Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Мда, тя Рали-крушата не паднала по-далече от дървото  Hug Аз нямам впечатления от Руканор, но на пролет гледах едни техни апрески на доста прилична (намалена) цена.
Ще осмисля хубаво зимното бъдеще на Габриел и ще реша с какво да го оборудвам  Peace
Десинка, за цените не ми се говори просто  Peace Каточели само в БГ злоупотребяват с цените на детските стоки  Sad
Благодаря за ценните съвети, мацки  Hug
Мариско, ква таз котън-канвас чанта за 119$  Money Нещо май съм НЕмодерна  Joy
Снежинке, а нЕкоя салата да беше нарязала, ама без ракия молиМ   bouquet (а, то май имало на малката масичка  Embarassed)

Аз пък за първи път се кефя на снега - едно свежо ми е навън... то от 2-3 дни все ми е жега - нЕкви вълни май ме гонят  Joy изотвътре  Mr. Green

# 586
  • София/Осло
Дори съм си ги принтнала Мариска и ще проверя..тук поне в 6-7 магазина ги има и ще обиколя..ако цената не ми хареса сега обаче ще чакам намаленията  Mr. Green
Аничка- определено има живот в тебе вече..и постингите ти едни такива пълни с емоции  Laughing

# 587
Нали знаеш, че тъ обичам, Деси! Опредлено изчкай ако не е добра цената  Joy

# 588
Много хубаво настроение, момичета, щом и красоти ще се купуват  Grinning
Съни, честит имен ден!
Деска, впечатлена съм от вашия Хелоуин, шапка вещерска ти свалям  Twisted Evil
Аник, браво на теб, само с по-леки гирички, ти си знаеш  Hug
Тайги, Бърбориното ми е любимо  PeaceОт България основно си донесохме списания и книги за децата. Също и колетите до нас се състоят предимно от Бърбориновски броеве :lol
:Аз отивам да гледам Хари Потър, от английска почва по-друг ми изглежда, сякаш в квартала е сниман Wink

# 589

Добро утро и днес  Simple Smile

# 590
  • Sofia
Хайде и днес добро утро   bouquet
Деска, ако можеха и крила да ми поникнат - в къщи ошетано, наготвено, служебните неща-свършени, вечер си оправям Габриел, даже и себе си съм пооправила... След този ад, който преживях, животът сега ми се струва песен. Ако още само 1 нещо спре да ме мъчи (това слюноотделяне  #2gunfire), ще си нося големия корем без мрънканици, та даже и киселините няма да забелязвам  Peace
Svetlili, из вашите дебели книги няма ли да намериш ЦЯР за тази гадост - не, че не изчетох къде що имаше, но все се надявам (за "ptyalism" иде реч, но при бременни де Wink ).
К'ъв този Бърборино? Голяма съм невежа  Embarassed Сега ще го видя в нет-а. То дано не се налага Габриел да си остава в къщи и да му търся занимавки  Praynig От няколко дни ми чете приказки (измисля си, но много добре ги наглася). Само не мога да го науча, че се чете от ляво на дясно - все обратно сочи с пръстчето  Mr. Green

# 591
Аник, то си е природа, душа  HugЕдинственото, за което се сещам е градински чай (Salvia officinalis). Ако ти кажа, обаче, че се ползва и за спиране на кърмата, ти става ясно, че и слюноотделянето е важно в целия процес на подготовка за бебочето. По-добре нищо не пий, опитай се да не му обръщаш внимание или хапвай по-начесто  Hug

# 592
  • Sofia
Оф, хапвам, не спирам да пробвам от какво ще намалее  Embarassed то не е нормално слюноотделяне, ама... явно такъв ми бил късмета. С Габриел спря към 12г.с., но сега всичко ме държи по-дълго. От две вечери нямам много киселини, та се надявам малко по малко всичко да спре. Обаче съм чувала за жени, които до края си плюят (ох, отврат е). Няма как да не му обръщам внимание, но е гнусно за описване. Карай, ще търпя... (с мъжа ми се смеехме да идем до Белово да се заредим с кухненски ролки, ходя си с по една под мишница Wink )А гиричките ми са по 2кг Wink от предишната бременност. Ако нещо не ми понесе спорта, веднага спирам  Peace

# 593
Привет момичета

Аз се завърнах от курса. Много яко, хареса ми в групата ми има 2 италианци(даже и мъж имаме!), 2 шотлантки, една арабка(с пластични операцийки  Joy), аз и още една жена която я нямаше днес. После малко ще ми идва нанагорно да бързам да взимам Ади, но пък веднъж седмично ще се прежаля  Mr. Green

Аник, много добре звучиш!  Hug и шапка ти свалям за спорта! Габи да не се е запътил за лум нашите земи  Joy
А преди забравих да ти кажа, че аз на Ади само с ципове съм му купувала ботуши, но пък на нас са ни трябвали за малко време де. И всичко отгоре слагам аз, върху ботуша. С чорапогащник съм го обличала само като беше на ски, иначе с дълги чорапи, дебели.
Сега сме го заредили с грейки и якета за догодина за ските. 3 вида шапки, само ръкавици няма. Сега остава и да си дойдем и да има сняг!

А пък ако знаете как му клъцнах бретона на Ади  hahaha Надявам се бързо да му порастне.
А вчера дойдоха все пак тези с мебелите...голям цирк като ми казаха, че бюрото за първи път ще го сглобяват. Направо лошо ми стана...е какт можете да се досетите отне им време да го стъкмят. Но крайният резултат ми хареса. До 12 съм местила и подреждала и сега много съм доволна, нищо че ме боли всичко.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 14:10 от Maris

# 594
  • Sofia
Mariska, super, и аз съм си набелязла един ден да се запиша. Едно време ходих за да кандидатствам архитектура, но там беше само молив, много искам с бои да се науча да рисувам за кеф  Grinning За сняг ще има, особено за детски ски в планината винаги има  Peace
Ани, и Рали с буквите е все наобратно. А Бърборино е едно списание, по РЕП-ете го има, рисунките не са като на Дисни, но съдържанието е пъти по-добро Wink Има много интересни упражнения точно като за нашите деца и разни приказки, стихчета...
Аз се правя на домакиня и експериментирам в кухнята. Купих си и един гоблен с мечо пух, но още не съм се настроила да го почна  Mr. Green след ски и сърф, сега манджи и гоблени Joy

# 595
  • Остров Приятелство
Днес е ден за хвалби....хайде и аз да се похваля  Simple Smile

Приета съм в Софийския университет! bowuu bowuu bowuu

Така чееее - дърта дъртуша  Wink е приета в Софийския - педагогика! Така, че моля внимавайте с Моля Другарката, че може Вашите деца да обучава хахаха....внимавайте с поведението си, че още от сега ще пиша двоЙки  hahaha Joy

# 596
  • Sofia
Съни, ти ме разби  Hug ха честито!   bouquet

# 597
  • Sofia
Хи-хи, Съни, ЧЕСТИТКА и от мен   bouquet Hug
taigi, видях го Бърбориното в нет-а (аз нали по цял ден ровичкам)  Peace Утре ще излизам (офффф) и ще му потърся  Grinning То ако ти е паднала "забраната", едва ли ще стигнеш до шиене на гоблени  Mr. Green
Maris, много се радвам за теб  Hug Прави си нещо и за себе си - с вземането на Ади ще се справиш. Ние снимки на бюрото и подредбата ще видим ли?

Днес ме беше срам пак да задавам тъпи въпроси, но сега сте ми паднали - тия хомеопатични зрънца (в частност Осцилококцинум, з'то само него съм давала) как успявате да накарате децата да ги държат под езика и да не ги хрускат  newsm78 Габче много добре знае и всеки път завършваме с трагичното "мамо, схрусках ги"  Crossing Arms

# 598
Ей, Съни, разби ме! Браво на теб! хайде успешно! Аз цяла година се чудя, апък ти -хайде хоп и готово  Mr. Green
Аник, аз ги разтварям в малко водичка и с една лъчика или две и готово!

# 599
  • София/Осло
Хее съни-честито, кой е заек , а, а?  Laughing
Ани- Макси къде ги счуче,къде ги хруска ,защото пък аз знам, че вода не се дава с хомеопатичните  Laughing
Мариска - вече съм ти набелязала задача за изпълнение  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт