Още един съвет - когато си харесате нещо от някого да купите - погледнете му и другите стоки, често има и други хубави бебешки неща. Така при една и съща цена за доставка (или само малко по-висока) купувате повече неща и ви излизат по-евтино.
От там и аз купувам освен защото ми харесват дрешките, и защото цените са много по-ниски. Разбрах, че в Англия няма ДДС на детските стоки!!!
Аз също нямам нищо против и носена дрешка да купя, стига да е в отлично състояние и да не е боди. Едно такова панталонче взех, покрай други дрешки и е ок. Всъщност дрехите втора ръка са еко отвсякъде

И аз смятам да приложа хипнозата
Сетих се, че подобни неща съм чела навремето, но за големи - повтаряш си нещо всеки ден и накрая като си повярваш и то става - например, че си слаба и хубава

В крайна сметка, както ти казваш, важното е да ти харесват дрехите и качеството им да е добро 
Тъкмо започнах да свалям килца от разходките и времето се прецака 
, много сложно ми се вижда , пък нали съм и русичка
) и се води детски чай, който разхлабва и регулира храносмилането . Има захар в него за разлика от другите против колики и точно затова е хубаво да не се заседяват на шишето. Има екстракти от лайка, маточина, копър и анасон.