Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Synny  Flowers Rose

# 526
Съни, съжалявам  Flowers Rose

# 527
Съни, ужасно съжалявам, мила  Flowers Rose. Мир на праха й. Прегръщам те силно.

# 528
  • Sofia
Аз ще сменя темата, че стана много тъжно  Cry

Само да кажа привет и да ви питам този свински грип плаши ли ви??? Аз снощи за малко се замислих да спра Габи от градина, обаче пък на него му е толкова добре да ходи  Hug
Изследванията му вчера не бяха готови, затова не съм ви споделила. Представям си ако има нещо спешно за лекуване  ooooh! #Cussing out

taigi, все по-мечопухкави ще ставаме, но да не ти пука  Hug Важното е да избутаме. Аз от понеделник не повръщам и имам чувството, че всичко ми се лепи. Днес извадих торбата с широки и бременски дрехи да правя преглед  Laughing

# 529
Добро утро дами!

Нека сутринта ви събудя с кафе

и почерпка за здравето на моята скромна личност - днес остарявам с още една година

# 530
Добро утро, мили дами!

Ради, браво на Мила! Жалко, че не мога да го гледам предаването.
Ние с Ади от няколко дни ходим до един магазин за мебели и само въртим пари общо взето. Първо купихме часовник и лампа за неговата стая. да ама часовника много му шумял, та го върнахме. После лампата се счупи и ходихме за нова лампа,която и тя сега не работи. Проблемът е, че гърмят крушките в крайна сметка. Сега и нея ще я връщам. Но пък се сдобих с бюрце, з акеото рапам от една година и секцийка. Та, за това което тръгнах да пиша е, че не мога да го позная Ади. Ходи с мен в магазин за мебели и му е интересно. мери с ролетка, сяда по столове и дивани Не се дърпаме имолим, направо съм изумена  Laughing
Пипиолка ти какво си напазари? Аз никога не съм предприемала такива пътешествия, а ми звучи супер!

Ох, много ми е мило да ви чета бременлийките!  Hug Жалко, че не сме пак заедно, ама аз нали ви казах, че нещо след този случай с Ади не съм сигурна за второ вече.  Hug
Аник, за свинския грип какво да ти кажа. тук нали имаше и ваканция заради това, а в Бахрейн даже още са затворени училищата. Нали казват, че е като всеки един грип. В САЩ вече бият ваксините, но аз не бих сложила на Ади. Тук ваксинираха масово децата по градини и училища, но с обикновенната ваксина. Не знам колко можем д аги опазим и като са си вкъщи, нали все пак излизат

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 09:03 от Maris

# 531
Тонеска, да си жива и здрава! Много късмет, любов и сбъднати мечти!

# 532
Тонеска- Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастливи моменти и късмет!

# 533
  • Sofia
Тонеска, Честит Рожден Ден!

Ani,  на теб разчитам после да ме мотивираш да отслабвам  Hug Сега корема ми е доста по-напред, но пък ханша е по-назад за сега (аз си пазя мерките от първия път  Mr. Green ) Налитам доста на шоколад, а пък движение никакво  ooooh! ще се бия... Рали не ходи на градина от 3 седмици, откакто ми донесе едно вирусче и се влачих 2 седмици. Мисля ноември да го пропусне и да си седи в къщи пък за по-натам ще видим. Миналия ноември имаме 4 присъствени дни - само болест след болест беше...

# 534
  • София/Осло
Тонеска, честит рожден ден!

# 535
  • София/Осло
За свинския грип да ви кажа. Тук получихме писмо ,че всеки ,който пожелае може да се ваксинира и е даден адрес за нашия район. Написали са и рисковите групи ,които е пропоръчително да бъдат ваксинирани.
Инак аз говорих с една българска докторица ,която по стечение на обстоятелствата ръководи точно таз кампания тук и тя нещо се мръщеше - ваксината не била достатъчно добре проучена , не се знаят последиците от нея, пък и преимуществата....и в крайна сметка не ни препоръча  Tired

# 536
  • Sofia
Toneska, бъди много, много щастлива   bouquet Hug Heart Eyes

Аз срам не срам, от този грип съм се притеснила И заради себе си  Embarassed При други обстоятелства нямаше да ми пука, но сега много ме е старх нещо да не наложи прекъсване на бременността  Praynig Praynig Praynig Аз тоя ад, през който минах и още минавам, не бих го преживяла отново  Cry Оф, голяма съм фаталистка  Embarassed
taigi, твоето на мъжко ми звучи Wink Wink Wink Ти с Рали нямаше никакъв корем Simple Smile Аз преди малко хапнах шоколад, че много ме цепи главата и направо щях да се  Sick Оправих вкуса с 5-6 маслини  Mr. Green Всичко ми оставя ужасен вкус в устата и постоянно редувам - сладко, солено, краставица... от сутринта не съм спряла  Embarassed УжасТТТ! За жалост от плодовете все още ми се  Sick Абе....голям отврат. Днес ще ходя да си взимам и моите изследвания, пък след тях ще решавам да пия ли витамини, да взимам ли магнезий (заради крампите)... засега нищо не пия, само ФК.
Maris, да знаеш, че им е период на растеж на децата сега  Peace Данчо от 2 седмици ми повтаря, че Габриел много пораснал му се вижда (и на акъл Wink ) - някакъв човек вече станал. Та сигурно и Ади "съзрява"  Joy И аз ваксина не бих сложила  Peace Хич не съм им фен. Снощи по новините продъниха ушите с този грип  #Cussing out
За бременеенето, ще размислиш Wink Само мен не ме чети много, че аз май не звуча много агитиращо на този етап  Mr. Green Като си вадих бременските дрехи, погледнах бебешките - лелееее, как хубаво миришат ooooh! Не знам дали е от Сано-то, дето го ползвах тогава, обаче  4 години са минали и миришат страхотно на бебенце  Heart Eyes
Снощи май го усетих да прави лупинг в корема ми - досега само червата ми куркаха, обаче това си беше точно като ритничетата едно време. Не знам дали е рано, ама ми омиля много  Hug

# 537
  • Sofia
taigi, твоето на мъжко ми звучи Wink Wink Wink Ти с Рали нямаше никакъв корем Simple Smile
Ани, чул те който трябва...  Mr. Green
и аз Рали съм я спряла заради мен, от нея всичко си прихващам, а сега доста бавно минава и лекарства не могат да се пият...

# 538
дзак
здравейте мацки,дечковци и 2в1.
Тайги,аник и при мен евтората бременост беше само на корем,ама поръчки и гадене имах до към 4 месец и след тов апочнаха кисели.Така че май и двет еще сте мъжки мами.Ще хвърля боба и ще ви кажа Joy hahaha Mr. GreenАбе боба ми показва че май и двете ще дърпате пишки,сиреч мъжки Mr. Green,ама каквито са такива касата е затворил акакто вика моя приятелка.
Аник ура осетила си бебо.Това е най хубавото досега което ти се е случило.Аз Добри го осетих доста преди 20 седмица.К не ги мислете после бързо ще ги свалите.С мо прожинчо-Добри бързо си ги свалих но има още да се желае.Видях че термина ти е на рождения ден на Добри ако родиш на термина си ще съм много щастлива че има още едно бебе с нас.
Марис радвам се че АДи е по добре.А що да не избира АДи с тебе мебели  тамън ще се учи след време,кое е хубаво и кое не.(
Тонеска радвам се че имаш време да наминаваш.ДА СИ ЖИВА ,ЗДРАВА И НАЙ ВЕЧЕ ВСИЧКИ В КЪЩИ ДА СТЕ ЗДРАВИ.
за свинския грип и на мене ми е притеснено,но няма да ходиме със сигурност към Трявна и Самоков.За София не съм чула случай,дано да няма Praynig
Ние сме горе-долу добре.Добри вече се набира да сяда на шезлонга и успява.Ще ви го снимам някой път.Тази седмица ми е черна дано да свърши по бързо.В понеделник един бакшиш щеше дани удари с Добри докато пресичахме на зелено,вторник катастрофирах-ама леко ,сряда настинах а днес докато се разхождах с Добри две ученички -шматки се бутнаха в нас.ЕДнат адаже седна в Добри а втората се приземи пред количката.Не бяха заедно ученичките.Казах днес на мъжа ми че за Коледа ще купя повече коледни лампички за да сложа на неговата кола-еспейс,който вечно не го виждат на светофарите и се завират между неговата кола и друга кола и се оправдават че не го виждат,на количката на Добри и на мойта кола.Ще е шарения до шия.Дано тогава да ни виждат хората а и на количката на Добри ще слож клаксон белким и него чуят.Най интересното беше при тези учинички ч еДобри така викаше че и глух да си ще го чуеш.Нещо си грачеше или цвъркаше и тези патки и двата пъти не го видяха нито чуха.АБе мани напълни се с откачалки.
Уфлякох се сори .Бягам че малката маймуна ме вика да играеме

# 539
Роси, пазете се!
Аник и твойто на мъжко ударя  Mr. Green
Ние пак се зявърнахме от мебелния магазин  Whistling този пък с огледало за целият ръст на мама  Joy харесала съм и още неща, ама ще чакам мъжо,че ще ме бие вече. Искам и да боядисам...абе...все има нещо за правене да му се невиди  Joy
А това за израстването е верно. Ади е много различен и всичко започна от лятото.

Общи условия

Активация на акаунт