратили пратката до БГ и на каква цена. Чак тогава купува. А от Англия до тук излиза доста по-евтино от Щатите. И тя препоръча да е с въздушна поща.
Ще ти пиша на лични Simple Smile

# 243
Здравейте

Може ли някои да ми даде линк към детските дрехи за момченца в ибеи,че нещо не се оправям Embarassed

# 244
gmarinova Hug   bouquet
Fresh_ , и аз съм същата... е със сигурност ще се ориентирам, ама се изнервям много напоследък и не ми се занимава... Така че и аз ще съм благодарна за някое линкченце..  Praynig

# 245
Здравейте и от мен

След предните горещи дни, днес тук направо е студено

За крустите, Андреа никога не е имала, може би защото още от самото начало и мажехме главата с детско олио до началото или средата на първия месец не си спомням точно,, а вие тогава се смеехте, че това мазане било остаряло, както ми бяха казали да правя още от Токуда а сега вече всички мажете, когато вече са се появили крустите!! Wink

За косата да чукам на дърво още нямам проблеми т.е косопад, но и аз никога не съм ползвала през живото си маски, ампули за коса, винаги съм имала гъста коса, въпреки честото боядисване е вярно, не е като преди да започна с боите, но пак държи фронта толкова години Wink

За дрешките - не робувам на марки, купувам това което ми хареса WinkАндрей сега като дойде и беше купил от София много готино комплектче от детския райфел, та вчера го разходихме  и ние из града и Андреа обра точките, но това има и негативна страна от толкова радване, пипане Андреа вечер е много неспокойна, та почнах да вярвам малко в уроките- често казано предпочитам да не я заглеждат толкова хората Confused! А има и една приказка на хубав човек, всяка дреха му стои добре, а какво остава за малки бебенца, те са прекрасни във всяка една дрешка, с изключение на ританки Wink

Онзи ден много жестоко се стресна два пъти и си изкарахме акъла, мислехме да пътуваме до София, ама било нормално - рефлекс на Моро се нарича, както спи се събужда и все едно вижда призрак, разперва ръце и крака , които замръзват във въздуха и започва да пищи убийствено!

Започна да яде по много адапте вече и моята кърма е на привършване, по 150мл си ги изяжда, като едното нищо- определено пораства детето! Много си приказва  и тя, ама какво не  е ясно! Mr. Green

Amorevole- ама нали ще ставаме сватя, хубаво, че децата ни ще си подхождат, ще се носят на ръце един друг, ще се ласкаят взаимно и ще се кефят- виждаш ли колко са еднакви Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 12:29 от somebody

# 246
http://baby.shop.ebay.co.uk/

Това е линк за дрешки в ибей. Оттук се селектират видът на дрешките, за колко месечно дете, за момче или момиче и т.н. По-прецизен трудно мога да дам, защото не знам какви са ви предпочитанията  Wink

somebody, ако имаш светена вода, можеш да слагаш във ваничката, когато къпете Андрея, ако си мислиш, че е урочасана. Или когато се приберете от разходка, веднага да й измиеш очите с вода (може и обикновена). Като бяхме в Ихтиман и аз си помислих, че Боян е урочасан, много се заглеждаха по количката ни, както и в нея и той после се скъса да реве. Измих го със светена вода и се успокои  Peace

За дрешките - не мисля, че някоя от нас си облича детето зле. Аз също не робувам на марки, още повече, че уж марковите неща също се правят предимно в Китай hahaha Затова дори ми е леко смешна тази мания по марките. Някои от най-хубавите и качествени дрехи на Боян съм ги купувала за по 10-15 лв. от разни малки квартални магазинчета и в доста отношения ми харесват повече от скъпите дрехи в лъскавите магазини  Whistling  Ама тая тема навремето я бяхме засегнали, като обсъждахме цените на количките и не мисля да задълбавам в нея  newsm10

И накрая да се похваля - вчера най-сетне възобновихме сексуалния си живот  luvbed   Изобщо не ме боля и се почувствах много добре  newsm53

# 247
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме от морето. Беше супер. Връщам се да чета какво сте писали докато ме нямаше.

# 248
За урочасването , аз уж не вярвам в такива неща , но бабето може да бае и редовно казва че Юли има уроки  Confused

За радването , Юли не страда от липса на внимание въобще , но на мен ми е готино като гледам как му се радват всички , и той се смее винаги когато някой му говори ... тенденциозно около количката му има само жени и момиченца ... та често се шегуваме че още от малък е заобиколен от женско присъствие  Mr. Green

За дрешките , марките не ме интересуват , за мен качеството на дрешките е най-важно и затова пазарувам от магазините които ме задоволяват  , но това че повечето маркови дрешки са от Китай може да е само предположение и догадка , нали така Wink

Времето при нас е още хубаво и топло , да видим докога

# 249
Здравейте мацки
Не съм се вкл от доста време просто защото по цял ден сме в парковете с Калоян. Чувстваме се отлично и физически и психически. Но ето че се развали времето и днес в къщи  Confused поне не съм сама, но от утре стефан на работа и ние сами ще си кукаме в нас. Направо се ЧУДЯ какво ще правим есинта и зимата!!! В търново има един мол и това си е.
Не съм чела предишни теми - кой знае колко съм изпуснала... исках да повдигна въпроса за захранването на бебчетата и преди всичко към кърмещите майки. ние още се кърмим и правя всичко възможно да продължим до 5-6 месец разбира се, но все пак децата трябва и да се захранят. как ще постъпите?
Отивам да разгледам малко снимки в албумчето ни...

# 250
Sharky , аз смятам да захраня към 4 1/2 с зеленчуково пюренце  Peace

# 251
привет момичета,
в този дъждовен ден за пръв път сякаш ще сме си вкъщи с малката целия ден!  Cry просто ужасно, а какво ще правя по- нататък като стане още по- кофти времето  newsm78
за захранването- гледам че доста сте обсъждали темата, моята докторка каза след 4 месец и аз тогава смятам да започна- някъде към 5 месец със зеленчуци!
Гъди, тази светена вода откъде я взимаш? аз досега нищо не съм предприела по въпроса с уроките, очите мия само с кърма /с изключение вечер на къпането/, а тук около блока е пълно с любопитни жени и всичките все в количката ни се навират, въпреки че я покривах с тензух отгоре, пак не успявам да опазя Даниела от всички  Crazy а тя непрекъснато реве, вече незнам колики ли са, глезотия ли е???!!! ето пак ще се носим, а аз без кръст останах вече
за косата- и при мен падат доста косми на къпане, но пък аз съм с коса до кръста и от края на май не съм ходила на фризьор, вече имам сериозна нужда от една боя и малко подрязване на краищата ще видя кога ще стане  Thinking
нали някой беше казал, че през бременността косата не се подновява и сега явно наваксва?!  Flutter

# 252
Гъди, благодаря за линка!

Не съм подозирала, че вкъщи си имам лами на тема чай Simple Smile Обожават този на Хипп с билки (за след 4-ти месец) и ако не им го дръпна, ще го смучат 1 час. Някой да е чувал за противооказания??? Simple Smile

Ако нямате светена вода, вечер близвайте бебето по челцето Simple Smile

# 253
На моите им хванах цаката как да спят спокойно по обяд.Слагам ги на спалнята да лежат,кърмя ги легнала и като заспят,се измъквам тихо и слагам една възглавница на мое място.С Яско навремето правех същото и пак имаше ефект.

Дрешки-не са ми приоритет и затова не държа да са маркови или красиви...на първо място за мен е да са от подходяща материя,за да не дразнят бебето,а на второ-да са практични от моя гледна точка(лесни за обличане и пране).Нямам претенции и да са нови-всъщност дори предпочитам носени,стига да са запазени.

Времето-не ми пречи,ние излизаме и при минусови температури;все пак предпочитам да е топло и сухо.Дъждът ме притеснява само от гледна точка на това,че още нямам дъждобран за двойната количка.Самата аз харесвам да ме вали дъжд Heart Eyes ,мисля и Яско да го науча да не се притеснява от мокренето...все пак не може постоянно да сме затворени някъде,само защото вали.

Захранване-аз се съмнявам да е преди 6-7 месец при нас,но крайната дума имат самите Бо и Йо,те ще си покажат.Сигурно ще започна с ориз и плодове.Този път мисля да не купувам готови пюрета,дано остава време да правя домашни.

# 254
Здравеите,може ли и мен да ме впишете към юнските бебчета.
Ивелин роден на 18.06.2009.в гр.Русе.
3.400 и 50см.
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт