Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 29 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Благодаря момичета! Всички да сме живи и здрави и да се радваме на хубавите си дечица! Честит Рожеден ден на всички, които са родени днес и вчера!

# 91
Мами , днес моята Лилия беше за пръв път на градина в Английско. ...Толкова ми е миличка с униформата, беше само за два часа , през които си е прекарала много добре - каза , че имало „ невероятни неща!". Ще я снимам утре , че днес всички закъснявахме и нямаше време и ще ви я покажа....
И да питам, вашите уцелват ли лява - дясна обувка? Лилия винаги ги обува наобратно  Laughing

# 92
  • София, Младост 3
Привет, МАМЧЕТА!

Не съм писала толкова отдавна, обаче тоз септември месец така носталгично ме е настроил, че реших да ви драсна някой ред!

Първо и най-важно

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!

newsm51 newsm59  party023  party023  party023  party023  party023 newsm59 smile3525

И аз мисля вече за парти за рожденния ден - до сега все в семейна обстановка беше, но 4 годинки са си стабилна цифра и мисля, че трябва да се отбележи подобаващо  Naughty

Съни, това с памперса си е естествен процес ... малко може и да му се помогне по-рано д асе случат нещата, но рано или къно децата се суещат сами какво да правят - по пример от по-възрастните най- вече ... така си мисля аз... тити от миналото лято пишка и ака в тоалетната с помощтта на едно пате-седалка за детско дупе  Crazy, а нощния памперс го махнахме едва преди 4 месеца - в началото на лятото .... бяхме го изпратили при нашите след поредното боледуване и майка ми пропускала да ме слага памперс, защото той отказвал сам да има и така естествено някак си се получиха нещата...тези опити почнаха още миналото лято, но аз се отказах есента, защото съсипахме калъфа на матрака - тити не успяваше понякога да удържи до сутринта и рано-рано сутрин се изпускаше...на мен ми писна да ми е мокро и пак започнах да му слагам памперси и така до това лято. Иначе си казва и сам си отива в тоалетната - само ме вика да го бърша, ако е акал. Пуска си водата, научи се и седалката понякога да вдига и слага след това - но много рядко...абе има още какво да учим  Blush

Колкото до спането - още спи при нас на нашата спалня с едната ръка в косата ми и с краката рита тати ... сигурно ще се гушка в мен докато не намери някоя девойка като поотрасне още малко та да се гушка в нея  newsm53

Мариско, да го нацелуваш Адинката! И успех в новото школо!   love001  Колкото до партито - не се съмнявам, че ще бъде супер - теб си те бива в организацията на такива неща   bouquet

Даниспорт, шапка ти свалям и се прекланям пред смелостта ти за четвърто дете newsm20  Леко и безпроблемно бременеене ти пожелавам!   bouquet

Светлили, това с ляво и дясно го учим и още не сме в час кое е ляво и кое е дясно. Иначе си уцелва обувките на парвилния крак - даже когато бързам помнякога и тръгвам да му обувам дясната обувка на левия крак, той ми казва че съм сбъркала и ми се смее  Blush

Хайде хубаво празнуване на всички и скоро може пак да взема да драсна някой ред!

# 93
  • Остров Приятелство
Добро утро,

evichka77 Изключително ми е приятно ми е да те "видя"! Hug
Maris Как е в новата детска? Успех и на него в новата детска и да му е по сърце!
Раздадохте ли поканите? Ади вълнува ли се? Ян ужасно много, и брои всеки ден колко му остава до големия ден. Simple Smile
Svetlili Пу, пу, пу да и е по вода! Peace
И да дадеш снимки - представям си колко е сладка с униформа.....ще ме върне в това наше време със сладките малки престилки и шортички Grinning

evichka77, deata Явно не съм се изказала добре, но понеже момичетата вече знаят за какво иде реч, та... Crazy Простете. Hug
Ян си се обслужва съвсем сам без значение от нуждата. Проблема ако може да се нарече така, е нощта. Тогава е с памперс все още и това ме притеснява. И поради това питах как се оправят нощно време с нуждите. Peace

Вчера успях да поръчам тортата Ben Ten за детската. Няма да му я показваме - ще го събудим с нея.....дали ще се зарадва? Heart Eyes
Сега отивам за украса за детската градина и разните му там чашлета, чинийчета и почерпка.

Един много приятен вторник Ви желая!

# 94
Честито на вчерашните и днешните рожденици! Да са здрави и малко пакостливи  Simple Smile

Ето и обещаните снимки:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2022483&id=1136027141&l=59f0a1feeb

Съни - за нощния памперс, махнах го миналата зима. Случвало се е 2-3 пъти авария, поради което се сдобихме с протектор за матрака. Сега, когато й се пишка си става сама и отива в тоалетната или ме вика, ако реши.

# 95

Честит Рожден Ден на Приси, Момчил, Алек, Ния, Калина, Алекс, Божидар, Христо, Магдалена, Али, Кристина и Габриел!

Весело и безгрижно детство им желая, да бъдат здрави и щастливи!

# 96
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КЪДРОКОСКА АЛИ!

Честит празник на всички останали рожденничета днес !

анджи -много готини снимки..страхотни са ти дечицата  Hug
Аз също качвам предимно във фейсбук ,така че ако някой има там регистрация да свирка  Laughing

# 97
Здравейте, мили моми4ета  Hug !

Знам, 4е не се вклю4вам 4есто, но просто не ми остава време, но ина4е наистина ми липсвате  Heart Eyes .

4естит Рожден Ден на вси4ки малки и големи. Да са ни живи и здрави де4ковците и все така да ни радват.

Моми4ета, от сърце ви благодаря за вси4ки пожелания  Hug .

Отивам на работа, но обещавам да се вклю4вам по-4ести4ко занапред.

целувки

# 98
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ, КРИСТИНА И ГАБРИЕЛ! МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ДЕЧКОВЦИ И МАМИ!  love001

tani, Честит Рожден Ден и на теб! newsm59 Пиши от време на време. Laughing Heart Eyes Hug Целувки на Марти.
Дани, евичка77 Hug
Светлили, как е минало? Simple Smile
angie, много хубави снимки, веселба е било. Laughing Ивана е красива, а дребосъкът колко е пораснал...., с бибата и раираната ризка, нали?. Laughing
Съни, буди го в началото, после се надявам сам да се усеща. Гърнето е добър вариант, за да се избегне разхождане-събуждане. Grinning

# 99
05.09 -  Мартин на мама tani football smile3540 smile3548
05.09 -  Елисавета на мама Ivy  newsm18 pletka 4470      
05.09 -  Ния на мама Tatyana  
newsm18 pletka 4470      
06.09 -  Мартина на мама luluto newsm18 pletka 4470      
06.09 -  Росен на мама Bella04   football smile3540 smile3548
06.09 -  Теодора и Антониа на мама jumper   newsm18 pletka 4470     newsm18 pletka 4470      
06.09 -  Александра на мама milena000 newsm18 pletka 4470      
07.09 -  Преслава на мама ЗлаВещица  
newsm18 pletka 4470      
07.09 -  Момчил на мама Roshko football smile3540 smile3548
07.09 -  Алек на мама rosito_m_m
     football smile3540 smile3548
07.09 -  Ния на мама joanna newsm18 pletka 4470      
07.09 -  Калина на мама ketta
     newsm18 pletka 4470          
07.09 -  Алекс на мама funny  football smile3540 smile3548
07.09 -  Божидар и Христо на мама alessina
football smile3540 smile3548 football smile3540 smile3548
07.09 -  Магдалена  на мама silvana i magito 59 newsm18 pletka 4470      
08.09 -  Александрина на мама Winny  newsm18 pletka 4470      
08.09 -  Кристина на мама kkid
newsm18 pletka 4470      
08.09 - Габриел на мама kote dani football smile3540 smile3548
На всички слънчица който сме пропуснали да им честитим .Да са живи и здрави,красиви и все така умни.
Дани честито  ylinfant лека и безпроблемна бременост
Евичка добре дошла отново при нас  Hug
Анджи Мартин на колко стана вече? Нали така се казваше малкия?
Ние се прибрахме от морето в неделя и докато оправя багажа ,и  wash-5 перални лошо ми стана.Времето ни беше хубаво лошото е че свърши и бяхме само за малко но догодина повече
Като се заговорихте за  preggo още една мама която пише от време на време при нас е бременна това е меgan@
Упс май не трябваше да казвам а да оставя тя да каже.Дано да не ми се расърди.Ние за съжеление не успяхме да намериме клубче за рождения ден,а и второ Рoнката иска да го празнува в Макдоналдц с приятелчета но ще видиме,че два дена поред ще имаме все гости,ама и да не празнува със съседите ни няма да е болка за умиране.
Оставям ви че нещо Додо мрънкя
Ето ви малко снимки от морето
http://www.snimka.bg/?album;aid=404881

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:41 от mama rosi

# 100
 Heart Eyes Скъпи момичета, макар и да не ми остава време каквото ми се иска, за да съм повече тук покрай грижи и други ви мисля много често и имате специално място в сърцето ми Hug Hug Hug

Честит рожден ден на всички принцеси и юнаци

Да са ни живи и здрави и много да ни радват! Незабравими празнувания на всички ви и много хубави емоции!

Петър расте, Калина сега ще е ученичка в първи клас и това също обяснява липсата на време - не мога да повярвам още, че и до тук я докарахме , сякаш вчера бутахме количките Simple Smile

Порадвах се на всички снимки в темата - чудесни са, благодаря ви Hug

Дани, ти се невероятна - лека бременост ти желая   bouquet

Роси много да ви радват дечицата, напомняш ми на мен, когато се роди Петър. Разликата между двамата май също е 3г.?

Целувки на всички вас и дечица  Heart Eyes

Ето малко снимки и от нашата почивка
http://family.webshots.com/photo/2919941460041394827APTIQX

# 101

ЧРД на Анна и Даниел! Да растат здрави, щастливи и безгрижни!    newsm59

# 102
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА И ДАНИЕЛ!!!

Евче -много са порастнали ,че той Пепи е настигнал Калина  Laughing

# 103
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на днешните септемврийски дечица! nbirthday  bigdance2 nbirthday

Еххх момичета не мога да се въздържа, нямам търпение до утре - ето тортата изненада за Ян. На мен много ми харесва! Отново ми задоволиха капризите - дано и Ян бъде изненадан и да се зарадва.....много се постарах да я измисля на външен вид Heart Eyes
http://ssunny.snimka.bg/cooking/torta.420008.14740880.big

# 104
Деатка  Hug Heart Eyes  Макси още го гледам по рекламите на Тео като бебенце и всеки път ми става много мило като го видя и се сещам какви сме били и ние   Crazy  Hug

Съни сигурно ще е във възторг малкия от тортата.
На мен ми проглуши ушите за гормитите и нашата торта ще е такава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт