Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро Simple Smile

Eeeeeeee Съни  Blush
Съжалявам за приятелките ти! Няма да се предаваме, всяко нещо с възрастта си, но ще се живее  Naughty

Мариска, важно е да си спокойна, така и той ще е по спокоен и по бързо ще се възстанови душичката малка  Hug Да го нагушкаш от мен и да го цункаш по крачетата!
(имам бегла представа за какво става въпрос)... Иначе мисля, че болкоуспокояващите са все съдоразширяващи и не е добре сега с тия рани да се ползват.
Нещо локално по-добре да се ползва и сигурно са му изписали.

N i y a, доживя да  Mr. Green

Анич, как си днес маме  Hug Heart Eyes  bouquet

Поли  Heart Eyes, моля за кафенце, че едва гледам...

Желая ви слънчев ден момичета Wink

# 406

Нинка кафето е сервирано Heart Eyes
Съни ........... Hug Hug Hug Hug Hug
Мариска тия три седмици ще ви се видят като 3 години Sad Руси с вас ли е? Прегръщам ви Hug
aniK хайде дано вече минава гадния период и да започнеш да се радваш на бременността си   bouquet

При нас - НИЩО!

Целувки

# 407
  • Sofia
Оооо, как се събрахме тричките на сутрешно кафе (някои на чай лайка  Mr. GreenHug

Мариско, ще мине, сега е кошмарно, но после ще си спомняте с умиление. Звучи много болезнено, не знам как търпи малкото юначе, а и твоето сърце се къса...  Sad Hug Heart Eyes
Sunny, какво да ти кажа... понякога сме безсилни.... Възхищавам се на приятелката ти, че е оптимист. Наистина може да се пребори с рака на гърдата, важното е да не се предаде  Peace

Аз съм си все така  Sick Нямам пропуск. Всеки опит да вкарам нещо различно от солети, каротфи или зеленчуков бульон, завършва брутално. Вечерите и нощите са ми най-кошмарни каточели  Cry Снощи щях да си изкарам ембриона през устата, такова чудо... Crazy Днес събирам сили да ходя при личната за направление. Не знам как ще оживея...  Confused

# 408
  • Остров Приятелство
Здравейте - ууух как ме боли глава...

tajgi Е добре. Лежи си, чете си и така.  Расте с голяма пупа.  Simple Smile
Блондинкова отсекла, че иска момиче и туй и то, таткото казал, че пък иска момче и туй и то...да ми мисли tajgi на кой да угоди Mr. Green

# 409
  • Sofia
Ей, sunny, благодаря за новините, че нещо ме беше притеснила taigi с това отсъствие...постоянно я мисля  Hug

# 410
Марисче много гушки и за двамата и дано по-бързо мине Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нинка безкрайно се радвам да те видя  Hug Преди няколко дни гледах лични, които си ми писала през далечния август 2005-та  Laughing
Ани ще мине още малко остава, по-малко от две седмици има  Praynig
Галче, радвам се, че сте по-добре и знаеш, че винаги можеш да ми пишеш  Heart Eyes
Съни, безкрайно е тъжно, което ми напомня, че е време да посетя лекаря си. Тази жена как има сили дори да се шегува не знам, браво на такива хора, че имат толкова сили!
Който види или чуе тайги да и прати целувки  Heart Eyes
Поли голям си сладур  Laughing

# 411
Честит рожден ден на Венистефани и Евичка! Желая ви здраве, късмет и много щастие!

# 412
  • София
Благодаря много ,Мечо.Да ви се връща!  bouquet

# 413
Честит Празник Рожденички! newsm59

# 414
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕНИСТЕФАНИ  И ЕВИЧКА!

Мариско, как ми е момченцето днес?
Яяяя Нинка  Mr. Green

# 415
  • Sofia
Минавам само за едно дзак, благодарим за милите думи  Hug  Heart Eyes

# 416
Тайги направили сте 12 седмички  Hug По-добре ли си?

# 417
Еййййй, много пишем , не мога да изчета  Joy Joy Joy

Хайде поне кафенце да сложа  Mr. Green
Спокойна седмица на всички  Hug

# 418
  • Sofia
Спокойна седмица на всички  Hug

Хайде дано  Praynig Praynig Praynig Че вече не знам на кой свят съм  Cry

# 419
  • София/Осло
Мерси за кафенцето ПолиHug
Ани ,дано тази седмица отшумят несгодите  Heart Eyes ... Имаш специални поздрави от Ганчо.
Мариска ,кажи и ти едно дзак като Тайги  и ни осведоми как е Ади.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт