Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 815
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Чакаме увеличение на редиците  Grinning Аз нещо и Мечи съм си я заплюла да се включи Wink

Grinning  И аз съм се заплюла за включване, ама няма резултат засега. Със сигурност ще сте едни от първите, които ще научат при евентуален позитивен резултат Hug

Радвам се, че Дани се оправя, дано скоро е готова за изписване.

# 691
  • Sofia
Ее, браво на Дани  Hug
Ани, вие всъщност нямате ли си такава кошара от Банско? За височината като те притеснява, ако искаш да вдигаш нивото винаги можеш да наредиш одеала под матрака. Аз така правех в началото...
Вчера ни се обадиха от градината, че сме имали скарлатина.. ново 20, добре че Рали не ходи.. Stop

# 692
  • Sofia
taigi, когато си дойдохме в Сф, в моя апартамент в Банско се настани едно девойче, което чакаше да роди и аз и я оставих (понеже беше от Метро, бях я взимала да имам, като настанявам бебета). Сега е свободна, но е захабена и са и затрили някъде това твърдото на дъното. Абе не бих си сложила детето в нея  Mr. Green Виждала съм снимки на бебета в много хубави, нагласени, такава ще да търсим Wink И без това други големи разходи не планирам да правя - вторите нали все пренасят  Joy И аз съм второ дете Wink
Мечи,  Praynig
Ох, Поли, няма да го пусна на плуване от другата седмица Stop Уикенда ще е прословутата ни "почивка" в Сандански. Мислехме да ходим без Габи, но се оказа голяма гимнастика баба му да дойде от Нова Загора да го гледа и ще си го вземем с нас. Сега само се моля да е здрав  Praynig Praynig Praynig Плуване посред зима... много го мисля  Thinking Обаче искам да хване уроците от начало. Засега няма никакъв страх и искам да може да плува, че аз съм дърта пърхуда и не мога, а много пъти съм се опитвала да се науча - много ме е яд  Embarassed

Браво на Дани, дано се включи, като може  Hug

Леле, Sunny, каква съм шматка  ooooh! Да ти е жив и здрав любимия, все така на ръце да те носи и много да се обичате!!! Хайде, да напишеш после как е минало   bouquet

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:14 от aniK

# 693
Съни, нагласи ли всичко Simple Smile Да ви е жив и здрав милия татко! Много любов, успехи в работата и все нагоре   bouquet
Много се радвам за Дани. Дано да успее да се включи тук уикенда  Hug
Мечи, стискам палци при вас да се получи бързо и успешно, ама с много любов направено  Hug

# 694
Радвам се, че Дани е по-добре  Hug Мерси за инфото, Съни  Heart Eyes

Поли, как е Они? Какво каза лекарят? Надявам се всичко е преминало вече. Не пиша, защото не ми остава време и напоследък започнах доста да пропускам от темите. Тео е добре. За Коледното тържество ще е цар (май го писах това), костюм трябва да купуваме. Много по-послушен е от миналата година и може да се разговаря с него. Расте момчето. Ние също сме добре. В банката имаме все повече работа. Трябва по някое време да мина за известно време на 3-дневна работна седмица, защото записах и един курс по статистика и съм на лекции в четвъртък и петък вечерта.

Ох, Тайги, тази скарлатина.. добре наистина, че Рали не ходи.

Аничка, ще го разпънеш дивана като станеш n килограма и пак ще се побираш  Grinning Ох, много ви се радвам на бременността на теб, Тайги и Дани  Heart Eyes

Съни, честито на любимия! Все така да се обичате!   bouquet Чакаме пикантни подробности.

Марис, Ади няма ли да тръгва догодина на училище? Нали сте по нашата система на учене  Grinning

Утре ще ходя да бягам 10К... хм, едва ли ще ги пробягам, но колкото мога, другото ще е ходене. Ако справя да стигна до финала жива, ще продължа да подтичвам, пък дано при следвашото 10К да не се налага и да ходя  Mr. Green (то ходене добре, ами да не го докарам само до пълзене)

# 695
Лазар е на тема - Ти мен обичаш ли ме? Laughing Поне по три пъти на ден се запитва, после сяда доволен. newsm78 Веднъж след назидателно каране от моя страна, да не удря брат си, пак ме пита. Аз отговарям положително, а той - Ами, тогава защо ми се караш? Joy

хааах, и ние сме на тази вълна. Даже в някакъв мой пристъп той ме поглежда тъжно и ми казва: ето виждаш ли? не ме обичаш вече  Laughing

АниК, и аз да подъдна за креватчето - Руси също съм го настанила в такова и съм супер доволна. Дарко спи в дървено, като всъщност спи при нас  Rolling Eyes Embarassed, но официално дървеното се води негово  ooooh! Хубавото на кошарата е, че не си удря главата като пада и като се върти докато спи и още: можеш да реагираш и да го местиш в стаите според бебето, както Джул е писала. Ние също като Тонеска спим в една стая и четиримата. Всъщност тримата спят, но по различно време в денонощието, а аз ще спя някой друг път Tired Дарко все още търси мен и изобщо въпросът той с тате, а Руси с мама не подлежи на дискутиране. Руси бавно и търпеливо се опитва да се премести също на нашата спалня и напоследък се чудя за какво са ни тея легла изобщо  Crazy

За ученето - отговарям му само ако виждам интерес у него. Има моменти обаче, в които това е моето спасение, защото у дома иначе настава война. Ето вече трета седмица е вкъщи и от време на време пишем, четем, защото иначе имам чувството, че ще строши къщата и най-вече ще потроши малкия, който от своя страна само по него ходи и после се чуди защо батко му му стъпва по ръцете  Joy hahaha

Ох, мъничко ми олекна за Дани  Praynig ХАйде и другите болнички да се оправят  Praynig

Пепчееее, ти си нашата спортна гордост  Hug ще се справиш до финала и награда ще получиш  Wink

# 696
  • Plovdiv
Добро ви утро! Laughing

Нийче, действай с ракийка повечко, за да се опрваиш по-бързо  Hug
Ракийка, ракийка, ама като съм пияч и половина. Joy Мъкааа. Шси хода болна.
Вече ми грее пред очите, добре съм. Wink
Сънка, честито на мъжо на патерица.   bouquet
Пепе, Hug
Джул, как е с градинката Тео? Аз забравих, кои ви бяха гУспУжите? Grinning
Тайги, количката изглежда добре. Предполагам, че е като всички останали комбинирани колички. Важното е на теб да ти харесва. Както и колко е маневрена. Виждам, че кг са средни. Тествай ги в магазините. Ей, умирам да гледам-избирам колички, кошари и прочие бебешки пособия. Laughing Една моя приятелка имаше Чиполино Бевърли. Е, по-тромава количка не бях виждала. Simple Smile

За леглата - при мен бяха само дървени, ама то ясно, с тази разлика между децата. Митко спа в своето до 5-6 годишен, Лазар и той натам върви. Преносимите кошари ги ползвахме за игра и пътуване.
Радвам се за Дани. Heart Eyes

Тонеска, Честит Първи Рожден Ден на Ивко! Да расте здраво и палаво дете, заобиколено от любовта на сладкото си семейство! Heart Eyes

Мечо, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

# 697
Здравейте, мили моми4ета. Благодаря на вси4ки ви за пожеланията, за куража и положителните мисли. Страхотни сте  Hug
Сънка,  Hug  bouquet . Благодаря ти, мила, 4е се обаждаше и се интересуваше как съм.
Ще бъда кратка, защото съм адски разстроена и не знам, дали ще пиша следващите две, три седмици, докато не разбера то4но какво се слу4ва. Аз като цяло съм по-добре,  в понеделник пак ще правя изследвания, но продължавам да подкашлям и да не съм съвсем в кондиция, но наистина се надявам, 4е и това ще мине. Бях с двустранна пневмония, явно не минава току така, макар 4е продължавам да пия АБ. За мен - толкова, мисля, 4е ще се оправя.
В4ера бях на фетална морфология и за съжаление с бебо не вси4ко е наред. има отражения, не от лекарствата, а от самия вирус. Не ми се пише или говори по темата, защото ми е много мъ4но и сили не ми остават ве4е. След 2 и след 3 седмици ще знам пове4е, т.е. как ще се развие бременността оттам нататък и дали това,което е засегнато в момента, има шанс да се оправи. Извинявайте, 4е не пиша по-подробно, но наистина ми е трудно и само ви моля за положителните ви мисли. За притеснителни неща не искам да пиша, но ако имам по-добри новини, ще се вклю4а, обещавам.
целувам ви и ви прегръщам вси4ките и отново ви благодаря за вси4ко.

# 698
 nbirthday Ехххаааа рожденик  Heart Eyes Тонеска да ти е здравичък, усмихнат и игрив! Да расте щастлив, обсипан с много внимание и нежност  newsm59

О, Дани Sad стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Моите положителни мисли ги имаш и ще чакам скоро да ни зарадваш с хубави новини Hug

# 699
Дани-  Praynig  ConfusedИзпращам ти цялата си положителна енергия.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 700
Тонеска- Честит Рожден Ден на адаша Ивайло! Да расте здрав, щастлив и палав! Grinning

За мама:

# 701
 ЧЕСТИТО НА СЛАДКОТО НИ РОЖДЕННИЧЕ!Да расте здраво щастливо и умно обградено от любовта на бати, тати и мама!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Дани, прегръщам те силно и се моля наистина нещата да се оправят Praynig Пази се мила и когато почустваш нужда пиши Hug

# 702
Дани, мила, искренно се надявам да има някакво объркване! Отиди на друго мнение задължително! Много те прегръщам, стискам палци и имаш цялата ми позитивна енергия! Пиши когато решиш и знай, че мислим всички за теб тук!

# 703
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО! ТОНЕСКА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ИГРИВ, ДОБЪР И КЪСМЕТЛИЯ!

Аз правя един ябълков пай и така хубаво мирише вкъщи! А Ади и баща му палят барбекюто отвън. Просто идилия  Joy

# 704
Дани, прегръщам те, мила  HugСега си отпусни душицата, пий чай с мед и да знаеш, че всичко ще бъде наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт