Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Мили момичета, благодаря ви много за топлите поздрави и пожелания!  Hug Heart Eyes

Изкарахме много приятен ден, с много игри и доста хапване  Grinning Децата поиграха и бяха доволни  Hug

Почерпа виртуална от мен

# 286
Честит рожден ден Тео и Божидар  Heart Eyes

Още си спомням Пепчето и Евичка какво чакане му удариха накрая и как Тео ни заби с големия си ръст  Hug

АниК, няма ли светлинка в тунела вече, голям зор, но ще мине скоро  Hug 

# 287
Честит Рожден Ден на Емил, Денис и Вики!

# 288
  • Sofia
Честит рожденден на всички, които пропуснах тези дни!!! Hug

Пепе, много красива почерпка  Hug

# 289
Честит Рожден Ден на Емил, Денис и Вики!

Да са здрави, палави и щастливи!

newsm59  bigdance2 Tada

# 290
МААААААААААААраба маццки и  preggoМного сте се разписали .Вие бременните и този месец много обичам.Почти преполовихте темата Mr. Green

На всички който сме пропуснали .Да са живи и здрави и весело детство им желая.

Гал свърших със зарзавата за зимата.Надявам се.Щото само помагах.Три дена бях с децата при майка и колкото й да вършех цялата работа майка се измори,но сега ще си почине поне 5 дена в санаториума.Иначе мойта къща е нагоре с краката.Имам 7  wash hang за  1ironing но гладенето  ми е най омразното нещо но ще ги изгладя.Иначе мъжа ми беше  newsm28 newsm79 newsm75 отгоре отгоре и беше   food002 cook cookАз ако влезна в кухнята става авария.Рядко готвя.Предимно супички и то от готовите дето се слага само  врялата вода.Иначе той води сутрин каката на градина а аз я взимам следобед с Добри ако е хубаво времето.Как сте по оправихте ли се в къщи от вируса.
Иву не четенето на постовете ми не се отнасяше за тебе, а Марис се избъзика на Злавещичка че не ги чете Mr. Green
Тайги,Аник,Дани,Меган аз също имам доста дрешки и неща от Добри който вече му умаляха.ако не сте си запазили дрешките от предишните деца ще ви дадеме.Виждам че и Гал ви е предложила.
Меган лека бременост и на тебе.Незнам за телците -депърва го опознавам,но Овена сиреч аз има ужасен инат.Като реша нещо трябва да е на мойто.
Тайги,Аник за телеца засега е спокоен ,но за Телец дете питайте Ради-Ники й е телец.Последния път преди да родя я питах и тя ми каза  само че трябва няколко пъти да им повториш и те с биволско търпение отговаряли "Добре  "Не пожела да ми каже добри ли са лоши ли са. Mr. GreenАма й лоши да са няма да ги върнеме я Joy hahahaКАК сте още ли ви се  SickПогалете коремчетата си от мене.
Съни ако ти се навиеш за второ аз ще се навия за трето зада си бременееме заедно Grinning И без това Ронката сега иска момиче ама засега й казвам че ще е от друга мама Mr. Green Joy hahaha
Изчезвам да си взима винетка за синято зона за мойта жабка да си я паркирам пред нас.Лек ден мацки

# 291
Привет и от мен, мили моми4ета  Hug .
На вси4ки рожденици, които съм пропуснала последните дни - да растат здрави4ки и щастливи  Heart Eyes .
Роси, Гал4е, благодаря за предложението. Аз мисля, 4е няма да имам нужда по4ти от нищо, ама има си хас  Mr. Green , дрехи имам адски много, пазя ги, а сестра ми ще ми даде помпа, шишета и т.н., аз ще си купя само коли4ката и легло.По-то4но ще взема голямо легло за Анди, а бебето ще спи в сегашното легло на Анди.
Онази ве4ер казахме на де4урлигата за бебето, досега не знаеха. Малките много се зарадваха, но Тони направо се разстрои. Поговорихме си надълго и нашироко и го успокоих, дори ве4е иска той да е с бебето в една стая. От Януари ще ги отделям, мислих Цвети да е с бебето, а Анди и Тони в другата детска. Ще видим. Та, на Тони му е по-трудно, но той и разводът го прие най-тежко, с Цвети и Анди нямах никакви трудности.
Роси, Тони ми е телец - изклю4ително добър и умен, но прекалено 4увствителен и дока4лив. Ужасен перфекционист е и много педанти4ен. Не е лесен, но с правилен подход - хваща му се цаката  Mr. Green . Сега бебето се о4аква да е овен, не ги познавам що за птици са, но много рогати стават в къщи (Миро - бъдещият татко е козирог). Дано поне бебето е девойка, ина4е горко ми с толкоз мъже  Wink .
Ани, взе ли хомеопати4ните капки? Дано помагат, днес мисля и аз да ги купя. Много ми е зле, само сутринта  Sick 4 пъти и сега едва гледам. Леле, с Тони бях така до края, дано и сега не е така, направо ми се пла4е на моменти. Ужасно е да се 4увстваш като парцал. Много малко храна успявам да задържа.
Оставям ви, ще позяпам малко коли4ки. Ето тази много ми е на сърце, какво мислите за нея  http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … emid,42/vmcchk,1/

# 292
  • Sofia
Момичета, благодаря за предложението, аз старателно пазя всичко от Габриел, пък и предвидливо купувах бежово-оранжевата гама, та не всичко е момчешко Wink
Дани, хич не ти е лесно, а звучиш толкова свежо. Ние едва вчера казахме на Габриел защо ми е лошо и той за сега нищо не казва. Каза само "знам" и после се заигра сам с една играчка (това рядко се случва). Премисля ситуацията  newsm78 Взех Вомитусхил капки, но за 2-3 дни прием не ми помогнаха изобщо, затова ги спрях. Не ми се взимат излишни лекарства. Засега все още нищо не ми помага. Кока-колата и при мен доведе до няколко по-болезнени  Sick Пия вода с лимон, айрян със сол, чайове с лимон (лайка и горски плодове). Въпросният джинджифил, който толкова упорито търсих, каточели леко помага. Важното е да не е силна концентрация, з'то люти и да се добави мед и лимон (svetlili  Heart Eyes). Успешно предъвквам солети, картофена крем-супа и... май само това. Някакви сладки закуски (при мен суха паста) влияят горе-долу добре, з'то вдигат кръвното. Хайде на теб да ти минава  Peace Време е, аз чакам 12г.с.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Момичета, извинявайте, че така разводнихме темата   bouquet Който ме познава, ще ме разбере - от 2 седмици не съм се мазала с никакъв лосион за тяло, не съм се лакирала, на лицето си слагам крем само вечер (едва дишайки от миризмата), време ми е да се епилирам, а не знам как ще издържа тази гимнастика, къпането и миенето на зъби си остават гадост номер едно за деная  Sick абе мъка-мъка.......

Ох, от оплакване, забравих да напиша за количката - Дани, ти поне знаеш - трябва да е лека и компактна  Peace Комбинираните не винаги са  Confused При всички положения аз съм привърженик да има зимен кош за новороденото въпреки наличието на кошницата за кола. Засега не бързай да купуваш, има време - да не те срещне друга "любима" и да те е яд.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:57 от aniK

# 293
На мен лично ми е изключително приятно, че разводнявате темичката по този начин Grinning      bouquet

Пожелавам на всички бременлийки скоро да се почувстват по-добре   Hug

# 294
Ани и на мен ми е приятно и някак темата се съживи  Simple Smile

Дани количката ми харесва, но зимния кош ми се струва излишен, защото ще имате пролетни бебета и до следващата зима няма да имате нужда. А за пролетта кошницата е достатъчно удобна и чувалчета за кошници има  Wink

# 295
  • Sofia
Мечи, теб те чакам да се присъединиш  Peace
Ivy  Hug  Heart Eyes Моите съображения за т.нар. "зимен кош" е, че гръбчето на бебето е изправено, а в кошницата е в постоянна свита позиция. Едно време с Габриел докато вземем шезлонг в къщи го оставях в кошницата и ми беше супер притеснено, а и те като са малки са като червеи, кривят се навсякъде  Crazy Да, може да мине без зимния, но аз моят ще си го ползвам (живот и здраве да избутам  Praynig Praynig Praynig). Даже го давах на едни познати, които бяха взели само кошница.

# 296
Аз съм само с кошница и летен вариант - ами сигурно бих си купила зимния кош на моя модел количка. Вероника хич не понасяше да спи в кошницата, но в интерес на истината не харесваше и летния вариант. Изобщо не се кефеше на количка. За разлика от детето на братовчедка ми, което спеше почти денонощно в кошницата, а като се опитат да я махнат...настъпваше жесток рев. Така че всичко е много индивидуално.

# 297
Ани то при вас е по-различен и климата, може би аз изхождам от това, че тук е по-топло. Не видях дали самата количка си има пълно легнало положение, ако има притеснения да не е твърде свито бебето, може и директно в нея. Пък ако ви е удобно със зимен кош, естествено, че ще си вземете  Heart Eyes

# 298
Иххх, все така да "разводнявате" темата  Hug Heart Eyes

Аз също мисля, че зимния кош няма да ви трябва за дълго. Моята количка е комбинирана и аз всъщност първите месеци ползвах директно легналото положение, като подложих комплект за количка - нещо като дюшече с възглавничка и пелена за покриване.

ей тук се вижда, както се вижда и колко кротко седи вътре  Crazy

# 299
  • Sofia
pipiole, тя Рони не може да е показател за количката  Mr. Green Имате си "най-малко използваната количка".
На мен ми е единствено да е прав гърба, а нашите Quinny-та нямат напълно право положение на летния кош. Не знам новите летни кошове дали не са така  newsm78 Иначе "зимния" изобщо не ми е за топло и наистина се ползва не повече от 3 месеца. Абе аз засега не искам нищо да умувам. Вижда ми се много далечно. Иначе имам всичко и освен една сгъваем акошара за спане, друго няма да купувам (като дойде време ще се допитам  Peace)
Gall-че, още от предишни снимки забравих да спомена, че Руси е Дарко номер 2 - много си приличат  Heart Eyes Сладури малки  Heart Eyes А ти на онази сватба изглеждаш супер  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт