Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен.
А съм ужасно болна ве4е по4ти седмица. Ходя всеки ден на лекар и от в4ера съм на антибиотик, защото кашлицата взе да се влошава. Лошото е, 4е не знам, дали ще мога да пия антибиотика, защото от снощи запо4нах и 4ас след това повърнах вси4ко. Сега пак го изпих и така ми се гади, 4е не знам, дали ще задържа нещо в стомаха. Ако продължавам така, трябва да ходя в болница и да ми вливат АБ. Гадост, откъде ми дойде това на главата сега? Дано поне не заразя Миро и децата. Те са добре засега.
Моми4ета, защо бременни не трябва да ходят на гробища? Поверие ли е? Утре е погребението на Пери, детенцето на най-близката ми приятелка, но няма да има тяло, защото ще се погребва урната и аз много държах да отида, но никой не ми позволява. ве4е нямам и шанс в това състояние, но за мен беше важно да  бъда там и да съм в подкрепа на семейството.
Ани, и аз съм се присетила за тиквеник тези дни и като се пооправя, ще спретна един. Ела ми на гости като си по-добре, ще си хапнем  Mr. Green .
Благодаря на вси4ки за идеите относно имената. Ве4е избрахме име и това е Дарин. Вси4ки в къщи са доволни, дори децата, а на тях нищо, което ни идваше на акъла, не им харесваше.
Мариска, супер си  Hug
Съни, 4естито за следването   bouquet . Направо ме уби, шапка ти свалям  Heart Eyes
Деска, гледах репортажа за Анджи. Дано се събере сумата, но е толкова огромна. Абе, ако всеки пусне по малко, има шанс детенцето.. Дано  Praynig
Отивам да правя закуска, защото ще  ми изядат ушите ве4е  Grinning

# 616
  • Sofia
Привет!

Дани, много хубаво име сте избрали. Оправяй се бързо и се пази!   bouquet
Ани, звучиш все по-добре  Peace
Никога не съм чакала зимата с такова нетърпение. Искам сняг вече  Crossing Arms
Мацки, какво ви е мнението за овлажнителите за въздух. Гледам по филмите, че на запад все с такива са в стаите като са болни...  newsm78

# 617
Добро утро мацки,
Ние сме си у дома с надеждата грипът да ни подмине. Братовчедка ми е с този грип и го кара много тежко Sad Вероника ще си е у дома следващата седмица. Милото ще изперка.

Тайги ние имаме овлажнител на въздуха от както се роди Вероника, всички доктори, при които сме ходили, когато Вероника е имала проблем с кашлица са ни съветвали да си вземем такъв овлажнител. Пускам го всеки път щом има някакъв проблем Peace
Съни браво момиче, щом ти се учи - давай  Peace
Ани днес ли пътуваше ? Между другото инфакол се продава и по бг аптеките  Peace
danisport незнам точната причина за това да не ходи бременна жена на гробища. Най-вероятно  - да не се натъжава, да не повлияе на бременността и още кой знае какво. Трабва да ти кажа, че когато забременях с Вероника почина баба ми, беше февруари - много студено, и всички ми казаха да не си и помислям да отида. Не отидох, но понякога ми става много мъчно, че не можах да я изпратя, обичах я много. Но пък запазих "живия" спомен за нея, което е прекрасно.
GALL78 поклон миличка, незнам как ти издържат нервите, деца , сополи   bouquet
Деска отмина ли при вас свинския грип, тук направо ме подлудяват, егати паниката, егати грипа #2gunfire

Приятна почивка момичета

# 618
Дани наистина прекрасно име  Hug

# 619
  • Plovdiv
Набързо да се вмъкна. Привет, момичета!
Дани, честити сини гащи и името е страхотно. Оздравявай бързо. Hug
Понеже прочетох за чай от босилек, искам да спомена /може би знаете/, бременните момичета не бива да пият чай с босилек. В стари времена бабите са го давали на тези, които искат да абортират. За него ми каза приятелка, която е лекар. Каза ми да го пия, когато разбера, че наистина раждането е тръгнало. За няма и час бях с пълно разкритие.
А за ходенето на гробища и погребения, мисля, че мотивите са по-скоро да се предпазят бъдещите майки от негативни емоции, които могат да предизвикат контракции.
Роси, много неприятно, важното е, че сте добре. Мина ли и синята брадичка на Вики?

# 620
  • Sofia
N i y a, аз знам за босилека  Peace Свеки е донесла цяла торба за Габи и преди малко се шегувах, че към края на април може да се възползвам  Grinning
Дани, много лошо, че си болна  Sad Оф, и АБ.... дано минава по-бързо. Името ви е супер  Peace Габриел постоянно си измисля някакви безумни имена (Ванко, Сашко... и не знам какви още приятели има в градината), но ние още не сме мислили. Не очаквам да разбера пола преди 22 декември, когато ми е втората ФМ и ще съм в 20г.с.

Аз днес се справих успешно - накрая едва си стоях на краката, но след малко ще изпъна гръб. Никой не почерпи тиквеник, ей, много мързеливи тез хора  Mr. Green И на мъж ми се оплаках, като се върнах. Пък свеки взе да изброява какво е донесла - кюфтета, панирани чушки, пилешко, тиквеник, пататник.... ОП - тиквеник ли каза  Joy Joy Joy обаче не е това, което си представях - малко сухичък, но все пак Аз не смея да хапвам много, чопнах само 1 парченце, че от баници повръщам. Иначе и в къщи имам тиква, но ако направя цяла тава, ще ям и после ще умра от стомах. Баниците никога не са ми понасяли. Пък и вече съм се позаформила  Sad

taigi, мила, аз пък искам Великден  Mr. Green
pipiolche, ти ли ще си гледаш Вероника?

# 621
Здравейте мадами и мами с пупи.
Ния на ронката още не й е минала брадата
Дани хубаво име сте избрали.АМа аз знам че не се казва докато не се роди бебо.Поредната бабина девитина.
Ох днес съм много  smile3515 smile3511 newsm61 tantrumДнескъшнит есвекърви са за  #2gunfire #SniperДано аз не съм такава свекърва щото ще се убия още при първия такъв опит.Преди време майка ми купи на Вероника ботушки и след сега свекърва ми ми заяви че и тя иска да й купи да съм й казала номера който носи Рони.Обясних й ама тя тъпа жена не разбираЗатворих й а на мъжа ми го заврях в миша дупка и да говори с нея че не може едната да взем еедно и дургата след това да вземе същото.А да не говориме че Вероник асъбръ 4 чифта ботуши-два от миналата година,1 от майка и един съседката й подари  от дъщеря й която един път ги  е обула.А сега заради " любимата  "ми свекървещица сега няма да си говориме с мъжа ми няколко дни.
Да ви се похваля и аз-днес водих Рони на записи на Кой е по-по -най ,имаще записи и я избраха да участва ама не стан амис по-по най.Само дето Къци я хареса за неговата частна градина и като ми обяви че трябва да давам по 150 евро на месец  за храна и игри и спестявам 150 евро за обучение си замълчах.Вероник ай се изчака чакалото.Пристигнахме в 10 и в 11 почнаха записите а тя беше предпоследна някъд екъм 11.45 и й се изчака чакалото на милото но накрая се справи.Качих снимки във снимка бг и във ФБ ако ви се гледат.Ще ни дават чакаааааааааааааааааааак на 9.1.2010 година.Дано да не забравя да ви кажа за тогава
http://jori.snimka.bg/children/koi-e-po-po-nai.440475
http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=5524#/album.php?aid=55 … d=100000258991991
отивам да си играя с еднот одете а другото иска детско че иначе ми идва да напсувам свекърва си и повече да не й говоря.
Лека вечер момичета

# 622
Моми4ета, благодаря за подкрепата и много се радвам, 4е името ви харесва. Аз оба4е съм все по-зле и днес бях пак на преглед, ве4е съм с много обострен бронхит. Из4акваме до утре да видим, дали АБ няма да запо4не да действа ве4е и ако утре нямам малко подобрение, ще се наложи да вляза в болница. Направо се побърквам ве4е, нищо не мога да пия, а 4ай4етата и инхалациите, които правя, не помагат особено. Много ме е страх да не ме приемат, защото ще ме наблъскат с още антибиотици и изобщо не знам, дали няма да има негативни последици за бебето. Ли4ната се притеснява, 4е може да направя пневмония, а снимки на дробовете не може да ми се правят сега... Днес така се разревах в пулмологията, нервите не ми издържаха. Децата са при майка ми днес, дано да може да останат там няколко дни, защото и за тях ми е много притеснено. Оплаках се, ама не ми олекна  Cry .
Роси, кажи кога ще я дават Рони, та да я гледаме.
Ради, и Мила ще я гледаме, сладурката. Сигурна съм, 4е децата са се представили прекрасно.
Поли, хубаво е, 4е сте си в къщи, дано по-бързо минават тези грипни епидемии.
Оставям ви, защото главата ще ме скъса. Стискайте ми палци утре, имам нужда.
целувки

# 623
Ох, Данинце, моля те дръж се! Каква болница!? Малее, не така! Стискам палци утре да си по-добре! А тези АБ сигурно ли е , че не вредят на бебето?  Hug  Hug  Hug Лягай и си почивай!
И на мен името много ми допадна  Hug

Роси, браво на Рони! Абе тук много таланти са се събрали  Joy
Аник, как минаха при теб нещата?

# 624
Дани, дано започнеш да се подобряваш бързо  PraynigАко все пак се наложи болница, не се плаши. Ако е новият  грип, много е коварен за бременни във втори и трети триместър , по-добре да си под набюдение. От антибиотиците има широк избор, които няма да навредят  на бебенце ( пеницилин , цефалексин ). Прегръдки, и наливай течности и лимони, да се чистиш  Hug Praynig Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:09 от Svetlili

# 625
  • София/Осло
Дани - дано се чувстваш по-добре и да не се налага да влизаш по болници.  Praynig..за децата не се притеснявай, пази себе си сега и бебо.  Hug
Поли- при нас какво да ти кажа....има доста заболели. Ваксинират се масово, истерията е голяма и то заради медиите. Ние няма да се ваксинираме..тази ваксина тук е забранена в някои страни в ЕС  Sick а я слагат задължително на всички бременни и малки деца  #Cussing out..просто незнам какво да мисля. Миналата година от обикновн грип  е имало над 900 починали и никой не разбра ,а сега всеки трагичен случай го преписват на св.грип и е ад. Пазим се..ядем чесън, давам витамини на децата..и така..какво можем да направим повече.  Аник -  не помня дали писах ,но Майкъл на Ганчо изкара св.грип..за 3 дни без никакви проблеми, но веднага са отишли на лекар. Кръвна проба на секундата, резултат -положителен , веднага тамифлу и след 3 дни - здрав.
И  такива работи по нашите земи
мариска- при вас как е с грипа  Thinking.
Момичета- особено бременните....пазете се  Hug

# 626
  • Sofia
  Аник -  не помня дали писах ,но Майкъл на Ганчо изкара св.грип..за 3 дни без никакви проблеми, но веднага са отишли на лекар. Кръвна проба на секундата, резултат -положителен , веднага тамифлу и след 3 дни - здрав.

Брей, добре, че бързо се е оправил  Praynig Той като малък беше доста болнав - докато не заминаха за Норвегия, там всичко му мина  Grinning
Дани, направо не знам какво да кажа  ooooh! Много силно стискам палци да се подобриш и да не се налагат още лекарства. Ако пък се наложи, по-добре да си в болница  Cry
Мариска, аз се справих със семейните задачи, само тоя стомах не мога да оправя Sad Тиквеник ли - не ща да чуя, умрях от болки и други гадости после  #2gunfire #2gunfire
Svetlili, все се чудя дали не мога да пия нещо за гастрит  newsm78 Някои казват, че Алмагел можело, мен ме е страх да взимам каквото и да било. Една девойка с язва пие ранитидин и то по лекарско предписание, но от това, което прочетох, аз не бих го пила. И билки не знам какви да пия (днес пробвах вода от варено жито, май и от ленено семе става, трябва пак да почета  Rolling Eyes) Можеш да ми водиш сметка за консултации по нет-а  Hug
Открих чая Ройбос - много ми харесва, а прочетох, че няма проблем да се пие. Поне увеличих течностите за деня, а и водица вече пийвам  Peace
Ужасен тумбалак съм - днес излизахме и съм си направо бременна  ooooh!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ ДНЕС   bouquet

# 627
Минавам за едно здравей че нямам време и ...
Дани мила дано вече имаш подобрение Hug

Лека и хубава седмица от мен!

# 628
Добро утро и от мен,
У дома сме за съжаление, Вероника се разболя. Следобед около 17 вдига Т, после към 4 през нощта пак. Кашля и днес ще викаме доктора да я прегледа. Иначе поне има тонус, храни се чудесно. Аз мислих да я поверя на грижите на майка ми, но после реших, че е глупост да не си гледам детето, да не говорим , че като казах на колежката, тя не искаше и да чува , че ще ходя. И е права, разбира се, всеки пие нещо, бори се да не се разболее и накрая аз да ходя евентуално да ги заразя е тъпо. Та така...
Дани аз май писах, че братовчедка ми го изкара същия грип , с много силно главболие, болки в синусите, гърдите, силен бронхит. Каза, че е преминла през ада ooooh!Дано на теб АБ ти повлияе добре. На нея започна подобрение на втория ден от приема  Heart Eyes
До после

# 629
Честит Рожден ден Пипи!!!
С пожелания за здраве и много радост от трите ти момичета

Общи условия

Активация на акаунт