ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 144
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте.
Какво се случи с времето,направо не е за вярване какъв студ е навън Cry

Вчера излизахме,но пак си беше хладно,но днес си е направо ноемврийски студ.
На всичкото отгоре не съм се подготвила много добре още с есенните дрехи на Еми,и сега ако излизаме ще се чудя как да я екипирам.Вчера понакупих малко бодита  с дълъг ръкав и разни дреболии,но бях с мъжа ми и не можах да обиколя магазините както аз си знам. До варненските мами-в Аспарухово имало някакър склад за детски дрешки-на много изгодни цени Peace,ще го намеря тези дни.

Емануела вече си изгради някакъв режим-през нощта яде само в 3 и в 6,и после спи до към 9 (днес даже до 10).През деня си яде на 3часа.
До кога бебетата ядат на 3 часа newsm78 Няма ли да започнат да удължават времето на 4 часа?

Гъди,аз не приспивам никога Емка на ръце,но всяка сутрин към 7ч започва да църка и я местим при нас.Така спи още час,два,иначе няма сън.

Връщам се да чета за тая хипноза,и да я приложа и аз.

Завравих да споделя,че братовчедка ми вчера ми се обади и каза че имала 2 положителни теста  bouquet
Много се радвам за нея!!! Живот и здраве другото лято ще разхождаме малките братовчедчета заедно Wink

Вчера когато приготвях Еми за лягане на повивалника, както и говорех изведнъж започна да се смее с глас,и то доста продължително! Толкова мило ми стана,че се просълзих...

# 286
  • Germany
И мен ме зарибихте с тази майчина хипноза Simple Smile. Аз също повечето неща непрекъснато му ги повтарям, но сега ще пробвам докато спи. Само да питам на глас ли ги четете или само 1вият път?

# 287
Много ми допадна идеята за хипноза.И аз голяма част от нещата постянно и ги повтарям,но не съм пробвала по време на сън.
Убедена съм,че когато говориш на детето,че е добро,умно,щастлово-то наистина ще бъде такова!

# 288
  • Germany
Момичета давайте идеи за нещо ефикасно срещу бълхи! Пръскаха в мазетата миналия уикенд и сега явно са плъзнали нагоре  ooooh!. Баткото е наяден около кръста, а аз преди малко видях една на крака ми докато се гушкахме с бебчо на нашто легло. Такъв шамар си ударих, но не успях да я убия и избяга Close.

# 289
Мони, винаги на глас. Иначе детето няма как да те чуе и няма да стане хипнозата  Peace 

# 290
  • Germany
Мони, винаги на глас. Иначе детето няма как да те чуе и няма да стане хипнозата  Peace 

Мерси!
Сега, ако кажеш и нещо за бълхите ще те черпя Simple Smile

# 291
Язък., Изпуснах почерпката, само въшки имах като малка  Thinking

Сериозно, нямам представа как да ги изтрепете тези гадини  Sunglasses

# 292
Здравейте

Гъди аз много рядко приспивам Жорко той си заспива сам
даже понякога доста мрънка но си заспива това през деня,а нощем само го храня държа го да се оригне и си го слагам в леглото той си заспива.При нас го взимам понякога сутрин към 7 тогава много ни гука но заспива и така спим до към 10

katteto и toni_ivo, добре дошли     bouquet

snowwhite привет от България Hug

Аз чак вчера видях че чая на ХИП дето го давам на  Георги е за двумесечни ooooh! а аз му го давам преди още да е навършил месец
дано не съм направила нещо на детето.Утре ще отида до педиатърката да и кажа

Бълхите още преди да забременея понякога си донасях някоя от работа и пръсках с РАИД но сега не може с бебчовците
питай в някоя аптека

Амореволе Алекс е страшен слаур Heart Eyes

# 293
Мони, да ти кажа нещо ефикасно онзи ден баща ми ме накара да купя един препарат да напръска на село, че има бълхи . от ветеринарна аптека купуваш препарата Бандит, той се разтваря във вода и се пръска- дейсктва безотказно  Peace

Амореволе, зетя е разкошен и аз започнах да се влюбвам в него Heart Eyes

# 294
Момичета помагайте,
вдигнах температура, тресе ме като лист и всичко ме боли все едно някой ме е бил с точилка.
Освен парацетамол незнам нищо друго лекарствено средство дето мога да го пия и да кърмя.

Кажете ми ако знаете за нещо хомеопатично може би.

Най-вече нещо за болките, няма кокалче дето да не ме боли, а Антоан нещо в къщи не му понася
иска само на ръце, облякох го и в количката го сложих на терасата, ама там няма павета не друса и той неще, горките ми кокали залитам и го разнасям.

За спането- ами спи при мен и таткото избяга в другата стая, страх го е да не го затисне, че на Антоан позата за спане е като делтапланер всички крайници разперени.
По принцип ми е съвестно заради мъжо, но след три секцива организма ми е доста изтощен, а и сам сама си го гледам, перката през деня мие включена на макс за домакинстване, та нямам сили вечер да мръдна да обслужвам бебо и си спинкаме двамката.

# 295
  • София
Може ли някой да ми каже как да си кача снимка като аватар, че нещо съвсем се омотах и не мога да намаля размера. Може и на лични. Мерси

# 296
  • Пловдив
Нели, и се се чудя защо те нямаше в парка. Помислих си, че времето те е изплашело, а то какво било. Да не си изстинала? Пий парацетамол и чай и се завивай да се изпотиш и да се загрееш хубаво, разбира се ако Тони те остави. Той няма ли да спи? Оправяй се  бързо и утре да сте в парка.
Мони и ние на село пръскаме с този препарат които somebody пише, но не знам с децата дали може. Според мен ако има къде да ги оставиш за известно време и тогава да напръскаш.
Марина си спинка в легълцето през нощта, а през деня я слагам в една люлка в хола. Рядко я взимам сутрин при мен на спалнята когато таткото стане. Избягвам, защото се страхувам да не се научи. Понякога и следобедите аз спя а тя си лежи до мен и си гука.
За приспиването-през деня  заспива на ръце като я нося напред-назад из къщи. Не мога да си представя да я сложа в леглото и тя да заспи. Завиждам ви благородно на тези които децата ви правят така. Но всяко дете си е различно. А вечер заспива както си суче и съм доволна, че поне тогава не ми се налага да я нося. Така е и през нощта и сутринта.
Аморе Алекс е голям красавец. Жалко, че вече е зает.  Wink И дънките му са много хубави.

# 297
  • София
И при нас не се получава спането  когато е сам в леглото. Първо трябва да заспи на ръце и тогава го слагам в леглото, но докато се унесе хубаво по няколко пъти се буди. Последните вечери го приспиваме в кенгурото, иначе няма заспиване. Вече и в количката не иска да стои, когато е буден , ами постоянно иска да гледа. Дано имам по-дълго здрав кръст и здрави ръце, че работата отива май само на разнасяне Simple Smile

# 298
ДНЕС СТАВАМЕ НА 4 МЕСЕЦАААА!! Simple Smile УРА!! И спахме до 10:40 като никога Simple Smile всяка с по две нощни будения

Нели, много неприятно, дано оздравееш бързо! Знам, че Осцилококцинум помага за грипни болежки

Аморе, Алекс е тооолкова сладък с този перчем Simple Smile Много, мноого хубаво бебе Simple Smile

Сега ще сложа снимки в групичката ни във ФБ

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:46 от KaterinkaM

# 299
  • Germany
Кате, честита ви месечинка! Да растат здрави и щастливи твоите хубавици!
Благодаря за мненията за бълхите! Аз изтупах и сложих за пране всичко в нашта стая и я хванах тази дето я видях. Дано няма други!
Анелия, ние вкъщи напоследък се лекуваме доста успешно със сребърна вода. Продава се в аптеките и става и за бебета, та според мен можеш и ти да пиеш. Иначе чайчета и плодове и ако можеш да си почиваш повече.

Общи условия

Активация на акаунт