Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 879
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Ууу, много ме кефите!  Hug
И особенно как Поли се включи в темата  Joy
Дани, такива сме ние телците  Naughty
Ох, да ви минава бързо , милички това гадене, че като ви чета ми е много жал!  

# 301
  • Sofia
Добро утро  Sick Mr. Green
Днес има много рожденници - всички да са много здравички и щастливи!!!   bouquet
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ТИТИ И ЕВИЧКА, която току-виж пак се появила ненадейно   bouquet Да ти е живо и здраво момчето, да расте достоен наследник на дядовата империя  Grinning  bouquet

# 302
4естит празник на днешните рожденици  Hug  Heart Eyes .

Ани, много си ранобудна  Hug . Аз заспивам с кокошките и ставам рано, но то няма на4ин да не се будя рано, нали имам двама у4еника, а и Анди е на градина. Добре, 4е не ги карам аз, защото сутрин съм ей така  Crazy  Tired .
В4ера взех капките против повръщане, май има някакъв ефект, но днес ще знам със сигурност.
Утре съм на 4д, стискайте палци вси4ко да е наред  Praynig .
Тайги, къде си? Как си?
Мариска,  Hug Heart Eyes
Ани, и аз имах Куини, ама мнооого тежка. Сега сестра ми ми даде коша за новородено, защото и тя е с Куини, но още не съм решила, дали ще взимам шаси на Куини или 4икото, което ми хареса. Рано е още, но много се дразня, 4е не мога да реша.
Гал4е, Руси е просто разкошен  Hug .
Ме4о, как е Силвето?

# 303
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МУШМОРОЦИ!
ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА ЗА ГОЛЯМОТО МОМЧЕ ТИТИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЕВИ! ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ Е ГОРДОСТ!

Еви, специално за теб!

Ние поемаме пак по забавления. Не знам дали ви казах, че удължиха на Ади ваканицята с една седмица като превантивна мярка срещу свински грип. Никой не се зарадва де  Laughing Утре сме на ваксини. Тук има 2 ваксини след 4година, които в бг не ги слагат. Чудих се дали да му ги бият, но според бг педиатърката щом така искат в държавата и ние живеем там, било по-добре да я сложим.
Иначе нищо интересно при нас. Вече запозна да става хубаво времето и следобед към 4 даже става за излизане по парковете  Mr. Green

# 304
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ОТ ВЧЕРА ЕМЧО, ВИКИ И ДЕНИС! ЛЮБЧЕ,  Hug  bouquet
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ТИТИ, НАСКО, ГАБИ, ДАЯНА, МИТКО! Heart Eyes Еви,  newsm51

И аз много се радвам на такова разводняване. Hug

# 305
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на Тити!
Да е жив, здрав, и много усмихнат! Много весели игри в едно приказно детство!

Честит Рожден Ден и на другите дечица зарадвали майките си днес!

Maris И аз така мисля като докторката - там живеете, слагай. Не се знае кога ще се върнете или дали няма да останете. Peace
Danisport, aniK, tajgi, megan@ Милички, хубавички, сладички бременни мами - Целувам Ви!
mama rosi Аааа объркал си рейса пич. Mr. Green Няма да е скоро, ако изобщо е....
GALL78 Е, много е хубав, много!
Аз винаги съм обичала такива деца дет са кат' шило, което в торба не седи. Mr. Green

Яни отново не са на градина. Отново ремонт - уж лятото затова по-рано ни ги изритаха, сага пак. Tогава било нямало пари.......е за чий не ни се обадихте тогава, че градината може да си работи... #2gunfire ooooh!
Сега ще ходя до "Двореца на децата", че направо не знам...
Maris Ти с какво го занимаваш, следобедите?

Много хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 10:11 от s_sunny

# 306

Честит Рожден Ден на Тити, Наско, Габриела, Даяна и Димитър![/b]

Весело и безгрижно детство им желая!

ura  bigdance2 Tada  party023

Дани- Силвето е добре, гледа си щерката. Голяма сладурана е малката. Grinning

# 307
 nbirthdayЧестито и на днешните очарователни 4 годишни палавници! Да растат здравички и щастливо залисани в игрите си!   newsm59

# 308
  • Sofia
Мариско, слагай-слагай ваксините  Peace Може да са за нЕкви тамошни болести... по-добре да детето да е ваксинирано  Peace
Дани, аз в 8ч. изпращам Габи и баща му, после оправям къщата, че сутрин съм по-добре (по-малко зле) и към 9.30, когато всичко в мен започне да напира, пак си лягам  Embarassed Радвам се, че не ми се налага да ходя на работа - в Банско дирижирам нещата по телефона, но никой не знае кога ще се поява Wink За количката ще решиш - аз съм на мнение да се мине с минимални разходи. Твоята Quinny все пак е доста тежичка (ако е тази, която ползва за Анди), така че можеш да си вземеш една лекичка и удобна лятна  Peace

Марис, Съни, много неприятно това със стоенето на децата в къщи. Аз месец и половина изкарах нон-стоп с Габриел и накрая вече се чудехме и двамата с какво да се забавляваме. Съни, на мен много ми харесва този парк "Света Троица" - май ви е близо. И все пак там няма никакви здрави и читави пързалки  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Габи вече спокойно говори за бебенцето - как като ям то стояло отдолу с отворена устичка и му падало в нея, да не тупам пясъка от дрехите му да не му намърся бебенцето, снощи се зае с нелеката задача да го "нарече" (да му измисли име) и вече го чака да излезе, но сме се разбрали доста да почака  Grinning

# 309
сладур  Joy

# 310
  • Plovdiv

Габи вече спокойно говори за бебенцето - как като ям то стояло отдолу с отворена устичка и му падало в нея, да не тупам пясъка от дрехите му да не му намърся бебенцето, снощи се зае с нелеката задача да го "нарече" (да му измисли име) и вече го чака да излезе, но сме се разбрали доста да почака  Grinning
А пък на мен ми стана едно такова миличко, чак сълзливо.  EmbarassedЩе кажеш, че и аз съм бременна. Laughing Просто си представих малката душица, как го говори това. Hug
Спомням си, че много объркана се чувствах, когато се роди Лазе. Все питах нещо си за Митко, все за него мислех и ме избиваше на рев. Който не пропуснах на изписването, в момента, когато държейки Лазар, Митето се втурна към мен и се притисна към краката ми. Simple Smile

# 311
  • Sofia
Niya, сега и аз се разциврих - за момента съм с точно такива чувства - от страх Габи да не се почувства по някакъв начин пренебрегнат или зле, не мога да се спра да го гушкам и целувам, не му се карам за нищо и гледам да му угаждам  Hug
Аз днес успях да ида с колата до педито на Габи (някакви документи за градината). Имам просветление  bowuu С повръщането посвикнах, някак си е под час при мен и даже ми е добре  #Crazy Даже и доста работа на компа си свърших  ooooh!

# 312
  • Plovdiv
aniK, тези страхове, за щастие са неоснователни. И слава богу, че много сме луди - ний майките.  JoyЕдинственото важно е да се набие в главицата на хлапенце, че е  най-важното и хубаво нещо в живота на тате и мама. Сигурна съм, че ще успеете да му го обясните.
Обичта не можеш я раздели. Аз обичам и двамата си сина по-еднакъв начин. Като се връщам назад, това, което съм изпитвала като емоции към Митака - от бременност и раждане до сега, сега се повтаря с Лазар. А на Митко непрекъснато му повтарям, че всичко, което вижда, че правим за Лазе, сме го правили и за него, абсолютно по-същия начин. Много му е приятно да го чува и наблюдава всичко с интерес.
Дано му се вижда края на  Sick-то. Praynig

# 313
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЧКА НА ХУБАВИТЕ НИ МОМЧЕТА ТЕО, БОБИ И И ТИТИ! ДА РАСТАТ СИЛНИ И ЗДРАВИ. ОТ ЩАСТИЕ, УМ И УСПЕХ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ!
  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Галче, ама много готин бееееее! Същински Дарко!
  Ох, ама как се разчуствам покрай хубавите ни бременни мами. Връхлитат ме емоции толкова приятни и нежни Heart Eyes Вярно е, че децата се обичат по равно. Не зная как може да има мами, които да имат предпочитания към някоя от рожбите си. Когато забременях с Мила, Ники никак не е ревнувал, радваше се безкрайно и докато бях бременна и като родих. Но няма да забравя, че като влязох в болница да раждам, така неудържимо плакал цяла вечер, че никой не можел да го успокои, че мама я няма.На другия ден като дойде да ме види само ме дърпаше за ръчичка и казваше"Мамо, отивай за бебето и се прибирай, много беше объркан и изплашен и само се гушеше в мен Heart Eyes До ден днешен и аз като Нийчето  разказвам, че всичко, което се е случвало с него, сега се случва и с Мила , че съм най-щастливата мама и имам точно децата, за които съм си мечтала.
  Ани, това с името внимавайте. Ако имате идея за имена насочете го Габчо. Ники навред разказваше, че ще има сестричка Калина/на него му беше харесало и наистина и на нас ни беше вариант/ и като я кръстихме Мила плака и доста време я наричаше Калина Sad. И да го нацелуваш малкия красавец Heart Eyes
 За телците пак да си кажа и аз. Ники ми е теленце. Безкрайно добър и мил, от малък много разсъдлив, обичлив и спокоен. Не обича конфликти, ако нещо не му изнася си прави оглушки до последно. И наистина много чувствителен на тема семейство и близки, иначе с железни нерви. Рядко се инати, но случи ли се, не можеш го прекършиш Laughing Обикновено телците са сръчни и талантливи. Нали, Мариско? Ще ви снимам като се сетя Ники какви неща твори от глина  и конструктори.
 Разприказвах се, целувки!

# 314
Ехоооо  Hug
Честит рожден ден, днешни дивачета  Hug Heart Eyes

Еви,   bouquet  bouquet   bouquet

АниК, аз бих те посъветвала да  не си променяш отношението към ГГабчо  Wink После няма да си в състояние да го обсипваш със същата доза внимание и той ще усети това по-болезнено. Аз му избирах на дарии филмчета и книжки със сюжети за братчета и сестричета. Показвах му ги по градинките  Simple Smile доста е деликатно. Аз така го обсебих Дари докато бях бременна и сега си мисля, че беше грешка. Както и да постъпиш, нещата си се наместват  Wink

Пък НИя и РАди как ме разчувствахааа  Embarassed Heart Eyes

Пиша с лявата ръка, простете за грешките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт