А съм ужасно болна ве4е по4ти седмица. Ходя всеки ден на лекар и от в4ера съм на антибиотик, защото кашлицата взе да се влошава. Лошото е, 4е не знам, дали ще мога да пия антибиотика, защото от снощи запо4нах и 4ас след това повърнах вси4ко. Сега пак го изпих и така ми се гади, 4е не знам, дали ще задържа нещо в стомаха. Ако продължавам така, трябва да ходя в болница и да ми вливат АБ. Гадост, откъде ми дойде това на главата сега? Дано поне не заразя Миро и децата. Те са добре засега.
Моми4ета, защо бременни не трябва да ходят на гробища? Поверие ли е? Утре е погребението на Пери, детенцето на най-близката ми приятелка, но няма да има тяло, защото ще се погребва урната и аз много държах да отида, но никой не ми позволява. ве4е нямам и шанс в това състояние, но за мен беше важно да бъда там и да съм в подкрепа на семейството.
Ани, и аз съм се присетила за тиквеник тези дни и като се пооправя, ще спретна един. Ела ми на гости като си по-добре, ще си хапнем
Благодаря на вси4ки за идеите относно имената. Ве4е избрахме име и това е Дарин. Вси4ки в къщи са доволни, дори децата, а на тях нищо, което ни идваше на акъла, не им харесваше.
Мариска, супер си

Съни, 4естито за следването
. Направо ме уби, шапка ти свалям 
Деска, гледах репортажа за Анджи. Дано се събере сумата, но е толкова огромна. Абе, ако всеки пусне по малко, има шанс детенцето.. Дано

Отивам да правя закуска, защото ще ми изядат ушите ве4е

Вероника ще си е у дома следващата седмица. Милото ще изперка.
Днескъшнит есвекърви са за
Дано аз не съм такава свекърва щото ще се убия още при първия такъв опит.Преди време майка ми купи на Вероника ботушки и след сега свекърва ми ми заяви че и тя иска да й купи да съм й казала номера който носи Рони.Обясних й ама тя тъпа жена не разбираЗатворих й а на мъжа ми го заврях в миша дупка и да говори с нея че не може едната да взем еедно и дургата след това да вземе същото.А да не говориме че Вероник асъбръ 4 чифта ботуши-два от миналата година,1 от майка и един съседката й подари от дъщеря й която един път ги е обула.А сега заради " любимата "ми свекървещица сега няма да си говориме с мъжа ми няколко дни.
.
а я слагат задължително на всички бременни и малки деца
..просто незнам какво да мисля. Миналата година от обикновн грип е имало над 900 починали и никой не разбра ,а сега всеки трагичен случай го преписват на св.грип и е ад. Пазим се..ядем чесън, давам витамини на децата..и така..какво можем да направим повече. Аник - не помня дали писах ,но Майкъл на Ганчо изкара св.грип..за 3 дни без никакви проблеми, но веднага са отишли на лекар. Кръвна проба на секундата, резултат -положителен , веднага тамифлу и след 3 дни - здрав.
.
Много силно стискам палци да се подобриш и да не се налагат още лекарства. Ако пък се наложи, по-добре да си в болница