ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 141
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
 регистрирах се във Facebook, подадох запитване за присъединяване, някой би ли ми казал кога и как ще мога да стана част от групата Simple Smile ? Аз съм Яна Павлова-Махинова.
Започна се кошмарното сушене ту навън, ту вътре Simple Smile Обяснявах на големчо защо местя сушилките Simple Smile

# 271
ayas, Snowwhite е администратор на групата във Фейсбуук, като се логне, ще те добави. Може би няма да е веднага - нали точно сега пътува за България.
Snowwhite, пиши набързичко как сте пътували, всичко наред ли е? България ви посреща с дъжд.  Wink
Анито, чакам те с нетърпение да се включиш и да пишеш как си изкарахте на морето. Как е Преси, че настръхнах като прочетох как е паднал!.
Петя,и аз съм фен на статията! И също като Катеринка съм повтаряла доста от нещата., като съм успокоявала Алекс.
Somebody, днес сме ви споменавали! На Алекс баба му и дядо му минаха да ни видят на връщане от Бургас и казаха, че си харесали мома за Алекс с къща на морето. Ама ние с татко му в един глас реагирахме, че си има избраница, фотомодел е, и веднага извадихме списанието да покажем снимката на Андреа.  Joy
Гледам, за дрешките пишете. Миналата седмица реших да му понакупя есенни дрешки и се хванах за главата от цени. Признавам си, не знаех колко струват топлите бебешки дрешки. Blush. Тогава просто се грабнахме и в събота отидохме до Димитровград - същите, но много по-евтини (само за пример - купихме му 2 чифта дънки за 10лв.!). Накупихме му поне за първо време, есенни, много сладурски при това! На марки изобщо не робувам, и аз гледам да е удобно и за него, и за мен, това е! Защо да давам много пари за нещо, което ще се облече само няколко пъти и ще се израсте за нула време? Ако имах по-големи финансови възможности, бих давала сигурно повече, но и така мисля, че си го обличам добре детето. Иначе мислим някоя събота и до Одрин да отидем - всички казват, че си заслужава за бебешки стоки (и там май няма ДДС за тях) и за кисело мляко, плодове и т.н.
А, ето днешна снимка с единия чифт дънки.  Wink

# 272
Pisha ot telefona. Pristignahme kym 11.30 we4erta w Sofia, Stefan se dyrja otli4no - mnogo mu beshe interesno I neprekysnato oglejdashe. Wkyshti se razkiseli malko t.k. Stana kysno, I mnogo nowi hora, no sega we4e spi kato zastrelian. Utre sutrinta shte se logna w facebook I shte odobria wsi4ki, koito sa podali request.
Leka nosht!

# 273
добро утро

май ще си пописваме във форума тия дни, страшно мрачно е на вън и не вярвам да излезем дори и за 1 час

Много слънчави усмивки  Grinning

# 274
Добро утро , мами !
И във Враца си вали... то повечето време е такова.. Да не забравяме и мъглата, без която не можем от септември до май (ако е хубава годината )  Crazy

# 275
snowwhite ,добре дошли в София Grinning
Айде дано се оправя бързо времето,та да направим една среща Grinning

# 276
Аморе , много сте готини , пу пу , малък джентълмен  Heart Eyes Hug

snowwhite хайде добре сте дошли , радвам се че пътуването е било приятно  Hug

И при нас времето се развали през нощта , сега вали и е мрачно и студено  Confused днес май няма да има разходка , за първи път от както сме започнали да излизаме няма да се разхождаме ... дано да спре да вали , че да излезем  Praynig

# 277
Поздрави от мен! Ние сега тръгваме за 10 дена на море на Северното Черноморие! Дано се оправи времето.

# 278
Не е бърза работа face book-a Simple Smile Аз и бях забравила кога е пътуването...
Добре дошла в Бг Simple Smile
Весела почивка на Св.
Целувки на бебоците.
На нашия батко му тече нослето и ние не мърдаме от нас, за жалост. Ще съм мама квачка у дома Simple Smile
Ей, възползвайте се, мами с по едно бебче Wink - по-мобилни сте сега.

# 279
И във Варна времето е отвратително  Sad Голям ветрилник и вали Sad И на нас ще ни се размине разходката Sad Аз иначе следобед най-накрая ще ходя на гинеколог. Дано поне дъжда да спре, че мразя да излизам когато вали.
Ние пък снощи за първи път пропуснахме къпането. Нашия човек като откърти към 19:30 и спа непробудно до 4:30  Shocked Доста се чудих дали да го събудя за да го изкъпя, ама не посмях.
Sv., дано времето да се оправи и да прекарате приятно почивката!

# 280
  • София
Добро утро!

Amore, голям сладур е и с тая щръкнала косичка............. Радвай се, че не сте ми наблизо, че като го грабна да го гушкам.......... Много обичам слънчеви дечица. Heart Eyes
Sv., дано на морето времето се пооправи. Sunglasses
snowwhite, добре дошла у дома!
ayasи на Габи от оня ден се мъчи да и прокапва носа, че застудя точно като бяхме навън, но аз моментално парирам с Коризалия и съм много доволна.
Щях да те питам, Стоянчо също ли е злояд? Беше казвала, че и на теб ти "опяват" роднините. Wink

gmarinova, аз да се пиша ли как се казвам?  Laughing

Аз също започвам одисеята с пранетата. Лятото не смогвах да пера и простирам на вече четиричленно семейство, а сега съм се заринала от мръсно пране, а дрехите не изсъхват с дни. Навивам мъжа ми за сухилня, но той доста се опъва. Thinking

Днес Габи за първи път откакто се е родил брат и отиде сутринта на гости в свекърва ми. Дано да поседи поне два часа, за да мога да си направя упражненията Марти като заспи. Това за мен е единствения плюс на лошото време, ще намеря, кога да се упражнявам. Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 10:37 от petia_tag

# 281
katteto и toni_ivo, привет! Добавени сте на първа страничка. Дайте линк за снимчици или качете някъде, за да ви публикуваме.

С молба към всички, огледайте първа страничка за корекции.

Не съм броила бебетата скоро  Embarassed

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 20:17 от jnki2009

# 282
Здравейте и от мен.

Аморе, малкият Алекс е страхотен, още отсега предвиждам да е разбивач на женски сърца  Hug  Андреа не знам как ще го опази само за себе си  Wink

А на Мона-Балона мишокът какъв рус перчем има, ще го изям  Crazy

Снощи четох изреченията от хипнозата на малкия и спа цяла нощ, само с едно пробуждане за ядене  Shocked  За първи път се случва. Но да попитам - на всяко спане ли трябва да му ги чета тези неща (например, сега заспа, ама сигурно за малко) или само на вечерното лягане?  newsm78

# 283
  • София
Здравейте и от мен.

Аморе, малкият Алекс е страхотен, още отсега предвиждам да е разбивач на женски сърца  Hug  Андреа не знам как ще го опази само за себе си  Wink

А на Мона-Балона мишокът какъв рус перчем има, ще го изям  Crazy

Снощи четох изреченията от хипнозата на малкия и спа цяла нощ, само с едно пробуждане за ядене  Shocked  За първи път се случва. Но да попитам - на всяко спане ли трябва да му ги чета тези неща (например, сега заспа, ама сигурно за малко) или само на вечерното лягане?  newsm78
само на вечерното и всяка фраза я четеш по три пъти в продължение на месец-два. Peace

# 284
Ааа, екстра, защото то си е дълга процедура и иначе през малкото време, в което спи през деня, съвсем няма да мога да свърша нищичко Wink

А най-смешно ми стана, като стигнах до изречението за апетита. Боян не се оплаква от липса на такъв, но по инерция тръгнах да го чета  Whistling

И още един въпрос - как заспиват децата ви - сами или на ръце? Боян рядко заспива, ако не съм го взела на ръце. Поне го държа седнала, а няма претенции да съм права  Praynig 

И взимате ли ги да спят при вас? Малкият заспива в кошчето си, а през нощта, след като се наяде, го взимам при нас на спалнята, защото така поне спи. Иначе трябва да го чакам поне 30 мин. (в най-добрия случай), за да си заспи сам и да го сложа пак в кошчето. Ако го чакам, аз се разсънвам, после се въртя сумати време и тъкмо заспя, става време за следващото му хранене  Crossing Arms

Страх ме е да не свикне тотално да спи при нас и после с баща му да се чудим как да се усамотяваме  Embarassed

Другото кофти е, че много рядко го слагам да спи в леглото си. Още ползваме коша от количката, но скоро май ще му утеснее. Но това е единственият вариант да го взимам в спалнята (няма място за кошарата) и аз да се наспивам като бял човек. Иначе трябва да спя на дивана в хола, а той - в преносимата кошара. Мисля да го слагаме да спи сам в детската, като порасне малко.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 11:22 от Gydelichkova

Общи условия

Активация на акаунт