Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 29 042
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
color=pink]09.09 -  Анна на мама Deteto [/color]         newsm18 pletka 4470                           
09.09 -  Даниел на мама sharkey football smile3540 smile3548
10.09 -  Йордан на мама hameleonka football smile3540 smile3548
10.09 -  Адриан на мама Maris  football smile3540 smile3548
10.09 -  Дариян на мама GALL78    football smile3540 smile3548
10.09 -  Петър на мама Evica    football smile3540 smile3548
10.09 -  Калоян на мама s _sunny   football smile3540 smile3548
10.09 - Николай на мама Jeanny football smile3540 smile3548
10.09 - Марти на mama mariyanad football smile3540 smile3548
Да са живи и здрави и все така весели  и щастливи.Специални  Heart Eyes на нащо първо гадже-Пепи на мама ЕВица Laughing
Много обичам този месец щото темата ни свършва бързо и второ се вясват хора който не са писали от одавна.
За съжеление аз не бях още във ващия отбор когато всеки ден сте влизали да видите коя е родила но ми е приятно така да се върна назад във времето.На 14.9 винаги разглеждам снимките на Ронката когато беше в болницата и  изживявам раждането и всички емоций от тогава наново и ми става едно топло на душата.Опитах се да си представя тези емоций когато раждах Добри но единствено ми излизаше огромната усмивка и прегръдка на Вероника като разбра миналата година в часът в който се роди че ще си има братче след време.Ей за такива моменти си заслужава човек да загърби проблемите си и да се усмихне.
Сигурно вече майките и татковците заради рождения ден на детето им са вече пияни но от нас приятно доизкарване на вечерта
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ, ДАРКО, ЯНИ, ПЕПИ, ДАНИ, МАРТИ И НИКИ! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

# 122
Мили момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug

От своя страна да честитя на Ади, Дари, Калоян, Даниел, Йордан, Николай, Марти и днешните НИкола и Рая   bouquet Много щастливо детство, хубави емоции, здраве на всички   bouquet

От сутринта вчера сме започнали празнуването с най-различни забавления и приключихме към 20:30 доста гроги, но с чудесни емоции  Crazy Crazy Crazy

Марис тортите са много хубави и вкусни сигурно .

Роси и ние помним гаджелъка, но и нашите като в Холивуд бързо приключиха, Ронката сигурно се е ориентирала към нещо по-младо и свежо  Grinning

Аник много ми липсвате, но за съжаление нямам никакво време в последните 2г. да влизам по честичко тук, което ме лишава от вашата така приятна компания Heart Eyes Hug
Дано да се променят нещата и да мога да ви се радвам повече  Hug

# 123

Честит Рожден Ден на Никола и Рая!

Здраве, радост и много усмивки им желая!

newsm59  bigdance2 Tada

# 124
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И РАЯ!

# 125
  • Остров Приятелство
Честит рожден ден на днешните септемврийци!
newsm59 newsm59 newsm59

Вчера вечерта беше приятна с роднините. Много хубава книга  за динозаврите и страхотен скутер му подариха. Той много се зарадва, за сметка на сутринта..... Confused
Никак не му хареса тортата Sad или по скоро разочарован - Явно не можа да разбере, че рождения ден ще го празнува в събота и си е очаквал, че тортата пиратски кораб ще му бъде поднесена, и като го изненадахме с Ben Ten голям рев, голямо чудо. Бута я, рита, кри се, рева и това си я - не я иска и не я иска. То бяха обяснения, то беше чудо на чудесата. После пък баща му без да иска му счупи една пиклива близалка, хайде пак рев.........просто сутринта беше някакъв ад. Confused Cry
Нейсе в детската градина се зарадва - аз бях отишла рано рано да украся, да сложа плаката, всички го посрещнаха с усмивка, децата пощуряха по тортата и нейсе нашия осъзна, че всъщност тортата е на Ben Ten и никак не е лоша и се понаду, усмихна се и се развесели. Започна да черпи, на всички да казва колко е голям и така.
На мен определено ми се ревеше сутринта......

Това от мен. Дано утрешния ден бъде истински празник за Калоян. Praynig

# 126
 ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!
  bouquet  bouquet  bouquet
  Съни, не се натъжавай! Понякога мамите се притесняваме повече от дечковците. Децата бързо сменят емоциите и черното изведнъж става бяло. Утре на Яни му предстои прекрасен празник. И аз още помня за 4-ия рожден ден на Ники не намерихме подаръка, който иска и ние му купихме друг. Той от сутринта ревна, че не иска друг подарък и аз почти ревнах с него. Наскоро му разказах случая, а той нищо не помнеше и много се смя. Каза ми, че не помни рожден ден, който да не е бил щастлив Hug Heart Eyes
  Хайде, мами чакаме снимки!

# 127
Хайде честито и на днешните малки рожденици  Heart Eyes

Сънка, и ние така започнахме, душко  Hug При всичките подаръци от нас с баща му, не искал баш такива, а по-други  Joy после отказваше да говори по телефона с родата, която беше нетърпелива да го поздрави  Rolling Eyes децата са странни животинчета  Wink

# 128
Честито и на днешните рожденици! Да са здрави и весели деца!

Съни, много добре те разбирам душа! Важното е, че крайният резултат е бил добър!!! А на партито ще е супер весел, защото е подготвен отдавна за него! Hug

При нас какво се получи - ще го изненадваме сутринта с голям балон 4ка и мъжът ми му го остави в стята като си лягахме. Да ама диването му се доходи до тоалетна в 4,30 сутринта и като го видя балона - край! Та бяхме будни от 4,30 сутринта, порева и каквото и да му кажеш беше НЕ. Следобед едва успях да го сложа да спи и то 15часа, а трябваше в 16,30 най-късно да сме излезли от вкъщи,з ашото рождения ден беше от 17! Едва се размърда към 16- давай бързай, обличай, торта, камери, апарати, тичай за сандвичи (бяхме поръчали за родителите) и в крайна сметка бяхме там в 17,02 и въпреки това имаше 2 деца току що и те дошли, но все пак преди нас!
Иначе празненството беше много добре. Обрахме овациите с тортат. Тук е ужасно трудно да се сдобиеш с такова нещо. Просто няма! Игри за децата от сорта на музикалната игра със столовете- като спре музиката сядаш. Казваха им някакви предмети и който първи го донесе има награда. Имаше една игра за родители - раделиха ни на групи и ни дадоха панделки и трябваше да ги свържем, за да се получи една дълга и която беше най-дълга отбора печелеше. Ле ле какво вързане падна! А имаше една много смешна за бащите - рисуваха себе си, но без да гледат. Голям смях Simple Smile имаше светлини като за дискотека, фейс пейнтинг, захарен памук и пуканки, торта с големите  свещи . Всички казаха, че много им е харесало - дано. Ади си хареса подаръците.
Сънка и той получи , но о т нас, скутер Simple Smile
Ето малко снимки
http://www.snimka.bg/?album;aid=420184

# 129
Марис, големи сте сладури, а партито е било най- доброто Peace
И тортите са чудесни , бързо- бързо са изчезнали  Laughing
Аз снощи до късно пекох на Лилия тортата - час и половина  ooooh!, два филма изгледах. Рецептата е Мадейра , във всички книги за  декорация на торти   тази рецепта ползват , ще видим. Тука е рая за тортоправенето, вчера отнесох цял час в специален магазин за торти , собственикът ме консултираше с брашното по ръцете , даваше ми неговите формички сърчица, назаем  Laughing. Хайде, целувки, аз тичам на работа за няколко часа  Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 10:04 от Svetlili

# 130
  • Sofia
Sunny, това лапетата са големи диванета понякога  Mr. Green
Мариска, хубав рожден ден е бил  Peace Разгледах всички снимки с удоволствие  Hug
Аз също обмислях варианта за скутер като подарък, но идва зима и няма къде да го кара. ПО същата причина миналата година не купихме колело, взехме го чак на пролет  Confused
Svetlili, снимай тортата на всяка цена!!! Много интересно прозвуча  Peace
Ради, Ники е страхотен...  Heart Eyes

На нашият рожден ден я има 2-3 деца, я не  Sad а когато броих приятелите, които трябва да поканим, се чудех къде ще ги съберем. Сега се оказва, че всеки ще пътува някъде Sad В чуденка съм дали да оставя резервацията в клубчето  newsm78 Най-вероятно ще остане и ще се надявам до края на седмицата да ми потвърди още някой  Praynig

# 131
  • Gorni Bogrov
ЧРД НА  ТЕА!!!
smile3510 bdbaloni hbday

# 132
  • Остров Приятелство
Добра вечер,
Партито мина чудесно! Heart Eyes
За първи път както се казва усетих рожден ден. Много ги гледаха и занимаваха децата. Ян прелиташе само за да ни се похвали за нещо и това беше - през цялото време се забавлява прекрасно.
Ние също бяхме добре обслужени. Единствено нещо тортата се разминаваше с моя вкус, но важното е, че беше заветната торта "Пиратски кораб" и той беше много щастлив, и нещо рисуването беше не много добре, че и децата сами набарали разните му там рисувателни инструменти и каките, които бяха на р.д. ги до нарисували Mr. Green Съзтезанието с надяждането мина много весело. Laughing
Гостите казаха, че е било хубаво - дано, за децата съм сигурна. Peace
Уморена съм, но много щастлива.

Прегръщам Ви! Hug

# 133
Браво, Съни!  Hug Успокои ли се вече  Mr. Green
Ей, днес пак много роденици!  Joy Да са живи и здрави Теа, Ива и Мартин, Виктория, Владислав, Станимира и Кристиян!

# 134
Честит рожден ден на всички пораснали дечица!   bouquet Hug Да растат здрави и много, много щастливи  Heart Eyes

Марис, Съни, чудесни торти, страхотни организации, прекрасни рожденни дни  Heart Eyes С удоволзствие разгледах снимките  Hug

АниК, Тео има скутер от миналия си рожден ден и съм супер доволна. Ползваме го вместо количка - той като се умори или като го домързи да кара, стъпва с две крачета на него и ние го дърпме или бутаме. Става и за бързо придвижване Simple Smile С него ходи и се прибира от градина също. Абе на разходка без скутер не излизаме. Ползваме го зиме и лете. То вярно, че тук снегове като в БГ няма, но и при вас не е много дълъг снежния период, а и докато завали още колко време има Simple Smile Не е като с колело, много е удобно. Качва се спокойно в метро, автобус, кола, не тежи... Само като си беше Тео в БГ лятото не го взехме и съжалявах. Голяма реклама дръпнах   Blush

Ние не сме измислили нищо за подарък още. Засега само столче за кола ново взехме, че другот е малко вече, но това е в графа необходимост.

Лека вечер и хубава седмица ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт