Какво се случи с времето,направо не е за вярване какъв студ е навън

Вчера излизахме,но пак си беше хладно,но днес си е направо ноемврийски студ.
На всичкото отгоре не съм се подготвила много добре още с есенните дрехи на Еми,и сега ако излизаме ще се чудя как да я екипирам.Вчера понакупих малко бодита с дълъг ръкав и разни дреболии,но бях с мъжа ми и не можах да обиколя магазините както аз си знам. До варненските мами-в Аспарухово имало някакър склад за детски дрешки-на много изгодни цени
,ще го намеря тези дни.Емануела вече си изгради някакъв режим-през нощта яде само в 3 и в 6,и после спи до към 9 (днес даже до 10).През деня си яде на 3часа.
До кога бебетата ядат на 3 часа
Няма ли да започнат да удължават времето на 4 часа?Гъди,аз не приспивам никога Емка на ръце,но всяка сутрин към 7ч започва да църка и я местим при нас.Така спи още час,два,иначе няма сън.
Връщам се да чета за тая хипноза,и да я приложа и аз.
Завравих да споделя,че братовчедка ми вчера ми се обади и каза че имала 2 положителни теста

Много се радвам за нея!!! Живот и здраве другото лято ще разхождаме малките братовчедчета заедно

Вчера когато приготвях Еми за лягане на повивалника, както и говорех изведнъж започна да се смее с глас,и то доста продължително! Толкова мило ми стана,че се просълзих...
. Аз също повечето неща непрекъснато му ги повтарям, но сега ще пробвам докато спи. Само да питам на глас ли ги четете или само 1вият път?
. Баткото е наяден около кръста, а аз преди малко видях една на крака ми докато се гушкахме с бебчо на нашто легло. Такъв шамар си ударих, но не успях да я убия и избяга
.