при нас също бабите й обръщат много повче внимание и се занимават, аз като че ли нямам толкова търпение 
, аз мисля че разходките и игрите навън са най-важното нещо за децата.
аз спя при Рали от 1 година може би... и аз като теб смятам в началото баща й да е при нея, че не стига нашествието на бебето ами и сама да я оставим, много ще й дойде. Баща й не се дърпа, той още помни какво будуване беше нощем
Като ви изчета ще взема и аз отношение 

Веднъж след назидателно каране от моя страна, да не удря брат си, пак ме пита. Аз отговарям положително, а той - Ами, тогава защо ми се караш? 

Стискам си всичките палци за Дани 
, въпреки, че ту вдигат температура, ту я свалят и не зная до кога така. От антибиотика има нужда само при бактериална инфекция, засега се следим изкъсо и чакаме да отмине вируса.

Попогледнах снимките. Мила е толкова лъчазарно дете 

Голям образ си! Успех с ученето и да слушаш децата, като започнеш да преподаваш

Аз нещо и Мечи съм си я заплюла да се включи 
Дано само успява да ме побира, като стана n-килограма
Ради, вие пък сте толкова калени, щом и вас ви тръшна
Започвам пак да се страхувам 

Като тръгнем по магазините да търсим, може и да харесаме. Обаче е рано за покупки
Вчера за първи път се загледах в бебешки дрешки и по навик все синичките гледам
Питах Габи какво учат и той ми запя една нова песничка за есента, но на български

Защо се загуби така дълго, разкажи нещо около вас, Тео как се справя, твоята работа как върви, абе пиши каквото и да е 
Вече не е на венозен антибиотик, а през устата. Започнала е да отхрачва, което както каза тя е много добре. Днес си отива за събота и неделя вкъщи. По после ще пише, тъй като е на фетална морфология и ще драсне два реда.

Препоръчани теми