Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Съни, Дани, да понякога нещата се случват, за да ни учат да ценим всяка секунда от живота и да даряваме любов винаги, по всяко време  Sad Пожелавам ви сила   bouquet

АниК, при положение, че имаш доверен АГ, по-добре намери най-близкия възможен за бумащината и направленията  Wink

Марискоооо, не се спрЕхте, еййййй  Whistling 

Аз сега захранвам Руси и черпакът се е превърнал в мой пети крайник   chef Joy

# 361

Хайде мързеланки, ставайте , стига сте се крили под завивките , гушкайки Любимия Mr. Green
Ето, станах рано, преметох , закуска направих, сега ще ида и да прекопая двора  Mr. Green
Пък вие поне драснете нЕкой ред  Heart Eyes

# 362
Добро утро, момичета Grinning
Поли- страхотна закуска, благодаря    bouquet

Честит Рожен Ден, Рукси! Желая ти много здраве, късмет и щастие! Весело посрещане на празника!

# 363
Охооо , имаме рожденничка

И то каква - прекрасна жена, прекрасна майка, прекрасен човек!
Рукси, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти здраве и много , много , много щастие!

# 364
Рукси, честит рожден ден!
С пожелания за здраве и много щастие!
Да си все такава чаровна жена и прекрасен човек!

# 365
  • Plovdiv
Как знам кога да се появя. Laughing
МИЛА РУКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И СПОКОЙНА!

Мерси за закуската, Поли. Hug Не се класирам тези два дни към поспаланките  Laughing, а цялата фамилия е разпръсната. Simple Smile

Аз сега захранвам Руси и черпакът се е превърнал в мой пети крайник   chef Joy
Галче, това си го представих като на снимка. Joy Е, поне има ли полза от цялата гимнастика? 

Тайги да мине да драсне два реда. Laughing Може и осем букви. Hug

# 366
Рукси Честит Празник!   newsm59

# 367
  • Sofia
Рукси, мила, бъди много, много щастлива  Hug Heart Eyes Hug Ти си прекрасен човек   bouquet

# 368
Честит рожден ден мила Рукси    bouquet
Благодаря, че има хора като теб, от които да се уча и да ме вдъхновяват  Heart Eyes

# 369
  • Остров Приятелство
Честит Рожден ден мила ми Ruxi!

# 370
Мила, Рукси! Да си жива и здрава! Само сбъднати желания и много щастие!

Нашата разходка свърши ужасно! Ади си изгори ходилата на пясък, върху който беше барбекюто! Не мога да ви опиша какъв кошмар! Ужасно плака, направо вика 2 часа докато стигнем до болницата! Изгаряне втора степен, Всеки ден сме на превръзки и казаха, че до 2 седмици трябва да е ок. Сега не може да си стъпва на карата!Казва че е с чорапки и сега е бебе, защото го носим! Просто никога няма да си го простя! как не се сетихме и не го предпазихме!(а можехме все пак). Как стават нещата за секунди, не е истина! ooooh!
иначе беше много красиво там. но и на места много мръсно. не знаят как да си ценят природата тези тука. просто не знаят какво могат да загубят.

# 371
  • Остров Приятелство
Maris Миличка, миличка Hug Hug Hug
Не се обвинявай, те белите за нещастие идват ужасяващо бързо ма... му....
Да нацелуваш малките сладки краченца на Адко. Hug Hug Hug

# 372
Марис прегръщам ви силно и ви желая бързо оздравяване. При вас, ако има хомеопатия може да питаш за Арника, би трябвало да му помогне да се възстанови по-бързо. Милия Ади, не се обвинявай, човек не може да предвиди и да се сети за всичко. Колко се обвинявах за сума неща, но полза няма...

# 373
Мариска, миличка прегръщам ви и двамата  Hug
Нацелувай малките, сладки крачета на прекрасното си момченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
  • София/Осло
Еее хубава работа пък сега...милото ми момченце...да го нацелуваш Мариска много много  Hug

съни
Praynig Praynig Praynig
поли-отивам да гледам снимки  Mr. Green

Честит рожден ден Рукси. Бъди щастлива!

Ние изкарахме страхотен слънчев неделен ден в парка. Момчетата караха колелета и храниха патиците.

Общи условия

Активация на акаунт