Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Осло
Добро утро и от мен,  Hug

Мариско, наведи виновно ,ама много виновно глава- почти не съм спала и в главата ми само корици на книги, заглавия , цитати....разсипа ме женооо  Joy Joy Joy Joy
Отивам да си доокомплектовам украсата за довечера. Снощи купихме тиквите. Laughing..Едната се спихна /разбирай сдуха  Laughing/ като я вкарахме на топло и придоби доста смачкан хелоуински страшен вид  Grinning.....Макси лееекинко ги отбягва, заобикаляйки масата отдалеч  Mr. Green
Аник - успешно завръщане в обществото   Heart Eyes
Поли,  дано да са приятни задачките ти  Hug

# 556
Малее, Деси, чинно свецдам глава! Само и Павел д ане ми се кара  Joy
Аник, как мина разходката?
Пипиолка, не бъркаш за вътрешния дизайн ама сега реших като свършя този курс, тогава. Истината е, че нещо ме е шубе. Но тук се запознах с една жена, която учи на същото место и ще я посетя да ми разкаже подробно.
Ние се върнахме от партито. Ле ле хич не е лесно дори само да присъстваш. Бяха 47 деца на различна възраст! На Ади много му хареса, особенно частта с обикалянето по къщите и събирането на бонбони  Joy Имаше игри, правиха чанти за бонбоните, танци, хапване и обикаляне по къщите. Изтощихме се и двамата  Mr. Green
Има снимки във Фейсбука

# 557
Здравейте и от нас! Прибрахме се от бързата обиколка в България благополучно  Simple Smile
Беше зареждащо и освежаващо  Simple Smile
Сега чувам, че навън гърмят, днес видяхме и една вещица на улицата, но никой не е тропал по вратата.  Simple Smile
Марис, ще ти пусна request, там наистина е по-лесно за снимки.
На всички бременни леки дни и весело настроение Hug

# 558
  • Sofia
Ей, снощи и при нас дойдоха дечица с маски и ми стана много мило. Настана едно суетене какво трябва да им дадем  Grinning Добре, че сме заринати със всякакви сладки и солени неща, дъвки, шоколади, та се отсрамихме  Embarassed Май и тук ще се наложи като празник, в което няма нищо лошо - супер си е даже. Лошото е, че днес търсим да купим маска като на батковците снощи  Mr. Green ("з'то нали и аз съм батко" Wink )
Мариско, излизането се сведе до поръчване за в къщи и пазаруване от Била  Mr. Green ОБАЧЕ, зорът ми беше да ям суши (да си призная). Никога през живота си не съм яла (заради ориза) и винаги ми е изглеждало супер вкусно. Та си бях наумила, че като се оправя, ще опитам. Не, че съм се оправила на 100%, но беше зор. Сори, ако някой е фен, ама на мен само сьомгичката и водораслите ми харесаха  Mr. Green Нещо с ориза не се погаждаме. Обаче една салата как я омахах, лелееее - солена, кисела, зарзават всякакъв.... (само доматите не минават). Абе има проблясък на хоризонта - все повече ми пука как изглеждам, което е добър признак  Joy Да нацелуваш сладък Ади (как не ти се приисква второ, като го гледаш, не знам  Hug)
svetlili, ама много набързо  ooooh! На следващото ти идване, ще съм във форма за среща  Peace Е, ако е преди 4-ти май де  Mr. Green

Откакто коментирахме бисерите на децата, започнах да обръщам още повече внимание и не спирам да се удивявам на изрази и словосъчетания  Hug

Аз от 2 месеца не съм ходила в Банско и тази сутрин се замислих колко много ми липсва - дори си представих скованите от студ и лед улици и пак ми се ходи. Започнаха масово резервациите за Ст.празник, Коледа, Нова година и ми навяват супер празнично настроение  Hug

И последно нещо (че запонах май да конкурирам Роси в дългите постове) - GALL, Роси, вие още ли кърмите??? Мен ме досрамя колко много мрънкам, че ми е лошо, пък от вас и всички други, които имат второ не помня чак такава мрънканица  Embarassed Голяма кека излязох  Embarassed

# 559
Аник ти мина на дълги постове но още не си почнала да слагаш емотикони.За сметка на това аз станях кята тубу-да пускам къси постове.Еаник аз кърмих само 20 дена.Секна ми кърмата заради операцията която майка си направи на сърцето 3 дена след като се роди Добри.Стараех се да не мисля за нея ама уви мака ми е.Така че аз отдавна за съжеление не го кърмя Добри

# 560
  • София/Осло
И при нас Хелоун мина и замина  Joy
Ето тук съм постнала линк към снимките с украсата пък сега отивам да качвам другите снимки във ФБ, така че ще можете да гледате  Laughing...само няма да ни се хилите много  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441520.0

Ани- видимо се усеща подобренето ти..само да ти кажа, че не е много препоръчително, точно сега да ядеш суши...то добре, че  и не ти е харесало де  Peace..аз обожавам  Blush
Мариска - Ади е просто страхотен. Гледаме снимките и Макси казва..."Ааааа ето го това нашето дете, което прилича на мен"  Joy Joy Joy Joy

# 561
  • Sofia
Ани- видимо се усеща подобренето ти..само да ти кажа, че не е много препоръчително, точно сега да ядеш суши...то добре, че  и не ти е харесало де  Peace..аз обожавам  Blush

Това го знам и бях решила само да опитам  Peace Каточели съм знаела, че няма да ми хареса  Joy Иначе морски ми се ядат много, но сега не рискувам с нищо  Stop Макси и Ади много си приличат, ахам  Thinking Отивам във ФБ сега  Peace

Роси, това с емотиконите няма как да стане, супер ме изнервят, а и ми бъгясват компа  Mr. Green

# 562

Добро утро момичета,
Спокойна, здрава и усмихната седмица ви пожелавам Heart Eyes

И...не си хабете нервите заради идиоти Mr. Green

# 563
Добро утро Simple Smile
Мерси за кафенцето, Поли. определено имам нужда  Hug
Ади вече втори ден е на градина и е много доволен човека.
Аник, за второто казвам на мъжо - ако има гаранции, че и второто ще е успешно да действаме  Joy
Относно сушито - аз просто обожавам! Но ти сурова риба сега - НЕ! Naughty
Деската, супер си се справила, душка с украсата! Я да те питам на Маримеко чанти виждала ли си и ако помниш някакви цени случайно Heart Eyes

Хубава и успешна седмица на всички!  bouquet

# 564
  • Sofia
Деска, Мариско, супер празник сте направили  Peace Десита, страхотен Halloween сте претнали - абе БГ си е БГ - масата, украсата, компанията  Hug Hug Hug
Леле, тия синеочковци ще ги изям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деси, тия дни пазарувах анцузи от Бокал и пак за теб се сещам, че едно време ме открехна Wink ... Ей, голям съветник Hug   bouquet Мина през Бенетон, през FOX, през Okaidi, нагледам се на цени и хайде пак в добрия стар Бокал  Mr. Green

# 565
  • Sofia
Привет

Ние с Рали си се гледаме в къщи, в хола все едно бомба е паднала, няма къде да се стъпи от играчки  ooooh! Имам още две седмици болничен и само търся с какво да я забавлявам, че като скучае я хващат дивите. Натрупали сме запас от списание бърборино, вътре има много интересни задачки-закачки, препоръчвам Ви ги с 2 ръце. Чудя се тия материали дето учат по тях в градината дали ги продават в книжарниците?  newsm78
Марис, действай докато не си размислила  Mr. Green
Ани, и аз не смея морски да ям въпреки, че мъжа ми редовно купува разни деликатеси и аз само се слюнча  Mr. Green иначе определено имам афинитет към киселите краставици и туршии и той само ми се чуди.
Деата, страхотна украса, като гледам тия тикви и аз щях да ги заобикалям  Crazy

# 566
Прекрасни, чудовищно чудесни премени  Mr. Green Simple Smile Laughing

Мариско, не се захласвай с покупките, айде сега и чанта  Naughty

АниК, кърмим се най-страшно вече девети месец  bowuu Изобщо не съм вярвала: първо, че е толкова лесно и второ: че ще се справя  bowuu ТУк само да благодаря на Иви  Heart Eyes Обаче и е много заробващо наистина, като скачени съдове сме, при това няма режим, майката си трака  ooooh! Въобще с второто принципите отиват настрани  Crazy а пък с третото и четвъртото не знам, ДАни да разправя  Hug

Аз спрях ДАри от храдината и от днес пак съм Халеевата комета  Crazy Отивам да си облека дебело "опашката" и ще джиткам до пазара за половин час да си взема въздух  ooooh!

# 567
  • София/Осло
Привет днес и от мен,
при нас е едно мрачно ,валящо и спящо  Crazy
Мариска- има чанти да, от плат ..такива летни..до нас им е магазина и ще отскоча да видя цени..в десена на Унико ли те интересува или по принцип нещо на марката.
Ани - Hug...радвам се че  съм била полезна..а ти можеш ли да ми кажеш примерни цени във Фокс, Бенетон и Окайди..просто съм любопитна да сравня.
Тайги- Макси нещо не го влече да лепи ..ръчния труд му бяга  Laughing..но виж на компютъра е цар..чак се караме, че седи по много  Thinking
Галче- поздравления за успешната ти кариера на кърмачка   bouquet

# 568
Деси и Гоги е същия - това да оцветява, рисува, реже, лепи никак не му се одава, ама щом стане дума за компютъра няма равен Laughing колко и да стои все не е достатъчно - още със слизането и пита "кога ще седна пак" Twisted Evil ooooh! ooooh!
Галче браво за кърменето - за съжаление и аз не можах да изкарам много само 3 месеца, но все пак е нещо.
А питате ли ме мен - постоянно си имам опашка. Гоги не ходи на градина и като излизаме сме малък цирк ooooh!

Лека и успешна седмица и от мен Hug

# 569
  • Sofia
taigi, аз киселите краставици ги отказах, след като 1 седмица изяждах по буркан на ден  Shocked И почти само това. Обаче свършиха домашните и ми беше неудобно да кажа на баща ми, та купешките набързо ме отказаха (е...си киселяка). Татко ми описва по телефона някаква туршийка и аз бая се наточих, ама пусти киселини, дето ме мъчат, много внимавам - вечер особено нищо не ме спасява  Confused Даже не знам дали това са киселини, но по описанието в нета, съм ги нарочила за такива. От тях => още повече слюноотделяне => гадене... отврат. Чак напоследък пробягвам до сода за хляб преди да си легна  Cry
Габриелчовите помагала миналата година не можахме да ги намерим в книжарница. Даже в издателството звъняхме и бяха изчерпани. Даскалките изнамериха от някъде един комплект, че той тогава започна по-късно.
GALL-че, поздрави за кърмето  Peace Аз не съм го решила окончателно. Първоначално бях категорична да не кърмя, но като забременях, взех да размислям. Ще го реша накрая  Grinning

Оф много сложно като са в къщи децата - в градината много хубавичко се уморяват  Mr. Green И Габриел е все на компютъра, аз затова предпочитам да е на градина  Peace

Деси, аз търсех анцузи и по-специано горнище (да е с цип) за градината. В изброените 3 имаше хубави горнища - памучни или поларени за 45-65 лева. От Бокал за 45 и за 32 лева взех два комплекта - БГ производство хубави анцузи. FOX са супер некачествени, но се надявах на нещо по-евтино за градината  #Cussing out Като гледам цените в някои сайтове, направо е грях какви пари даваме тук за детски дрехи  #Cussing out Освен това мъжките са супер грозни - много шарени с безумни картинки. За момиченца какви хубави плюшени има - пак е анцуг, но нагласено. Аз хич не обичам да си пращам детето с анцуг, но се убедих, че така му е най-удобно. Освен това е и танцьор, футболист и не знам какво още (разбираме в края на месеца, като плащаме таксата  Joy)

Сега зимни обувки трябва да купувам и даже щях да се допитам какво купувате - аз досега все обувки взимам - високи до глезена (две зими носи Richter). Никога не съм купувала ботуши, апрески... Та се чудя дали да не пробвам. Особено пък ако в градината се налага да се обува сам  newsm78 Освен това се надявам и да излиза да играе в снега, че ние сме повече от кола на кола  Embarassed

Марис, една Малена със сини очи знаеш как ще я издокарате  Peace Я ги пуснете тези чанти да ги видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт