09.09 - Даниел на мама sharkey

10.09 - Йордан на мама hameleonka

10.09 - Адриан на мама Maris

10.09 - Дариян на мама GALL78

10.09 - Петър на мама Evica

10.09 - Калоян на мама s _sunny
10.09 - Николай на мама Jeanny

10.09 - Марти на mama mariyanad

Да са живи и здрави и все така весели и щастливи.Специални
на нащо първо гадже-Пепи на мама ЕВица Много обичам този месец щото темата ни свършва бързо и второ се вясват хора който не са писали от одавна.
За съжеление аз не бях още във ващия отбор когато всеки ден сте влизали да видите коя е родила но ми е приятно така да се върна назад във времето.На 14.9 винаги разглеждам снимките на Ронката когато беше в болницата и изживявам раждането и всички емоций от тогава наново и ми става едно топло на душата.Опитах се да си представя тези емоций когато раждах Добри но единствено ми излизаше огромната усмивка и прегръдка на Вероника като разбра миналата година в часът в който се роди че ще си има братче след време.Ей за такива моменти си заслужава човек да загърби проблемите си и да се усмихне.
Сигурно вече майките и татковците заради рождения ден на детето им са вече пияни но от нас приятно доизкарване на вечерта

Много щастливо детство, хубави емоции, здраве на всички

или по скоро разочарован - Явно не можа да разбере, че рождения ден ще го празнува в събота и си е очаквал, че тортата пиратски кораб ще му бъде поднесена, и като го изненадахме с Ben Ten голям рев, голямо чудо. Бута я, рита, кри се, рева и това си я - не я иска и не я иска. То бяха обяснения, то беше чудо на чудесата. После пък баща му без да иска му счупи една пиклива близалка, хайде пак рев.........просто сутринта беше някакъв ад. 
после отказваше да говори по телефона с родата, която беше нетърпелива да го поздрави
имаше светлини като за дискотека, фейс пейнтинг, захарен памук и пуканки, торта с големите свещи . Всички казаха, че много им е харесало - дано. Ади си хареса подаръците.
, два филма изгледах. Рецептата е Мадейра , във всички книги за декорация на торти тази рецепта ползват , ще видим. Тука е рая за тортоправенето, вчера отнесох цял час в специален магазин за торти , собственикът ме консултираше с брашното по ръцете , даваше ми неговите формички сърчица, назаем
Най-вероятно ще остане и ще се надявам до края на седмицата да ми потвърди още някой