ЮНЧЕТАТА вече гукат и с играчките по бебешки общуват. Тема № 90

• 12 241
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен.

Катя  - благодаря и аз за информацията. Не разбрах обаче, ако я има тази дупка между коремните мускули, какво? Значили това че още не са готови за коремни преси?

За захранването - бях решила да захранвам по - рано, някъде 4 м. но, ... нещо май се разколебах, почти съм сигурна че ще е най -рано на пет и половина, шест. И моята Док. каза да давам сокчета вече от сливи, морков, ябълка, диня, круша и т. н но, тя няма как да разбере, че не ги давам. Като ме попита даваш, аз ще кажа ДА и така ще си правя каквото съм си решила.

А вчера най - накрая намерих време да разгледам снимките на бебоците ни.  Е няма по сладки бебчета. Много са готини всички. Да са ни живи и здрави.

Гъди ,този Боянчо ти е одрал кожата бе жена. Как го роди така да прилича на теб. Аз нещо не можах  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:26 от biskai

# 91
Ох..и Елица две вечери подред "стачкува"  - в понеделник рева около час, отказваше да яде, успокояваше се само за минутка и пак..успях с полюшване и потупване на дупето да я успокоя и чак когато се поунесе захапа и си хапна..Снощи пак..но продължи по-кратко, четох в кърмаческия..съблякох я голичка по памперс и я сложих върху корема си, рева около15 - 20 мин и този път сама, все още будна си намери зърното и захапа(както си беше по коремче)..после я прехвърлих на една страна, донасука се и заспа..доста неспокойна беше и аз почти не съм мигнала..дано детенце да започне да се храни нормално..иначе през деня нямаме проблеми..??

Намерих един сайт за приказкиhttp://www.prikazki.com/..сега и пуснах и заспа в шезлонга..много успокояващо говорят..

Катя
ще очаквам с интерес да разкажеш за упражненията за тазовото дъно Simple Smile

За гушката
..имахме такъв проблем в големите жеги - оправи се с Бебетан(то е с цинк и невен) кремче.

# 92

Намерих един сайт за приказкиhttp://www.prikazki.com/..сега и пуснах и заспа в шезлонга..много успокояващо говорят..

Танка, страхотен сайт! Мерси, §е го сподели   bouquet!

# 93
Здравейте и от мен.

Емануела също има периоди на стачка,а иначе постоянно се върти като я кърмя,за секунда не се спира.Направо се чудя вече какво да измислям, за да не мърда,а да яде.

А за нощното хранене.....болна тема!
Сигурно няма други като нас,които толкова много да ядат през нощта #Crazy. Вместо по късно тази нощ се събуди по рано в 2,30 и то с рев-ни биба,ни вода нищо не иска,само цица!
Използва ме да се приспива.Тази нощ е яла в 2,30 в 4,30, в 7,в 9,и сега в 11,30 #Crazy #Crazy #Crazy,направо незнам какво е това чудо!А като спра да я кърмя какво ще правя???
Освен това ака по 2 пъти през нощта(то от голямото ядене,не се учудвам),а преди нито веднъж!

Другия месец започвам с пюретата,за да мога малко по малко до към 6,7м да спра да кърмя Naughty.
А,има и друг номер-дърпа ми зърното и си говори нещо Crossing Arms,ама това на нищо не прилича!

# 94
Рая, сложи си един шарен гердан и кърми на тихо място. За нощното  #Crazy

# 95
Здравейте и от мен.

Емануела също има периоди на стачка,а иначе постоянно се върти като я кърмя,за секунда не се спира.Направо се чудя вече какво да измислям, за да не мърда,а да яде.

А за нощното хранене.....болна тема!
Сигурно няма други като нас,които толкова много да ядат през нощта #Crazy. Вместо по късно тази нощ се събуди по рано в 2,30 и то с рев-ни биба,ни вода нищо не иска,само цица!
Използва ме да се приспива.Тази нощ е яла в 2,30 в 4,30, в 7,в 9,и сега в 11,30 #Crazy #Crazy #Crazy,направо незнам какво е това чудо!А като спра да я кърмя какво ще правя???
Освен това ака по 2 пъти през нощта(то от голямото ядене,не се учудвам),а преди нито веднъж!

Другия месец започвам с пюретата,за да мога малко по малко до към 6,7м да спра да кърмя Naughty.
А,има и друг номер-дърпа ми зърното и си говори нещо Crossing Arms,ама това на нищо не прилича!

Рая, и аз вече се хващам за главата. Стефан прави 5-6 часова пауза - но познай кога - от 7.30 до 12.30-1 през нощта! И след това яде в 1, в 3, в 5, в 7.30, в 9, в 10.30 и сега дремна 30 мин и пак реве на глад! Какво е това чудо и аз не знам! Имам чувството, че понеже сме по-малко навън сега (понеже е по-хладно) той скучае и иска да суче....Ама това не е ли вредно, да си залъгва скуката с манджа...Не знам  newsm78

# 96
Здравейте мили мами и всички бебоци Simple Smile)   bouquet
Ние се изпозагубихме малко... Hug Бяхме на гости тези месеци и така...
Имам дооооста да наваксвам с четенето...  ooooh!
Целувки на всички

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:14 от Mona-balona

# 97
 Grinning бебчо заспа и ще мога да попиша  Wink
ninand - радвам се, че сте засукали и аз това щях да те питам. За крачетата - не се притеснявай - иди на ортопед за консултация, но на нас лекарката каза, че бебчетата до 3-я месец си отпускали мускулния тонус - при нас ръчичките са вече отпуснати, а крачетата има още малко стягане - препоръчаха ни профилактично да носим ортопедични гащички от дунапрен и по - нататък ще ходим на консултация с ортопед - да ни види - надявам се всичко да е наред, а ние сме наддали за 20 дни 930гр., ама като ни бяха малко килцата имаме да наваксваме!  Laughing

# 98
  • София
Здравейте,
 и при нас продължава да го има проблема с нощното хранене поне 2 пъти , а през деня се храним на 2-2,5 часа. Преди 2 седмици бяхме на консултация и Антон беше 6900  кг и лекарката каза да махна поне едното хранене. Да, ама не...... Не се залъгва с вода, иска си яденето и това е  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle. Надявам се , като навърши 3 месеца постепенно да се регулират нещата, защото вече едва издържам на това темпо.
Бебчо се наспива в парка и като се приберем почва една игра, не ми остава даже половин час да полегна. А като хапнем през нощта след това почва едно пъшкане, тръшкане и така откарва поне още 40 минути и то дошло време за следващото хранене.

# 99
Simple Smile
Аз свикнах с нощното хранене и ми е по - приятно от през деня... Като го гушна и той като си засуче...  Heart Eyes  И не виждам смисъл още да го лишавам от това хранене.. Когато каже - спирам Simple Smile

# 100
  • София
имам въпрос към майките на момченца: На къде слагате пишките в памперса?
Може да ви е смешно, че питам, но напоследък Марти много пъшка като тръгне да пишка. Мисля, че много често пишката му е в ерекция и тя му пречи да се изпишка. Мъжът ми твърди, че най-удобно ще му е да е нагоре, но вече започвам да си мисля, че и така не му е добре. newsm78

# 101
Здравейте

Ние се храним по веднъж през ноща,Жорко сам си отказа храненето в 1 и сега става да яде към 3-4,ако съм го хранила в 9:30часа,а ако е по късно се буди към 5 Heart Eyes.

Утре ще ни бият ваксина,само се моля да не вдигне температура Praynig

И нещо да се оплача Simple Smile Георги понякога не иска да яде от дясната ми гърда суче малко и  започва  да се извива и да плаче,а има мляко
прехвърлям на лявата и там няма проблем Shocked

Петя аз не я вдигам нагоре понеже като я вдигна и като пишка си мокри чак гърдите.Оставям си е надолу пък тои като пишка да си я насочва накадето иска

# 102
Петя аз не я вдигам нагоре понеже като я вдигна и като пишка си мокри чак гърдите.

# 103
  • Germany
И аз не я дигам, всъщност въобще не я пипам, както си застане така.

# 104
Simple Smile
Аз свикнах с нощното хранене и ми е по - приятно от през деня... Като го гушна и той като си засуче...  Heart Eyes  И не виждам смисъл още да го лишавам от това хранене.. Когато каже - спирам Simple Smile

И аз така се чувствам Heart Eyes
Да ви кажа,едни от най-милите ми спомени от кърменето на Яско са именно от нощно кърмене-гушнати,полуспящи:тишина,само бебешко примлясване с устичка Heart Eyes

За пишлетата,да си призная,изобщо не обръщам внимание накъде 'сочат'.
На моите винаги са им 'настръхнали' като еректирали,докато пишкат;даже мисля,че е нормално да е така.

Общи условия

Активация на акаунт