Изкарахме много приятен ден, с много игри и доста хапване
Децата поиграха и бяха доволни 
Почерпа виртуална от мен

Много сте се разписали .Вие бременните и този месец много обичам.Почти преполовихте темата 
за
но гладенето ми е най омразното нещо но ще ги изгладя.Иначе мъжа ми беше
отгоре отгоре и беше
Аз ако влезна в кухнята става авария.Рядко готвя.Предимно супички и то от готовите дето се слага само врялата вода.Иначе той води сутрин каката на градина а аз я взимам следобед с Добри ако е хубаво времето.Как сте по оправихте ли се в къщи от вируса.
КАК сте още ли ви се
Погалете коремчетата си от мене.
И без това Ронката сега иска момиче ама засега й казвам че ще е от друга мама

.
.
.
4 пъти и сега едва гледам. Леле, с Тони бях така до края, дано и сега не е така, направо ми се пла4е на моменти. Ужасно е да се 4увстваш като парцал. Много малко храна успявам да задържа. 
Взех Вомитусхил капки, но за 2-3 дни прием не ми помогнаха изобщо, затова ги спрях. Не ми се взимат излишни лекарства. Засега все още нищо не ми помага. Кока-колата и при мен доведе до няколко по-болезнени
Пия вода с лимон, айрян със сол, чайове с лимон (лайка и горски плодове). Въпросният джинджифил, който толкова упорито търсих, каточели леко помага. Важното е да не е силна концентрация, з'то люти и да се добави мед и лимон (svetlili
). Успешно предъвквам солети, картофена крем-супа и... май само това. Някакви сладки закуски (при мен суха паста) влияят горе-долу добре, з'то вдигат кръвното. Хайде на теб да ти минава
Време е, аз чакам 12г.с.

Който ме познава, ще ме разбере - от 2 седмици не съм се мазала с никакъв лосион за тяло, не съм се лакирала, на лицето си слагам крем само вечер (едва дишайки от миризмата), време ми е да се епилирам, а не знам как ще издържа тази гимнастика, къпането и миенето на зъби си остават гадост номер едно за деная
абе мъка-мъка.......
Комбинираните не винаги са 
Моите съображения за т.нар. "зимен кош" е, че гръбчето на бебето е изправено, а в кошницата е в постоянна свита позиция. Едно време с Габриел докато вземем шезлонг в къщи го оставях в кошницата и ми беше супер притеснено, а и те като са малки са като червеи, кривят се навсякъде
Да, може да мине без зимния, но аз моят ще си го ползвам (живот и здраве да избутам
). Даже го давах на едни познати, които бяха взели само кошница.
Иначе "зимния" изобщо не ми е за топло и наистина се ползва не повече от 3 месеца. Абе аз засега не искам нищо да умувам. Вижда ми се много далечно. Иначе имам всичко и освен една сгъваем акошара за спане, друго няма да купувам (като дойде време ще се допитам
)
Сладури малки
А ти на онази сватба изглеждаш супер