Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Осло
Почваш нещо да ме конкурираш с пазара Мариска  Mr. Green
Макси и той така..използва едни думи от рода- Имаш ли представа къде се намира китарата ми ? Да знаеш случайно къде е Марти? и т.н.  hahaha
Не сяда на масата без: салфетка и виличка върху нея..и всяко ядене в отделна чинийка поставена по определен начин  Laughing и чаша с нещо за пиене със сламка- сложена зад чинийката  Naughty
Иначе той винаги си е ходил с мен по магазини, много често избира какво да купим той и винаги много интересно възклицава- Ооо колко е прекрасно това ,или оооо невероятна красота..

# 541
ох неее  Joy Joy
а Дарко онзи ден погледна влюбено баща си и каза: Ох, тате, добре че си се родил ти, че иначе аз какво щях да правя  hahaha hahaha

Тонеска, бъди жива и здрава, нека цялата любов на трима прекрасни мъже се стовари върху теб и винаги да се чувстваш много специална   bouquet

Мамо Роси, к'во ш'те пра'им теб като от сега му се мятат на ДОбри в скута разни мацки, пък и по-големи и опитни, дет' се вика  Mr. Green Joy Joy

Тайги, АниК, всяка бременност определено е различна. Аз качих с втората малко повече, коремът ми се очерта определено много по-рано (още в края на втория месец), усетих бебето по-рано, онези пеперуди вътре, ехеее  Whistling. За възстановяването още не мога да кажа, че съвсем съм влязла във форма, но имам още 1-2 кг. да върна, което не е голяма драма. ЗА вирусчетата какво да се прави, ще си ги влачите цяла зима, ще си мислите, че ги лекувате с разни бабини илачи, но накрая всичко ще си мине от само-себе си  Wink

За грипа да ви кажа и аз съм се спекла и се моля Господ да ни опази  Praynig защото иначе няма как сами да го направим  Praynig Praynig Praynig

Ало, госпожи-потребителките, да се поФалите с някоя снимка тук какво сте купили  Crossing Arms

Дребния днес спи цели два часа  newsm78 чак започвам да се притеснявам Rolling Eyes КАто спи - що спи, като не спи - що не спи, няма угодия  Mr. Green

# 542
  • Sofia
Ей, на какво ме направихте - аз си викам, ха дано това дъъъълго неразположение да се оправдае с розов цвят  Mr. Green Вярно,ч е и с Габи мибеше зле, но не толкова дълго и толкова зле-зле. Все пак не ми е фикс идея за момиче. С Габриел много повече исках, а сега ми е 50:50. Улавям се, че често мисля за ТО в мъжки род. Ще го видим какво ще излезе
Оф, днес ми е особено гадно и на корем и на глава...
И Габи ръси едни мъдрости... с баща му само се споглеждаме и се пулим  Mr. Green А, днес му взех изследването на акото - нищо няма  Peace Той си се оправи де, но сега съм по-спокойна  Praynig Praynig Praynig

# 543

Хайде, днес нали е петък едно по-силно кафенце, пък макар и рано  Wink

За шопинга в Солун - ами нямаше такъв - магазините в сряда не работеха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не ме питайте каква беше изненадата като видяхме затворените, тъмни магазини  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Та така...следващата седмица отново на колата и се надявам да работят мързелите недни  #Cussing out

aniK Радвам се, че си млако по-добре, все по-добре ти пожелава да се чувстваш Heart Eyes
Тонеска Миличка, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Maris у нас има някои неща за пребоядисване...заповядай Mr. Green Ти всъщност не искаше ли нещо с дизайн да учиш или бъркам планетата Embarassed

Ами май е това - да сте живи и здрави, до утрешното кафенце   bouquet

# 544
  • Sofia
Лелеееее, pipiolche, тези емотикони не са достатъчни  #Cussing out Тия взеха много да почиват  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 545
Тонеска, 4естит Рожден Ден. Да си здрава, щастлива и много оби4ана от вси4ките ти мъже   bouquet  Hug  Heart Eyes .

Гал, Деска, искрено се забавлявах с постингите относно де4урлигата.

Нинка, добре дошла отново  Hug . Радвам се да те видя и не за4езвай пове4е   bouquet .

За свинския грип, минават ми разни лоши мисли, но Божа работа, каквото е писано... все пак дано няма пове4е слу4аи  Praynig

Я сега да ви се похваля, 4е ще си имаме МЪЖ. Видяхме му достойнството, хи4 не е от срамежливите  Mr. Green . Таткото е на седмото небе, мом4етата също, само Цвети беше малко разо4арована, но ве4е й мина. Тя, горката, ме пита : ¨мамо, ами ако е като Тони и Анди и той да ме дразни само...? Как така толкова мом4ета, защо не го направихте да е моми4е?¨  Joy
А Миро ме пита, дали си спомням позата, за да може и за следващия път да се потруди така добре, та отбор да сме направили  Shocked Laughing
Много съм щастлива и дано само вси4ко е наред до края.

Ани, и на мен ми се гади още от време на време, а преди 4-5 дни пак си повръщах. Много съм жадна постоянно, а от водата директно повръщам. Наблягам на 4ай4ета. Много съм трудна с храненето, нищо не ми се яде ве4е, направо кошмар. Не съм ка4ила по4ти нищо още, само малко на корем4е и гърди. 4увствам се като истинска крава  Mr. Green . Все още си нося вси4ки стари дрехи. който ме види ми казва, 4е съм се разхубавила и 4есто ми пожелават все да съм бременна  Mr. Green .

Тайги, важното е да си добре, а килограмите не ги мисли. На4ини за сваляне има много, ще се подкрепяме като му дойде времето  Hug .

Мариска, да нацелуваш Ади и ще размислиш за второто, сигурна съм  Grinning.

Спирам, 4е стана дълго и никой няма да има нерви да ме 4ете.
целувки

п.с. забравих нещо - моля ви, дайде малко идеи за мъжко име или хубави интернет страници с такива. Много ми е трудно, засега съм харесала Станислав. Предпо4итам да запо4ва със ¨с¨ , ¨М¨ или ¨К¨.

# 546
  • София/Осло
Айй Поли ,не съм разбрала ,че в сряда ще ходите иначе щях да те предупредя. #Cussing out
И в Кипър е така...почивка в средата на седмицата...Да не говорим и ,че повечето почиват всеки ден от 12-13 ч до 16  Laughing
Дани- чудесна новина ..за имена - аз с М съм пристрастна  Mr. Green

# 547
  • Plovdiv
Съни, съжалявам много..  Flowers Rose

# 548
  • Plovdiv
Тони, честит рожден ден! Много здраве и щастие!  bouquet

# 549
Благодаря за прекрасните пожелания Hug

Дани честито ви МЪЖ Grinning

Ани казват, че да са от един и същи пол децата било по-добре ама аз не им вярвам Naughty Когато бях бременна с Гоги исках много да е момче и то си беше. Но второто така отчаяно ми се искаше да е момиче, че до последно не вярвах на 4Д-то,пазех надежда до самото раждане. Сега навивам татито след 2-3 години пак да опитаме за розово Wink Ама да видим какво Господ е рекъл.

На всичките ни бремелинки пожелавам бързо да ви минават неразположенията и да се наслаждавате на една прекрасна бременност Hug А за килограмите не се кахърете - бързо се свалят.

# 550
  • Sofia
Сега навивам татито след 2-3 години пак да опитаме за розово Wink Ама да видим какво Господ е рекъл.

Аууу, Тони, сакън  Stop Момче-момиче, кавото и да е. Повече опити аз - ТЦ Stop Пък Дани за следващо говори  ooooh! #Crazy Оф, само да избутам успешно  Praynig Praynig Praynig
Дани, честит ви мъж - Цвети ще е цветенцето в къщи  Heart Eyes Хич не ми даваш надежда - снощи и аз  Sick Храната не съм я оправила. Корем някакъв се заформя и то от боклуци - от това, дето нищо не ми се яде, пък все ми е гадно на стомаха  Sick
Ох, много се радвам на уикендите- хем мъжете са си в къщи, хем не ме занимават с нищо  Hug

# 551
  • Sofia
Дани, ти ме разбиваш с думите за "следващ път"  Hug аз съм на мнението на ани, не съм за тая работа, .. но никога не казвам никога, че знае ли се, всичко се случва... За имената,  М ме кефи Мартин, ама това си е много субективно...
И аз съм чувала, че е по-добре за майките, децата да са от един пол, но предпочитам да е момче второто, мъжът ми също ( аз и с Рали исках момче де, на него му беше все тая ). Рали естествено драпа за сестриче  Grinning
Хубавото на лошото време е, че ще си седим семейно в къщи ( с тая къща това хич не ни се случваше често напоследък)  Peace

# 552
Дани, кефиш ме  Hug
За имената, които ми допадат мога да кажа Макс (Максим Mr. Green), спомням си, че едно време много харесвах Максимилиан, Марио
Ох, за момиче много ми е легнало на сърцето Малена. А с К - Кристиан, Калин, може би Кристо и Крум. С С - Санислав е брат ми та ми харесва  hahaha, Симеон, Стилиян, Станимир. Май това се сещам. Като цяло мъжките имена като че ли са по-трудни...То май всичко свързано с тях е така  Joy
Тайги, почивайте си докато можете  Mr. Green

А да ви кажа бисерът, който Ади много ръси напоследък е - като порасне Ади голям и ти ще имаш голям мишо-мишо(тази тема много го притеснява...ей голям зор с тия пишки бееее)  Joy
Утре сме на Хелуинско парти. А от неделя и на градина! Дано всичко да е наред  Praynig

Сънка, как си, душа?

# 553

Добро утро момичета Heart Eyes
Събота е , ден за почивка, а днес съм наредила толкова много неща за вършене Whistling

Приятна почивка, много прегръдки и съботни гушки  Heart Eyes

# 554
  • Sofia
Добро утро   bouquet
Поли, не си давай зор  Peace
Марис-ко, и при нас голям проблем това - той от сума ти време не иска да порасне голям, но последната причина е, че не иска да му става голяма пишата  Crazy Аз му обяснявам, че всички мъже това искат, той - НЕ  Stop Mr. Green Сега само мъничко искал да порасне, за да ходи на карате Wink Пък това "Кристиан" от едно време ти е на сърцето (както и на моето Wink )
Дани, аз за име не се изказвам, з'то съм много некреативна  Embarassed
taigi, аз пък съм им обещала днес да изляза с тях. Последните ми 1-2 опита да го направя, завършваха бързо-бързо с посещение във WC  Sick То няма къде да се ходи и сигурно ще идем в "Добро"-то, Габриел да поиграе. В това гадно време, а и с този грип....  #Cussing out Аз ще направя първи опит от 2 месеца насам да ям салата  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт