....да ме прощаваш, ама е голям мъж и не му отива да е дебил!pipiole Много ентусиазиращо кафенце.
Аз отивам да си купя маратонки, че направо моите са се разпарцалясали.....ей много тичам по т'ва дете бре, много....
МЪжът ти според мен просто се усеща, че е сбъркал някъде в нещата и то необратимо и сега се опитва по някакъв начин да прехвърли това чувство на теб, но не се поддавай

..А снимките са наистина хубави ,защото просто мястото беше такова- невероятно.

Местата страхотни, хората - още повече, фотографът - тхе бест !!!! Марти е много готин с дългата коса (да не го дадете на някоя бозава там
)
Макси е сладък малък бонбон синеок
Мно'о красива таз' Норвегия... ама и бая студеничка ми се вижда - вие май сте свикнали вече, поне децата ще се калят 
Преди това и през една банка трябва да мина, направо не знам как ще стане тоя номер....
Иде ми да се гръмна вече

Прекрасно е, че си попаднала на човек, който обичаш, подкрепя те, а и децата се чувстват добре
Браво, че си се вредила при Сигридов
Покрай случая на Поли и бебенцето и, четох за него (иначе не съм много запозната).
Днешното излизане беше едно голямо изпитание за мен - едва оживях
един път, на връщане едва сварих да се прибера и директно в тоалетната - любимото ми място напоследък (и леглото)
За капак Габче се прибра с цялата половина на лицето ожулена - правил се на котенце и паднал. По телефона Данчо по-нежно ми представи картината, но като го видях, краката ми се подкосиха
(като този от Батман е, дето половината му лице беше .....
) Утре ще си стои при мен, да не се замърсява лицето, а как ще изкараме нощта, ще видим...
Какво е това море посред есен, а нас не ни чака дори слънце идните дни 
За пътуване - по коледа очакваме включване 
А това пак ще легне на твоите рамене

Много красиво в Норвегия, а вие изглеждате страхотно! Децата са много пораснали - мъже станали вече
А за тези от Лондон, гледам ги и ме е яд, че не се чухме, когато сте идвали насам. То едва ли ти е било до мен, ама сте идвали и в нашата махала. Били сте в парка на Гринуич, а ние живеем съвсем близо, на 20 мин пеша от там. А този автобус http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs038.snc1/4342_877 … 963_6853683_n.jpg го ползвам доста често, като ме мързи да ходя пеша до North Greenwich Station. 
Голям сладур е!