Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 876
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Остров Приятелство
danisport Майната му! Mr. Green Hug....да ме прощаваш, ама е голям мъж и не му отива да е дебил!
pipiole Много ентусиазиращо кафенце. Laughing

Аз отивам да си купя маратонки, че направо моите са се разпарцалясали.....ей много тичам по т'ва дете бре, много.... Sunglasses

# 331
Дани, аз също много те мисля, но не смея да те питам, защото все си мисля, че не ти се говори на тая тема  Embarassed Изобщо все те мисля как се справяш сама с тримата, но ти си просто силен човек   bouquet МЪжът ти според мен просто се усеща, че е сбъркал някъде в нещата и то необратимо и сега се опитва по някакъв начин да прехвърли това чувство на теб, но не се поддавай  Wink

Ния вярно изби рибата  Hug

# 332
  • София/Осло
Добро утро  Hug

Госпожичка Клавел ме нарича Макси от 1 месец. Гледа някакво филмче и ту Флауърс ту Госпожичка..хахахха..и е съвсем сериозен и ми говори на Вие  Laughing
Вие сега ме шашнахте с Джулиан Мур. Аз много я харесвам...ама пък как може да ме сравнявате с нея  Blush..А снимките са наистина хубави ,защото просто мястото беше такова- невероятно.
мариска- може би си почнала да трупаш мускулна маса и затова кантара се е пораздвижил
поли- добре, че прописа пак  Hug
даниспорт- не му прави чест..да е мислил навреме  Hug
съни- да се похвалиш после  Flutter

# 333
  • Sofia
Госпожичке Клавел,  Hug Местата страхотни, хората - още повече, фотографът - тхе бест !!!! Марти е много готин с дългата коса (да не го дадете на някоя бозава там  #Cussing out) Peace Макси е сладък малък бонбон синеок  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мно'о красива таз' Норвегия... ама и бая студеничка ми се вижда - вие май сте свикнали вече, поне децата ще се калят  Peace
Аз днес трябва да ходя на преглед, а ми е ....  Sick Преди това и през една банка трябва да мина, направо не знам как ще стане тоя номер....  ooooh! Иде ми да се гръмна вече  Cry

# 334
  • София/Осло
АниК - Heart Eyes  знам, че ти е на сърце таз страна. Laughing
Марти вече се подстрига -протест срещу глезените норвежки..заяви, че ще търси французойка  Laughing
Да кажеш после как е минал прегледа  Wink

# 335
Клавел, сменете си името на Мур  Laughing
Дани направо ти се чудя как издържаш и как се справяш. Много прегръдки и ти пожелавам да си все така силна   bouquet

Ани пиши после как е точката   Heart Eyes

# 336
Привет на всички госпожи и госпожички  Joy

Ние днес прескочихме до морето набързо  Mr. Green Ади намериха с баща му звезда риба и да не ви казвам какви викове и чудо бяха! Голяма радост!

Има още снимки във Фейса. Има и от детското клубче, тук където живеем, да видите колко е готино.  Mr. Green

Дани, просто толкова го е яд твоя мъж, че друго няма какво да измисли. Това са реакции на слаби хора!  Hug
Поли, вие какво си правите с Они? Няма ли някоя екскурзийка да заформите пак, че и вашите снимки за вдъхновяващи!
Аник, как е точката, както се изрази Иви Simple Smile
Ради, ама как точно си ни описала  Laughing

Тук ще искат да се ваксинират децата срещу грип, но не свински(нали още няма ваксина). Ако не искаш трябва да се попълни декларация, че отказваш. В България има ли такова нещо? Аз не мисля да му слагаме.
Засега ще започват градина в неделя, но пък ние плануваме ходене до пустинята тогава, та пак ще пропусне  Mr. Green

# 337
  • Sofia
Marisко, страхотен сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дани, аз за мъжа ти нямам какво да кажа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Прекрасно е, че си попаднала на човек, който обичаш, подкрепя те, а и децата се чувстват добре  Hug Браво, че си се вредила при Сигридов  Peace Покрай случая на Поли и бебенцето и, четох за него (иначе не съм много запозната).
Деска, те и французойките са едни....  Mr. Green

Точицата ми е добре - само една е, има си пулс, отговаря на 8г.с, а не 10-та, както показва калкулатора. Знам, чекалкулаторите са относителни, обаче така ми се искаше да съм по-близо до 12г.с.  Praynig Днешното излизане беше едно голямо изпитание за мен - едва оживях  Embarassed Докато чаках в Шейново,  Sick един път, на връщане едва сварих да се прибера и директно в тоалетната - любимото ми място напоследък (и леглото) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хич нищо вече не мога да ям, дънките ми са широки, абе...стоя и чакам да ми мине  Crossing Arms За капак Габче се прибра с цялата половина на лицето ожулена - правил се на котенце и паднал. По телефона Данчо по-нежно ми представи картината, но като го видях, краката ми се подкосиха  ooooh! (като този от Батман е, дето половината му лице беше .....  Crazy) Утре ще си стои при мен, да не се замърсява лицето, а как ще изкараме нощта, ще видим...  Confused

# 338
Аник, има едни кремове с Арника. Страшно много помагат при такива неща (за Габчо става въпрос). Ако няма крем може и като гранулки да му даваш.  Hug

Понеже някои от родата нямат акаунти във Фейса, та качих в снимка бг също. ако на някой му се гледа де  Confused http://maris.snimka.bg/family/doha-winter-2009.427881

# 339
Ани радвам се, че точицата е добре и много мъчно ми стана за Габчо. Незнам дали кремчетата Арника могат да се прилагат въру директни рани, но гранулките или капките биха свършили страхотна работа. Ние претърпяхме инцидент в планината през август и бяхме доста зле, арниката много помогна и мина доста по-бързо отколкото очаквахме.

Деси изгледах снимките на един дъх прекрасни сте и снимките много хубави.

Сега ще видя Марис какви ги вършат  Mr. Green

ПП: Марис домъчня ми за лятото и плажа. Ади е прекрасен  Heart Eyes

# 340
Ани нормално е да си в 8 седмица. Калкулаторът ти смята 2 седмици +
За лицето на Габи незнам мазила. Само си припомних Вероника като беше паднала в басейна , клатеха й се 4 зъба и под брадичката имаше огромна синина - щях да се гръмна като я видях, А тя ми вика"мааааалко се ударих, мамо" Shocked
Марис нямаш срам еййййй  Heart Eyes Какво е това море посред есен, а нас не ни чака дори слънце идните дни  Naughty
С нас иначе  - Вероника беше малко болничка , имаше Т и от понеделник си е у дома. Мина Т, падана й гласчето, сега все едно си имаме у дома пиандура от класа Mr. Greenмиличкото ми, хич не му отива такъв глас Heart Eyes За пътуване - по коледа очакваме включване  car003
Дани твоят ЕКС няма да го коментирам, ама ме е яд, че мъти детските главички #2gunfire А това пак ще легне на твоите рамене

Ох пих един Жин и ми се доспа newsm24
лека нощ

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 22:08 от pipiole

# 341
Мариско, защо не те видях по бански на снимките  Mr. Green

# 342
  • Остров Приятелство
Мнго сте мили момичета с тези разговори Hug

.......аз не стигнах до маратонките......моя приятелка от 20 години си отива до дни от пустия рак и аз съм смазана  Cry Cry Cry
Цял ден бях там и нищо - нито можах да я зърна нито нищо, само свдения и т'ва е.
утре пак ще атакувам и дори и не в съзнание искам да съм там, да я погаля, да и поговоря,.......да се простя - ще се пръсна не издържам, мъка ми е!
В този момент да благодаря на Роси и дейзи за съдействето! Момичета ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Прегръшам Ви всички силно!

# 343
Поли, много се радвам, че се появи  Hug

Деска, страхотни снимки.  Hug Много красиво в Норвегия, а вие изглеждате страхотно! Децата са много пораснали - мъже станали вече Simple Smile А за тези от Лондон, гледам ги и ме е яд, че не се чухме, когато сте идвали насам. То едва ли ти е било до мен, ама сте идвали и в нашата махала. Били сте в парка на Гринуич, а ние живеем съвсем близо, на 20 мин пеша от там. А този автобус http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs038.snc1/4342_877 … 963_6853683_n.jpg го ползвам доста често, като ме мързи да ходя пеша до North Greenwich Station.  Grinning

Мариска, Ади така да прилича на моя приятелка на сина и на млади години  Heart Eyes Голям сладур е!

Съни, много съжалявам да прочета за приятелката ти  Confused Не знам какво да ти кажа в този момент... тъжно е, тежко е... Сбогувай се с нея, потъгувай. Болестта може да я отнеме от живота, но никой не може да я отнеме от сърцето и спомените на близките и хора...

# 344
  • Остров Приятелство
Oooh Nomadic Благодаря, но не искам, не искам да я пускам!
Аз съм Ви говорила/споделяла за нея мисля и уж всичко си беше отишно и днес ново двайсе - повалил я е за 3 дена!!! Мамицата му!

Общи условия

Активация на акаунт