Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 29 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Деата, а преди година колко беше висок? Аз все още помня един мой съученик. В 8 клас беше около 1.50 и като се върна след ваканцията в 9 клас беше 1.90. Естествено всички бяхме  #Crazy #Crazy #Crazy
Момичета, искам да ви попитам за децата и компютрите. Изобщо не ми се искаше Приси да си има нещо общо с компютъра, но баща и нямаше какво да прави преди няколко дена и и даде да рисува. Оттогава само мрънка да го прави. И тъй като съм против не и давам. И вчера маймуната си пуснала компютъра в спалнята, намерила си Paint-а и седнала и рисува. Освен това имаше отворени още няколко прозореца. Но днес вече е отворен само този - уцелва го не ми е ясно как. Програмата не е изнесена на декспопа, а си е в старта и там в принадлежности и така ...  newsm78 Просто си я открива и рисува.

# 76
Момичета,
Благодаря ви много за информацията за детския клуб. По- специално на s sunny. Видях Островът на съкровищата и ми хареса. Запазих дата за тържество и на двете ми момичета, нищо че на голямата рождения ден беше на 23.08. Тогава бяхме на почивка, а тя все ме пита кога ще си го празнува с приятелчета.
Браво на мама Дани. Желая й здраве и късмет.
НА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Тържеството е на 23.09. След това живот и здраве ще споделя.

# 77
Привет дами Simple Smile

Не ми остава време да пиша, но чета редовно Simple Smile

Честит рожден ден на всички, които вече са на 4 годинки  Hug Здраве и щастливо детство им пожелавам!

Лека и безпроблемна бременност на Дани!

Розе, добре дошла  Hug Голям сладур е Ванко  Heart Eyes

Съни, Тео вече не е така висок. Започна да се изравнява с връстниците си. Все пак очаквам да стане висок, тъй като баща му е 1.90см. Тео тежеше 17кг през юни. За височина и идея нямам. Утре си идва и ще взема да го премеря.

Мдаа, с Приси успяха да се сбият подобаващо. Вещи тъкмо се похвали как тя не се биела и Тео набързо я научи как става номера  Mr. Green

Вещи, Тео вече месеци наред си виси пред компютъра и сам си пуска и търси игри. Ако са образователни, нямам проблем с това. Ако обаче са някакви дето само да лети или кара кола и да стреля - имам против Simple Smile Засега любим за игрите му е уебсайта на Cbeebies.

Ето една снимка на Тео с една голяма баница (или бюрек). Като не ме мързи ще кача още.

снимка

Още 5 снимки от морето Simple Smile

снимка

снимка

снимка

снимка

снимка

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 12:10 от Nomadic

# 78
Пепе, на 4 ни стават децата   Joy А Тео е много пораснал и какъв е беличък като истинско англичанче  Laughing

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ДЕЧИЦА!   bouquet
Лулуто, да ви е жива и здрава Мартушката!   Hug   bouquet

Ади днес започва градина - нова група, нова учителка, асистентка, ще има и нови деца, нова рутина и не знам как ще е...

# 79

ЧеститРожден Ден на Мартина, Росен, Александра, Теодора и Антониа!

Много здраве, много усмивки и весело и безгрижно детство им желая!

# 80
  • Gorni Bogrov
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ и ВЧЕРАШНИТЕ ДЕЧИЦА!
 newsm59 nbirthday  bigdance2

# 81
  • София/Осло
Честит рожден ден на Мартушката, Росен,  Теодора, Антониа  и Александра!!!

Вещи- ами Марти поне с 25 см е пораснал  ooooh!...записах го на плуване и тенис заради този скок в растежа /това по съвет на разни местни и БГ специалисти/
за компютрите - Макси от 1 година е голям специалист. Всичко прави на лаптопа. Пуска игри, програми, търси си,дори с игри от диск се справя доста добре напоследък...няма как в такова време растат. Но любимия му сайт е на ВВС  Wink - той и от там проговори на английски  Laughing
Пепс -Тео е голямо сладурче  Hug
Мариска- успешно начало за Ади, дано бързо да се адаптира  Heart Eyes

# 82
Аууу, умрях от срам  Embarassed Как може да честитя 3ти рожден ден не знам... Явно съм с цяла година назад  Embarassed Редактирах се и моля да ме извините.

ЧеститРожден Ден на Мартина, Росен, Александра, Теодора и Антониа!

Много здраве, много усмивки и весело и безгрижно детство им желая!

Деси, радвам ти се, че пишеш тези дни  Hug Липсваше  Heart Eyes

Мариска, успех на Ади в новата градина  Hug Да кажеш как е минало и пусни снимки да го видим през първия учебен ден  Heart Eyes За рожденния му ден си замислила страхотно парти и големи подготовки пак правиш. Страшна си!   bouquet

Тео как ще е бял. Видя ли му черните крачета на снимката с бюрека  Joy

Ние сме крайно неорганизирани пак. Не съм измислила къде да празнуваме, ново легло трябва да му вземем, сега заминаваме за ново столче за кола, че другото е вече малко... В новата ни квартира хола (ако може да се нарече така) е разделен с врати посредата и стават 2 стаи - едната е с рафтове с книги и сложихме всички играчки на Тео там (зоната му за игра ще е там). Така се надявам да не става цялата къща в коли, трактори, влакови композиции и самолети...

Лек ден. Заминаваме за столчето и от там за летището да си вземем детето.  Grinning

# 83
  • София/Осло
пепе - моля те ми кажи тези барабани откъде са ви / на снимката на аватара ти/. Предполагам, че са от тези гумираните, които не са шумни  и са със слушалки. Макси свири на тях, но в един музей тук и адски се впечатли..да не казвам и Мартин какво желание има за тях  ooooh!

# 84
Взехме новото столче за колата, взехме и детето  Grinning За протокола, премерихме Тео и малкият е 107.6см висок.

Деска, шумни са доста барабаните, макар и електронни. И аз мислех, че не са, затова се съгласих да ги купим. Даже, когато не са включени в колоните, а звукът излиза през слушалки, е още по-зле за околните.  Grinning

Моделът е ion idm02. Желян ги купи от ebay. Доволен е и си барабани честичко, Тео и той не пропуска Simple Smile Така изглеждат в цялия си вид  Laughing :  

Желян заръча да ти кажа да гледаш добре описанието, когато купуваш електронни барабани, защото някои от тях искали да са включени в компютър.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 20:46 от Nomadic

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИ И МОМЧИ!
И ОЩЕ НА НИЯ, КАЛИНА, БОЖИДАР, АЛЕКС, АЛЕК И МАГДАЛЕНА!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДОБРИЧКИ!

# 86
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на
Преслава на мама ЗлаВещица
Момчил на мама Roshko

Да сте живи, здрави, весели и много щастливо детство пълно с вълшебства!

За Вас Майки! Много да Ви радват сърцата!

Днес пуснах Калоян след има няма 4ри месечен престой на градина. Пу, пу беше щастлив, с усмивка влезна, зарадва се на учителката.
И още - порастват както каза вече Maris мъжлета - Ян вече втора нощ си спи сам в стаята и си личи, че му е приятно. Сутрин става късно, наспал и усмихнат. Пу, пу да не съм му уроки - от кога го чакам този момент, но ето, че стана без да искам....чаршафите изиграха голяма роля. Laughing
Сега остава пустия памперс. И в този ред на мисли - то хубаво дето ми казахте, че сами си стават....ама как става тази работа? Идват да ви кажат, или сами си отиват, къде го правят - в тоалетна или гърнето? И всъщност спещите в друга стая, как ги чувате - имате все още бебефон ли, идват при вас, или пък имате добър слух?...Аз спя на тръни и се замислям за бебефон...след 4ри години представете си... Sunglasses
Питам, защото ако заведа Ян до тоалетната няма спане после....знаете неговия сън какъв е Crazy
При опитите си да го приучвам без памперс преди срам не срам му давах в бурканче Embarassed

Хубав ден на всички желая!

# 87
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИСИ !!! Вещи да ти е живо и здраво слънчицето!

Честит рожден ден на  МОМЧИ!
Честит празник на НИЯ, КАЛИНА, БОЖИДАР, АЛЕКС, АЛЕК И МАГДАЛЕНА!

съни - аз не знаех, че сте с памперс още. Макси пишка в гърне ,но ака в тоалетната..има си седалка и стъпалце пред нея, но винаги казва де. Нощем става мноооооооого рядко, или вика или идва при нас в спалнята, но това се е случвало най-много 2 пъти за 1 година.

# 88
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИСИ, МОМЧИЛ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, АЛЕК, АЛЕКС, БОЖИДАР И ХРИСТО! Heart EyesМНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И КУПИЩА ПОДАРЪЦИ!

Ех, че урожай е имало днес. Joy
Вещи, Рошко Hug  bouquet

# 89
  • Gorni Bogrov
ЧРД на ПРИСИ, МОМЧИЛ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, АЛЕК, АЛЕКС, БОЖИДАР И ХРИСТО[/b]
  newsm59  party023 Tada

Общи условия

Активация на акаунт