Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 815
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Дани - стискам палци всичко да се оправи  Hug

Тонеса - честит празник!   bouquet

Ани - звучиш доста добре  Simple Smile и аз съм фен на сгъваемите легла - Марти такова има, че Ива нейното дървено не си го даваше.

При нас нищо ново. Ще се стягам аз рожден ден, че нещо се мотая и да не се заемат клубчетата.  Wink

# 706
  • Plovdiv
Дани, стискам палци всичко да е наред. HugЩе чакаме заедно с теб.  Heart Eyes

# 707
  • Sofia
Ох, Дани, мила, не знам какво да кажа Sad Представям си колко ти е притеснено  Cry Cry Cry Да минават по-бързо тия две седмици и всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Радвам се, че ти си по-добре, но едва ли сега мислиш за това Sad Моля се всичко да е наред с малката душичка  Praynig Praynig Praynig

Toneska, много целувки за порасналото юначе, за батко и мама   bouquet Hug
Ама сте ги подредили с angie  Hug
Момичета, май се разбрахме за кошарата Wink  Peace Всяка вечер изброявах коя от вас се е изказала "за"  Hug Даже и мислихме как да поразместим спалнята - ще е нагъчкано, но се преживява. Само дано харесаме кошара по-нататък. Габи каза да купим за бебето ново легло и да го сложим в неговата стая, за да може той да го пази  Grinning
Днес карах баща ми на рожден ден на вуйчо ми, който направи 80г. Напоследък все по тъжни поводи се събирахме и вуйчо реши да ни събере за хубаво Wink Отведох Габи, защото това е майкиния род и никой никога не го беше виждал. Много му се радваха, а и той добре се представи - танцува и си побъбри с всички. Сега спи непробудно - с топ не можем да го събудим, май ще го откара до утре сутринта  ooooh!
Niya, радвам се, че си по-добре. Сега е ред и на Ради да се "похвали"

# 708
 О, Ани и ние сме по-добре, но като прочетох за Дани и забравих да се похваля. Още само Мила ту вдига температура, ту сваля, но явно вируса е по-упорит. Аз работя вкъщи, излиза ми през носа лукса да боледувам 2-3 дни. Ще се оправя къде ще ходя.
 И все си мисля да ви кажа, че сме най-готината отчетна тема. Най-много си пишем и всичките сме много задружни и съпричастни и в хубаво и лошо. Много сте ми ценни Heart Eyes

# 709
  • София/Осло
Дани ,мила  изпращам ти цялата си любов, сила и подкрепа. Дано всиччко е наред с малкото съкровище. Дано ,дано ,дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 710
  • София/Осло
Тонеска ,честито ти рожденниче. Да ти е живо и здраво !

# 711
Благодаря на всички ви за страхотните пожелания Hug останах без думи
Когато остана малко по-свободна ще кача и снимки да ни видите.

Дани миличка прегръщам те и стискам палци всичко с бебчо да е наред Praynig Praynig Praynig
Имаш цялата ни положителна енергия Hug Hug Hug

# 712
Дани моля се всичко да е наред Hug Hug Hug Hug Hug

# 713
  • Остров Приятелство
Включвам се само да кажа, че е мнооого хубаво.  Simple Smile

# 714
Здравейте момичета, как сте?

# 715
Добро утро!

Ето я и шаферката, все забравям да я покажа:

Вчера купих някакви чашки, балони, покривка и прочие за на Марти рождения ден - много весели. Сега мисля да се замъкна да запазя клуб, ама мноооого ме мързи нещо.

Хубава неделя на всички!

# 716
Добро утро, момичета  Grinning

С Иво се превърнахме в абсолютни поспаланковци с това стоене вкъщи- редовно ставаме в 10:30ч.
От утре живот и здраве ще го пускам на детска градина отново, а аз- на работа.

angiе - страхотна е.    bouquet

Фрида- отдавна не си писала. Как сте вие?

# 717
Добре сме, Сара е с пневмония и има огромен запас от енергия. Два дена сме си в къщи и вече не издържам Laughing

# 718
Милата, да  оздравява бързо и да не повтаря.   Praynig  Аз съм си вкъщи с Иво от 2 седмици, Октомври месец също си постоях 2 седмици......изтрещявам тотално. Първите няколко дни ми е добре, почивам си, мързелувам, обаче след това ми идва в повече бездействието. На дребния също.

# 719
  • София/Осло
Привет момичета,
изчистих къщата, оправих, прах, простирах, сменях чаршафи, мих чинии..стига толкоз  Laughing
Фрида ,драго ми е да те видя, бързо оздравяване на Сара...искам да те питам нещо . Ще ти пусна ЛС  Peace
анджи -  страхотна е..пу пу
съни- чакам отзиви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт