Ние изкарахме добре рождения ден, но следобяда в кръчмата Преси падна със кошчето за колата от една дървена пейка право на цемента. Не ме питайте какво изживях...
За щастие нищо му няма, пищшя 5-10 мин, после хапна и дремно. Лекарката ми каза за какво да следя, но слава Богу няма никакви отклонения от обичайното си държане.
Явно само с уплахата се е разминал, но аз бях на ръба на нервна криза от притеснение. Пък и явно ме лепна и модерният вирус и от стреса - цяла нощ не съм мигнала, много повръщах и хванах разтройство и зверско главоболие.А утре пътуваме за морето, живот и здраве... Днес съм сама с двете деца а не мога да си стоя на краката... Пия ентерол и оризова вода... Добре че на обяд мама ще дойде да приспи Андреа и аз ако мога малко да подремна щото багаж трябва да стягам.... А и времето какво се заесени нещо... Андреа покашля малко и се притеснявам да не се влоши, пие сироп ама.... Вече сме платили морето и трябва да вървим.... Ох оплаках се..
Вайпър, приятно изкарване и на вас на морето!
И последно, моля мамите от Варна, може и да лични, да ми дадете координати на някой добър педиатър за да имам за всеки случай, че с тия дребосъци.... Благодаря предварително! Вани, Мони, дано бързо да се оправят дечицата

Ето ни вчера:
Мисля, че има и други заблудени като мен 
Днес ще взема Ентерол, дано помогне. А кърмата ми намаля страшно много покрай обезводняването, да не говорим, че бебка Сави днес изобщо не докосна гърдата ми. Както каза 
- днес в Пловдив времето е дъжделиво и мрачно и след 15-мин. разходка се прибрахме

Още повече че е момченце, а те нали уж сядали месец след момиченцата. Аз по тая причина гледам да избягвам и кошницата за колата.