ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 137
  • 313
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Момичета, благодаря за страхотните пожелания към Андреа! Страшно мили сте!

Ние изкарахме добре рождения ден, но следобяда в кръчмата Преси падна със кошчето за колата от една дървена пейка право на цемента. Не ме питайте какво изживях...  Sad За щастие нищо му няма, пищшя 5-10 мин, после хапна и дремно. Лекарката ми каза за какво да следя, но слава Богу няма никакви отклонения от обичайното си държане.   Simple Smile Явно само с уплахата се е разминал, но аз бях на ръба на нервна криза от притеснение. Пък и явно ме лепна и модерният вирус и от стреса - цяла нощ не съм мигнала, много повръщах и хванах разтройство и зверско главоболие.

А утре пътуваме за морето, живот и здраве... Днес съм сама с двете деца а не мога да си стоя на краката... Пия ентерол и оризова вода... Добре че на обяд мама ще дойде да приспи Андреа и аз ако мога малко да подремна щото багаж трябва да стягам.... А и времето какво се заесени нещо... Андреа покашля малко и се притеснявам да не се влоши, пие сироп ама.... Вече сме платили морето и трябва да вървим.... Ох оплаках се..
Вайпър, приятно изкарване и на вас на морето!

И последно, моля мамите от Варна, може и да лични, да ми дадете координати на някой добър педиатър за да имам за всеки случай, че с тия дребосъци.... Благодаря предварително! Вани, Мони, дано бързо да се оправят дечицата  Heart Eyes

Ето ни вчера:

# 31
Сега разбрах защо не познах никого в темата във Фейсбук - просто съм била в чужда група. Има една, която се нарича Юнски мами 2009 и не е нашата. Нашата била Юнски майки 2009 и не винаги се появява, когато я търся...  #Crazy Мисля, че има и други заблудени като мен  Crazy

Аз мажа коленете си с Krauterhof - немски масажен гел за ставни проблеми с екстракт от дяволски нокът. Иначе и мен ме болят и е от тежестта.
Това чудо, рядкото щастие, не минава вече 6-ти ден. Не ме боли корем, но и не ходя по нужда. Само водичка излиза... А се чувствам в отлично здраве  newsm78 Днес ще взема Ентерол, дано помогне. А кърмата ми намаля страшно много покрай обезводняването, да не говорим, че бебка Сави днес изобщо не докосна гърдата ми. Както каза Аяс - светът вече им е по-интересен  Flutter

Snowwhite, много хубава снимка на аватара! Благодаря за милите думи, но и аз нямам сили за цедене вече (а за време да не говорим). Ако не пожелаят да сучат отново, вероятно ще се ориентирам към спиране с хомеопатични хапчета (колкото и да ми е виновно и гадно...) Cry

# 32
Катеринка, какво хомеопатично лекарство ползваш? Аз съм на Рициниус СН5.

# 33
  • София
Здравейте и от мен!
Относно facebook  сега на всички ли трябва да пратя покани да ми разрешат достъп или става автоматично?

# 34
Здравейте и от мен!
Относно facebook  сега на всички ли трябва да пратя покани да ми разрешат достъп или става автоматично?

Относно групата - когато пратите рекуест, аз одобрявам, след което в полето Снимки, можете да видите качените досега снимки от членовете на групата, без да е нужно да се пращат покани на всички членове. Ако искате да споделите ваши качени снимки, е много лесно - просто добавяте вече качени снимки във вашия профил, и така всички членове на групата могат да ги видят. Групата е затворена, което означава, че само членовете могат да видят снимките - като в снимка.бг. Хубавото е, че на всяка снимка автоматично си излиза кой е потребителят, и от кой е снимката Simple Smile. На мен лично ми е супер удобно - и да споделям снимки с вас, и да разглеждам Simple Smile Много повече от снимка.бг (където да си призная хич не съм  разглеждала снимки  Embarassed) А сега вече виждам колко са ни хубави юнчетата  Heart Eyes

Ако искате, може да се сложи на първа страничка името на групата.

# 35
Здравейте  Grinning - днес в Пловдив времето е дъжделиво и мрачно и след 15-мин. разходка се прибрахме  Sad - дано довечера можем да излезем!
ayas - дано и моето е от преумора, а преди това от застояване в къщи, но сигурно ще ходя през септември на джипито - та ако не ми е минало ще питам. Иначе понеже бебчо има херния от едната страна на слабините и ние много се гушкаме и носиме на ръце - че не трябва много да плаче.
gmarinova - Моят бебчо има бели точици по брадичката - дано както казваш минат до месец, а иначе от седмица имаме пъпчици по главичката - гледам да не го напича слънце и слагам едно тензух да му пази сянка, защото ми бяха казали, че може да са от слънцето, но може наистина да е от изпотяване, че миналата седмица беше горещо! Само се чудя дали да не ги мажа с някакво бебешко кремче - аз имам на нивея или от само себе си ще минат!
Ще пробвам сега със снимки.бг и ще пиша какво съм направила!

# 36
snowwhite, така групата стана много по-приятна занимавка, то даже и от снимка.бг може да се влачат снимки към фейсбук, но така с профилите е по-добре, да не се чудим кое бебе на кого е Simple Smile

# 37
Да в Пловдив вали и нас ни хвана дъжда в парка, поседяхме под короната на едно дърво,
но засили и се разбягахме мамите като в стихчето, "но заръси ситен дъжд
                                                                                      пръснахме се изведнъж"
galinkacat, спокойно не пипай пъпките на бебо, както казва нашта педи
свърши ли лятото ще свършат и пъпките.
Пиши нещо повече за себе си щом си от Пловдив.

# 38
Франчи, това ли е лекарството? Не знаех как се казва, но го предпочитам пред хормоналните.

Обадих се на личния ми лекар най-сетне (беше в отпуска и не исках да я притеснявам). И добре, че й звъннах - тя ми каза да пия Ентерол и Смекта, не пречели за кърменето ни най-малко. Яд ме е, че послушах една аптекарка, която ми каза, че всички те пречат и не трябва да кърмя, ако ги пия...

за белите пъпчици - на Ники й се махнаха, но Сави има още. Нашите са мазни образования, които щели да изчезнат

# 39
Здравейте и от нас  Peace

Имам едно питане   newsm78 , кога смятате да слагате летните вариянти на количките ?? Ние сме с Бъгабу и сме с кош за нововродено и летен кош , но на Юли вече хич не му е интересно в коша за новородено , защото е легнал ,а иска да гледа ?! А пък на летния вариянт пише след 6-тия месец , което не виждам как ще стане при нас .... та позициите на летния кош са три , легнало , полулегнало и седнало положение , но самия кош има извивка която ме притеснява да го сложа все още , може би с възглавничка да се коригира ... незнам  newsm78 МОже и мамите с БЪгабу да помагат с мнения и наблюдения ?!  Rolling Eyes

Ето това е полулегналото , което мисля че е подходящо за нас , но това ограничение за 6 месеца ме плаши , да не би да му натоварвам кръстчето  ooooh!

# 40
Здравейте,
Аз съм много доволна от Ленор сенситив. Първия месец перях без омекотител с Персил сенситив и дрешките бяха много твърди.
Витамини аз не пия, но често се замислям за тях тъй като в момента изобщо не ми се ядат плодове. Пия натурален сок 100% уж да вкарвам витамини ама не е същото.
Mindi, то и нашия господин не го свърта легнал в количката и все иска да гледа, ама няма да посмея да го сложа полулегнал преди да навърши шест месеца Naughty Още повече че е момченце, а те нали уж сядали месец след момиченцата. Аз по тая причина гледам да избягвам и кошницата за колата.
Ето малко пресни снимки от нас:
http://media.snimka.bg/4145/014545281.jpg
http://media.snimka.bg/4145/014545258.jpg
http://media.snimka.bg/4145/014545117.jpg
http://media.snimka.bg/4145/014545311.jpg

# 41
  • София
Здравейте и от нас  Peace

Имам едно питане   newsm78 , кога смятате да слагате летните вариянти на количките ?? Ние сме с Бъгабу и сме с кош за нововродено и летен кош , но на Юли вече хич не му е интересно в коша за новородено , защото е легнал ,а иска да гледа ?! А пък на летния вариянт пише след 6-тия месец , което не виждам как ще стане при нас .... та позициите на летния кош са три , легнало , полулегнало и седнало положение , но самия кош има извивка която ме притеснява да го сложа все още , може би с възглавничка да се коригира ... незнам  newsm78 МОже и мамите с БЪгабу да помагат с мнения и наблюдения ?!  Rolling Eyes

Ето това е полулегналото , което мисля че е подходящо за нас , но това ограничение за 6 месеца ме плаши , да не би да му натоварвам кръстчето  ooooh!

и нашата количка е с такива три позиции, но е рано още. Габи я сложих на 4,5 и пак не беше много редно толкова рано. Не е такава позицията като при столчето за кола и би трябвало да се подлага нещо, за да няма дупка в  областта на кръста и да не си седи и на дупето също.

# 42
Минди, аз сложих летния вариант при Килиан, когато беше на около 5 месеца, преди това ме беше страх да го сложа, а пък на 5 месеца направо се губеше в летния кош. Слагах го на полулегнало положение, за да може да гледа, ама и там му омръзваше бързо.

Желая на всички болни бързо оздравяване!

# 43
Аз си мислех и друг вариянт , да подложа малко по-височка възглавмичка под матрачето на коша за новородено и да е с лек наклон ....как ви се струва ?? newsm78

# 44
Пак здравейте за малко!
anelia_zlatanova - аз живея в Тракия, а вие къде сте? За белите точици нищо засега не пипам!
А за седналото положение в количката - смятам чак напролет да седим в количката - че зимата е по- добре за бебчетата да са легнали и завити на топло - макар и да им се гледа навън! Поне с баткото бяхме така - все още сега не са укрепнали. Може би с играчки бебчовците ще се занимават по време на разходка! А иначе с баткото се носехме на ръце, за да оглежда, когато вече хич не го свърташе, но засега Марти все още спи на разходка и минаваме с полушване на количката!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт