И особенно как Поли се включи в темата
Дани, такива сме ние телците

Ох, да ви минава бързо , милички това гадене, че като ви чета ми е много жал!
.
. Аз заспивам с кокошките и ставам рано, но то няма на4ин да не се будя рано, нали имам двама у4еника, а и Анди е на градина. Добре, 4е не ги карам аз, защото сутрин съм ей така
.
.

.

Може да са за нЕкви тамошни болести... по-добре да детето да е ваксинирано 
За количката ще решиш - аз съм на мнение да се мине с минимални разходи. Твоята Quinny все пак е доста тежичка (ако е тази, която ползва за Анди), така че можеш да си вземеш една лекичка и удобна лятна 

С повръщането посвикнах, някак си е под час при мен и даже ми е добре
Даже и доста работа на компа си свърших
Единственото важно е да се набие в главицата на хлапенце, че е най-важното и хубаво нещо в живота на тате и мама. Сигурна съм, че ще успеете да му го обясните.
-то.

Вярно е, че децата се обичат по равно. Не зная как може да има мами, които да имат предпочитания към някоя от рожбите си. Когато забременях с Мила, Ники никак не е ревнувал, радваше се безкрайно и докато бях бременна и като родих. Но няма да забравя, че като влязох в болница да раждам, така неудържимо плакал цяла вечер, че никой не можел да го успокои, че мама я няма.На другия ден като дойде да ме види само ме дърпаше за ръчичка и казваше"Мамо, отивай за бебето и се прибирай, много беше объркан и изплашен и само се гушеше в мен
До ден днешен и аз като Нийчето разказвам, че всичко, което се е случвало с него, сега се случва и с Мила , че съм най-щастливата мама и имам точно децата, за които съм си мечтала.
. И да го нацелуваш малкия красавец 

После няма да си в състояние да го обсипваш със същата доза внимание и той ще усети това по-болезнено. Аз му избирах на дарии филмчета и книжки със сюжети за братчета и сестричета. Показвах му ги по градинките
доста е деликатно. Аз така го обсебих Дари докато бях бременна и сега си мисля, че беше грешка. Както и да постъпиш, нещата си се наместват