Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Съни, до последно, винаги има надежда. Не я губи!

# 346
Съни, голяма прегръдка от мен и не губи надежда! А ако не й било писано,бъди щастлива, че е била част от живота ти и винаги ще си остане  Hug

# 347
  • Sofia
Sunny, много, много мъчно  Cry Спомням си, че беше писала за нея....  Cry
Поли, Вероничка "малко" се е ударила, а нашият глезан сега едва си отваря устата, храня го на трохички (, а като се загледа в някое филмче знаеш колко широко отваря уста  Mr. Green), пъшка, охка....  Grinning Днес ще потърсим Арника - дано в аптеката ни посъветват  Praynig

Момичета, дайте съвет за ЖК? В другата тема май никой не е наясно. Аз с Габи ходех при една АГ, дето и мен не виждаше на видеозона си, но ми пускаше изследвания, болнични, нямаше опашки... Другата седмица трябва да задействам това нещо и се чудя. ЖК в Шейново е 320лв., но се чудя дали има смисъл при положение, че пак ще си ходя на платен прием при този лекар, при който раждах, а пък изследванията така или иначе са ми по ЗК  newsm78

# 348
Ани, ще мине скоро, мила, знам какво ти е. Аз съм малко по-добре, продължавам с капките, пък да видим. Нацелувай Габ4о и дано се оправи скоро. Арниката на гранули наистина помага. Относно ЖК-то, аз съм много доволна от лекарката, при която ходя, но се намира тук в центъра и не знам, дали ще ти е удобно. Няма 4акане, защото работи само с 4асове, пуска вси4ки необходими изследвания, всеки месец ме гледа на ехо, нищо 4е от касата се отпускат само 2-3 ехо прегледа. Обяснява подробно и е много мила и внимателна. Казва се Емилия Пантева, ако искаш координати, пиши на ли4ни, за да ти ги пратя.
Мариска, Ади е невероятен сладур. Вси4ките ни де4ица са разкошни. Аз отдавна не съм пускала снимки и обещавам скоро да го направя.
Съни, мила, толкова добре те разбирам. Сигурно си спомняте за Пери, детенцето на моята най-близка приятелка. Беше добре в един период, уж нямаше пове4е тумор, но за съжаление нещата се промениха адски бързо. Детето е в Италия, дори не могат да го транспортират, защото няма да издържи. 4акат го да си отиде всеки момент. Съжалявам, ако ви натъжих, но и на мен ми е толкова мъ4но, пла4а и ме е яд, 4е съм толкова безсилна да направя нещо.
Моми4ета, бившият хи4 нямам намерение да го обсъждам пове4е. Да си живее живота, да не ни зака4а и да се оправя. Мен не ме мислете, по простата при4ина, 4е сега ми е много по-добре от преди, по простата при4ина, 4е се 4увствам добре и щастлива и съм наистина пълноценна за децата ми. Те са 4удесни и един ден ще разберат... Адски ги оби4ам, те са целият ми живот и днес ми е толкова ревливо... спирам.
Целувам ви и отивам да хапна малко  Mr. Green

# 349
Ани, относно "малкия" удар, се оказа, че едното зъбче умира в момента, цял месец се храни с "меки" храни и не ходеше на градина   Cry
Относно ЖК - за какво ти е това? Аз имах един лекар, който правеше всичко, гледаше ме , пускаше ми изследвания - всичко. Е не ми е мерил обиколката на корема и килограмите, но това не ме е интересувало  Peace

# 350
  • Sofia
Ани, относно "малкия" удар, .....

Даааа, просто Вероника не е ревлива като нашето. Сега е трагедията на деня, а всъщност не е нищо, само повърхностно ожулване, но на вид е стряскащо  Mr. Green
Този, при когото ходя и ще раждам, не може да ми пуска изследвания по ЗК. Трябва да плащам, пък няма смисъл.
Дани, тази, при която ходех преди е в 4-та поликлиника до хотел Централ (до Син Сити). На мен всичко ми е далече, единствено ме вълнува да мога да паркирам  Peace Оф, все чакам някакво подобрение и при мен, че вече....  Sick Всъщност мога да се поогледам и за някоя АГ близо до Княжево  newsm78

# 351
Поли, много съжалявам за Они. Чувствам се виновна за инцидента... беше писала, че точно затова се притесняваш да я пуснеш на басейн, а аз ти писах, да не се притесняваш и.... Съжалявам много Sad

Ани, цените са просто... думи нямам като ви чета. Дано и на Габи бързо му мине удареното. А това, че го преживява толкова, ами момченце Simple Smile Всички мъже са по-чувствителни на болка и болест Simple Smile)

# 352
Леллеееее Nomadic НЕ си го помисляй!!!!! Тя падна в малко басейнче в самата градина, не в големия басейн , където ходят да тренират. Един вид това можеше да стане и у дома във ваната  Mr. Green Спокойно Миличка  bouquet

# 353
  • София, Младост 3
Момичета, просълзихте ме с поздравите за Тити и мен! Радвам, се че не сте ме забравили, въпреки, 4е не пиша ве4е, не смогвам просто...и ви се възхищавам как намирате време за това...

Искам да честитя на всички септемврийчета тяхната 4етвърта годинка! Да са ни все така прекрасни умни и игриви деца, да са здрави най-ве4е, винаги да ни радват и правят щастливи с това, 4е просто ги има!  smile3510  party006 bdbaloni baloni

много ми се пише, но съм толкова уморена ве4ер, а Тити не заспива хи4 рано, иска да си играем, да 4етем и да ми се радва просто..

ще се опитам поне да ви 4ета...

много ви целувам вси4ки! липсвате ми, макара да сте на една ръка разтояние   bouquet

# 354
Здравейте,момичета!  Hug

Много благодаря за поздравите за мен и БОби!  bouquet
Радвам се ,че не сте ни забравили. Embarassed

Ние правихме ремонт целият август,а и още не е приключил...но основните неща са готови.
Боби ходи на градина.Здрав е и дано да се задържи така по-дълго време,защото вече има болни деца в групата му.

Много поздрави и целувки   bouquet

# 355
И да добавя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  СЕПТЕМВРИЙЧЕТА.   bouquet

Да са ни живи и здрави, весели и засмени.И вие да сте здрави и много щастливи с тях  Peace

А иначе за писането вечер.... нямам време просто,прибирам много уморена  Shocked и докато се приготвим за лягане....направо заспивам преди Боби.
Когато мога ще пиша пак. Peace

Лека нощ   bouquet

# 356
Добро утро, момичета!

Дейзи, Еви  Hug
Пепе, като каза за ваксините се сетих и аз, че беше казвала, ама въобще не ги свързах нещата преди това Simple Smile Вие как сте в училище? Пишете ли домашни?
Дани, направо ме заболя сърцето!
Поли, а какво казват за корена за новия зъб? има ли проблеми?
Аник и Ади е много ревлив. Забелязала съм, че като цяло момчетата са по-ревливи от момичетата. Защо ли не се очудвам  Joy

Ние уж позваме от утре градина, но пък утре имаме организация д аходим в пустинята. Там където ще ни водят било страхотно. Пустния и море, казват му Inland sea. Така искам хубав апарат за такива места!  Sad А вчера ходихме на едно друго райско место(ще кажеш, че Доха е огромна и как не сме я обиколили още)! Понеже мъжо иска да си купува уинд сърф, ходихме там, където карат уинд и кайт сърф. Ле ле страхотно. Това като някакво тайно общество  Joy Много хубаво беше, а и страхотно красиво, даже имаше мали рибки в плитките води!

# 357
Добро утро мили момичета,
Мариска , надяваме се , че новото зъбче ще се появи някой ден здраво  Simple Smile А за кайтинга - пътувайки из Гърция , Лефкада, попаднахме на един залив, на който успяхме да преброим около 60 кайта (най-вероятно са били повече). Такава красота не бях виждала отдавна Hug

След малко като стане Вероника отиваме на лекар, че започна много да кашля Sad Ще ми се да я преслуша доктор.
До после

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=69656
Ето, ако някой има желание да разгледа снимки от разходката до Метеора, Лефкада, Патра и Обратно

# 358
  • Остров Приятелство
Здравейте милички,
Имам повод за почерпка - Калоян днес зае Първо място в състезание с колела! bowuu
Много се радвам, еле па той. Много беше въодушевен и много припрян. От сутринта мира нямаше - вали, не вали да отиваме. Crazy
Добре, че организаторите не се бяха отказали.
Беше голяма веселба. Laughing
Снимки нямам за съжаление - от бързане...
Но организаторите бяха любезни и ще ми ги пратят, а и в сайта на Az-Deteto ще ги качат.

Приятелката ми вчера беше по-добре, доколкото може разбира се. Беше адекватна, което някак си ми дава надежда, въпреки, че е в хоспис вече. Praynig
Благодаря на всички за подкрепата - аз много тъжа. Cry

Весел ден на всички.

# 359
  • Plovdiv
Съни, браво на Яни. Heart Eyes
Много ми стана мъчно, като прочетох за приятелката ти. Sad Много тежко, много. Прегръщам те. Hug
Дани, въпреки нещата, които си преживяла, ме радва много, че гледаш с оптимизъм на света. Точно така, само напред и нагоре.  bouquet
pipiole , съжалявам за зъбчето. Много скоро ще започнат да ги сменят, около 6-та годинка. Важното е зародишът на постоянното зъбче да не е наранен. Хлапенцето на наши братовчеди преди години при падане наби двата предни горни зъба навътре. Беше ги вкарало почти целите във венеца. За щастие, след година стана ясно, че зародишите на постоянните не са увредени. И Лазе е с проблемен преден зъб. При него е заболяване. Зъбът се руши. Само се моля да устиска още две годинки, за да пази място за постоянния. Нещата понякога се случват, колкото и да не ни се иска. Даже и при татко зъболекар. Joy
Как мина прегледът?
С удоволствие разгледах темата в оф-роуд. Един приятел също пише там, та често получавам линкове и от него. Много е приятно.
Дейзи, Еви, когато-тогава. Wink  Hug
Марис, това с "родата" много ме разсмя. Laughing
Много хубави снимки, Ади е за намачкване. Hug
Ани, ако можеш се опитай да не броиш дните. Само по-дълго ще ти се струва.
Как е Спайдърмен? Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт