Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 29 018
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  ЧЕСТИТО НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА. ОРИСВАМ ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЦА НА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ КРАСОТА!
 newsm59 nbirthday newsm67
  Извинявам се на всички, които не съм поздравила лично. Нямам време да пиша, завъртяха ме разни други нещица, но скоро пак ще се върна Mr. Green
  Ивенце, другия път мила. Здраве да е! Hug
  Розе, много ти се зарадвах Heart Eyes
  Дани, невероятно смела и хубава жена си. Дай боже повече майки като теб  bouquet
  Гледам разни стари кримки има наоколо Wink Целувки за всички нови и стари Hug
 За протокола Мила е 16-17 килограма, 105 сантиметра. Голяма мома си имаме, лична убавица Laughing
 До скоро мили, пак ще дойда скоро!

# 61
Смятам , че килограмите не са толкова важни , само да жив и здрав , така или иначе ще се навакса , ние по принцип малко изоставаме в развитието си с няколко месеца ,при нас просто си продължават главоболията ,затова не бързам да имам още едно дете макар че искам.Първо смятам да направим изследвания с мъжа ми да видим дали сме съвместими , а иначе при Ванко е резултат от високото ми кръвно налягане.Важното , че се развиваме , притесняваме че все още не е проговорил,но смятам ,че и това ще стане.
Мила Дани честито и леко и безпроблемно бременеене Simple Smile
Смятам да влизам при вас по - често Simple Smile

# 62
Честито на днешните и вчерашни рожденици! Да са здрави и усмихнати!

Дани, чудесна новина, ти си герой!  Heart Eyes

За статистиката Ивана е 18 кг. и 105 см.

Утре ще празнуваме рождения ден, но ми е малко тъжно, че много малко деца ще се съберат - всички още са на почивка, дано все пак се получи хубаво.

# 63
  • Пловдив
Дани, чудесна новина! Леко и безпроблемно!  Hug
Приси е  17 кг, 102 см, днес като ходихме за бележка за детската градина я мериха и теглиха.

# 64
Честит рожден ден на всички пораснали дечица!Бъдете здрави и винаги щастливи!

За най-прекрасните майки

Ние сме много добре,утре заминаваме на почивка /най-после/.
За рождения ден сме ангажирали детски клуб,ще видим как ще бъде.Искаме да поканим варненските мами и дечица,много искаме да се запознаем с тях...поне... В клуб "Неваляшка",на 12.09,14ч.

# 65
  • Sofia
Розе, Габриел проговори на 2 години и малко (летен престой при баба си  Peace) Събирай Ванко по-често с дечица, трябва да общува, не знаеш как се учат едно от друго.
deata, изключително се радвам на телеграфните ти включвания  Heart Eyes
angie, нашият р.д. пък ще е в дните с 4-те почивни дни. Силно се надявам на хората да им е писнало от отпуски и да има кой да дойде  Praynig НАЦЕЛУВАЙ СЛАДКАТА ИВАНА - да бъде много здрава!!!
Marisko, на теб ще да се е метнал Ади в ръста  Joy Габриел е около 100см
GALL-юша, отивам да гледам снимки  Hug

# 66
  • Sofia
ЧРД на Ели   bouquet
Иви, да ти е жива и здрава, и много щастлива!

Гал, много мхубави снимки. Изглеждаш супер  Hug, двамата младежи много си приличат, да не са братя  Grinning

# 67
ЧРД на Георги, Йосиф, Мартин-Александър, Цецко, Меглена, Екатерина, Мартин, Ели и Ния!

Бъдете здрави, обичани и усмихнати деца!

# 68
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЧЕТИРИГОДИШНИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА! ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Дани, страхотна новина! Влез и разкажи  Heart Eyes Желая ти лека и спокойна бременност!

Симона е около 15кг и 105/106 см, също на кг не е мръднала от година поне. За рожденния ден - нашият се пада в четвъртък, тогава ще празнува в градината, а мисля в събота след това с приятелчетата.
Не съм писала отдавна, Маги пак ни вкарва в изпитания, сега последно твърдят че има бронхиална астма. Но...ще видим  Thinking

# 69
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на принцеса Елисавета на мама Ivy
Да е жива, здрава, весела и щастлива!

Ivy Много да те радва прекрасната ти дъщеря!

Ама наистина е чудесна новина, нали?!
Днес купихме заветните чаршафи за стаята на Ян - да са в унисон с фермерската стая Laughing Еййй голямо реване, докато не ги открием и купим. Crazy
За протокола той е 14кг и 105 см.
Maris И аз като мъжът ти мисля, че е нисък Калоян - честно! Все ми се струва, че не расте, че е дребничък - ама да ми е жив и здрав! Heart Eyes
Само Nomadic да не се включва с размери, че тогава горко ни - тогава ще видим кой е висок, и кой е нисък . Ще започнеме да ги разпъваме по лостовете. Mr. Green
Шегувам се мила, влез и сподели да му се порадваме на Тео! Hug

Отивам да гладяяя. Confused

# 70
  • Пловдив
Ами Тео е доста по-висок от Приси - нали са сгодени им направихме среща в Пловдив  Crazy Най-напред той се опита да и покаже къде е мястото на жената в къщата, ама тя естествено не се даде и накрая показа нападателни умения, каквито не я бях виждава да проявява  Laughing

# 71
  • Plovdiv
Еййййй, видяхте ми гърба и се разприказвахте. Joy Че и изненади спретнахте. Laughing
Дани, честито, мила. Прекрасна новина, много радостна. Възхищавам се на смелостта и решителността ти.  Hug И не накрая - най-леката бременност, най-бързото раждане и най-здравото бебче.  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ НИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА ЕЛИ, МАРТИН! ИВЧЕ, ТАНИ, ЗДРАВИЧКИ ДА РАСТАТ СЛАДУРИТЕ. Hug

Розе, и Митко проговори късничко, важното е всичко останало да е наред и това ще стане.
За мерките - Лазар е 106 см, даже сестрата искаше да го пише 108, но беше с обувките и аз възроптах:lol: и 16 кг. На тези килограми е от година и нещо. И на мен ми се струва все дребен, Митака ми вървеше по-едър, та затова.

# 72
Иви, много целувки за сладката Ели! Да е жива и здрава, много усмихната и добра кака!  Hug

Аз почти раздадох поканите,само останаха тези в градината, но утре е първия ден и тогава ще атакувам  Mr. Green А ние пък пооправихме стаята на Ади и сега спи на голямо легло, сложихме меки матчета на пода и малко играчки, та сега поне не е пълен само хола с тях  Joy Ади много се радва, двамата с баща си разглобяваха старото легло като мъж Wink е сега трябва да махнем и нощния памперс.
А за височината - пубертета му е майката  hahaha

# 73
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Ели! Да радва винаги мама и да е много добричка!

# 74
  • София/Осло
Честит рожден ден на Мартин и Ния.
Честит рожден ден на нежното цветенце  Ели. Безгрижно детство !

Мдааа, благодаря ви  за изказванията за см и кг. Тайги, поуспокоих се  Mr. Green
А това, което Марис казва за пубертета е абсолютно вярно. Марти за 1 година тук стана 175 см , 62 кг и с 43.5 номер обувки ooooh! дори личната лекарка сега в БГ каза ,че досега не е виждала такъв скок в растежа  Laughing
Галче, не можах да видя снимките  Blush
Аник - Heart Eyes
Всички пишат доста тия дни и много ми е кеф  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт