, а нощния памперс го махнахме едва преди 4 месеца - в началото на лятото .... бяхме го изпратили при нашите след поредното боледуване и майка ми пропускала да ме слага памперс, защото той отказвал сам да има и така естествено някак си се получиха нещата...тези опити почнаха още миналото лято, но аз се отказах есента, защото съсипахме калъфа на матрака - тити не успяваше понякога да удържи до сутринта и рано-рано сутрин се изпускаше...на мен ми писна да ми е мокро и пак започнах да му слагам памперси и така до това лято. Иначе си казва и сам си отива в тоалетната - само ме вика да го бърша, ако е акал. Пуска си водата, научи се и седалката понякога да вдига и слага след това - но много рядко...абе има още какво да учим 

Колкото до партито - не се съмнявам, че ще бъде супер - теб си те бива в организацията на такива неща
Леко и безпроблемно бременеене ти пожелавам! 

Простете. 

!
.
.

Пиши от време на време.
Целувки на Марти.

лека и безпроблемна бременост
-5 перални лошо ми стана.Времето ни беше хубаво лошото е че свърши и бяхме само за малко но догодина повече
още една мама която пише от време на време при нас е бременна това е меgan@
Скъпи момичета, макар и да не ми остава време каквото ми се иска, за да съм повече тук покрай грижи и други ви мисля много често и имате специално място в сърцето ми

Препоръчани теми