Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 878
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Остров Приятелство
Ха Честит Рожден Ден и на предпоследното ни септемврийско слънчице!
 newsm59 nbirthday Tada Tada newsm38 Tada Tada nbirthday newsm59

Еееей месеца си изтече, децата пораснаха с още една годинка. Да са ни живи и здрави! txtloves

# 316
ЧРД на Нина! Да е здрава, палава и усмихната! newsm59  party023 Tada

# 317
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИЛИ МИШЛЕТА , КОИТО ПРОПУСНАХ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!

Качила съм ужасно много снимки във фейсбук, който иска да гледа да казва.  Laughing

Специални поздрави на специалните ни септемврийски бременлийки  Hug

# 318
Госпожичке кажи как да те търся в ФБ?

# 319
И аз да попитам  същото Grinning

# 320
  • София/Осло
 Laughing
По име  Laughing   Laughing
Има ме на снимка с Макси

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:37 от Госпожичка Клавел

# 321
Защо на името ти няма Add as friend  newsm78

# 322
  • Sofia
Защо на името ти няма Add as friend  newsm78

Ахам....  Thinking

# 323
  • София/Осло
Хммм как няма бре...
Мечо пух ми пусна съобщение и аз я открих..ако искате действайте така и вие..много странно обаче  ooooh!
 Направих някои промени, би трябвало да се е отразило вече  Laughing

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:00 от Госпожичка Клавел

# 324
Госпожичке кажи как да те търся в ФБ?

Ама каква госпожичка  Joy
Снимките са страхотни!

Съни, какво да ти кажа - не се спираме с Ади! Идват ни много на гости, ние ходим, в детския клуб при нас, а когато сме вкъщи го мъча да пишем числата, да рисуваме, броим и такива неща.
Днес добре мина ваксината. Плака, но като се успокои заяви - Ади е мъж!  Иначе ваксините са като в БГ, но имат един прием повече. Аз се притеснявах да не стане някакво предозиране, но ме успокоиха, че нямало как. Дано! Биха му Дифтерия и тетанус(тук е без коклюш), морбили, паротит и рубеола и капки полио.

Аз се скапах от тениса днес! а не сме се прибирали и цял ден. На всичкото отгоре нешо пак кантара тръгна нагоре   ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПОСЛЕДНОТО СЕПТЕВРИЙЧЕ ДНЕС!!!!
Как си мина и замина този месец!

# 325
  • Plovdiv
Деска, снимките са просто... #Crazy, нямам думи. Да не говорим колко е сладък Макси. Laughing Heart Eyes
И да кажа най-после нещо, което все забравям от много време и сега като видях снимката на аватар ти се присетих - много, много си приличате с Джулиан Мур. yes Ей, на
, хехе, едно към едно. Grinning

# 326
Ама вярно приликата е убийствена  Peace

# 327
Мариска, на Тео му слагахме същите ваксини преди седмица (бях писла, но вероятно си пропунсала). Вие и ние сме по един и същ календар изглежда  Grinning И аз като теб, слагам всичко, щом така са решили.

Честито на рожденниците, които пропуснах. Извинявайте момичета, че съм така нередовна  Embarassed

Ния, мнооого добро попадение  Peace

# 328

Добро утро!
Може б не е нужно да обяснявам как се чувствам тази сутрин  Mr. Green

# 329
Добро утро и от мен.
Поли, развесели ме сутрешно  Grinning .
Аз да ви се похваля, 4е в4еря видяхме бебо на 4д и беше много забавно. Само дето много се криеше и лекарят не искаше да прави догадки за пола. Вси4ки, оба4е, вклю4ително и аз смятяме, 4е ще е мом4е, макар 4е ми се иска малко пове4ко да е моми4енце. Абе каквото дойде, да е живо и здраво. Ина4е вси4ко е наред, няма Даун или други аномалии, поне според лекаря  Praynig .
Ходих при д-р Сигридов, който много ми допадна и определено си разбира от работата. Преди ходих при Марков, но от Сигридов останах по-впе4атлена. Кофтито е, 4е много трудно се врежда 4овек при него, защото е в клиника Малинов и приемат само пациентки на клиниката (ИН Витро). Аз малко с ¨връзки¨ се уредих  Grinning .
Анди всеки ден ме пита, дали няма да се ражда ве4е бебето и кога ще запо4не да ме боли корема. Много е сладък, направо не мога да повярвам, 4е той ще е батко. Всяка сутрин иска да му показвам корема, за да види колко е порастнал. То шега на майтап, ама ве4е наистина си имам корем4е  Grinning .
Бившият много ми къса нервите. Толкова трудно прие новината и сега твърди, 4е щял много да разреди контакта с децата и дори да го спре  Shocked . Нямам думи, но ина4е щял да си плаща издръжката от 180 лв. за тримата, разбираш ли. Да не си помисля, 4е постъпва безотговорно  Sick . Какво ли са му виновни децата, не знам, но те ще го изстрадат, на мен няма да ми липсва  Stop . Не знам, може би е за добро и без това само им мъти глави4ките. Като нямат контакт с него и вкъщи вси4ко е спокойно и наред, но като се видят, макар и рядко, определено се усеща разлика в държанието им след това. Малките изобщо не го споменават и не мисля, 4е им липсва, но при Тони е по-разли4но. Той си търси контакта с него, макар 4е ве4е по-рядко. Ух, оплаках се, олекна ми, но съжалявам, ако ви натоварих.
След малко отивам на работа, днес ми е по-натоварено.
целувки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт