Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 815
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
От два дни искам да кажа две вазни неща и не смогвам  Embarassed

Тонеска, да е жив и здрав Ивко, да кипи от здраве и енергия и много много да се обичат с Гогича  Hug

Дани,  всеки ден мисля за теб и се моля да не са основателни тези притеснения  Praynig Толкова те разбирам, аз минах през един такъв кошмар, който ми вгорчи бременността  Sad Дано, дано, дано всичко отмине  Hug Praynig

Фридая радвам се да те мерна при нас  Wink ама не така лаконично, моля  Naughty Дано се оправи малката бързо от тази напаст  Hug

Мечи, на мен седенето у дома ми се отразява обратното  Crazy що така не спят тези деца, не знам  newsm78

# 721
Анджи прекрасна е  Heart Eyes
Последните 2 седмици ми дойдоха в повече с полудяващите деца вкъщи. Добрата новина е, че са почти здрави, но ще откараме още 3 дни вкъщи. Елито само ходи и брои, а малкия бяга след нея и я преследва да и взима играчките.

Ето и малко да се посмеете:
Преди няколко дни се събужда и отива до тоалетната, от там се чува тихичко "Таттеее, татееее". Баща и отиде да я види, а тя го пита: "Събудих ли те, защото аз виках много тихичко"  Laughing

# 722

Хайде, ставайте Simple Smile

# 723
  • Sofia
Станали сме

# 724
  • Sofia
И ние, и ние, ама много форуми имам да "нагледам"  Embarassed

Ние станахме, облякох Габи за градина и като му чух кашлицата, реших да си остане в къщи. Вчера сутринта много тича до магазина и сутрешното двуседмично покашляне, сега си е дране. Та днес пак бъркам отвари, пием чайове, сиропче, смуче Прополки, не трябва да се разболява  Stop Praynig
Вие мацки, като сте си по къщите, що не пишете по-активно  Naughty

Angie, Ивана-сладурана е разкошна  Heart Eyes
Фрида, доживяхме да се включиш  Hug
Ivy, та тя е била толкова дискретна  Heart Eyes

Аз не смея да се похваля, че освен слюноотделянето, вече май всичко ми е наред  Praynig Praynig Praynig Ествствено, като продължавам да внимавам с какво и колко се храня. Имам нЕкви неразположения от време на време, но това е песен. Снощи си мислех, че не мога да повярвам, че преминах през този ад - честно, не съм си помисляла някога, че може да ми е тооооолкова зле  ooooh! Сега пък се притенсявам дали всичко е наред - не усещам още никакви пърхания в корема (може нещо да го оприлича вечер, но може и да са черва, знам ли  Embarassed), а от 1 месец не съм била на преглед. Ще видя какво ще се случва тази седмица със женските консултации  newsm78

Това от мен - днес ще сме ТЕЛЕзрители  Joy

# 725
Добро утро!

Минавам набързо, че нямам много време - на който му се гледат малко снимки от рожденния ден на Ивко:

Клик тук

# 726
Добро утро момичета Simple Smile
Тези дни съм обзета от бесове.
Не знам друго какво да напиша, освен да внимавате с тези кашлици...

# 727
  • Sofia
Анджи, много е чаровна  Hug
Тонеса, големи са сладурковци  Hug
Иви,  Joy
Съни, държи ли ти още хубавото?   Mr. Green

Ние вече цял месец направихме в къщи. Естествено, следобяд не се спи, аз вече и опити не правя. Добре, че вече не ми се спи така свински, че в началото само спях  ( на йога лагера ми викаха Сънчо, не знаеха причината и ми се чудеха как мога да спя по 11 часа )... От градината пак се обадиха, освен скарлатината имали и свински грип...  Tired
Ани, препоръчвам ти за кашлица и да го мажеш вечер с нещо загряващо гърдите, аз последния път ползвах един мехлем на Хималая. За другото - сигурно бебчо рита, и аз дълго време се чудех, защото червата ми са голяма симфония, но ще се усили и ще се увериш  Wink За ЖК - спрени са, само с връзки...
Някой ползвал ли е таквоз чудо? люлка Мисля си, че е голямо облекчение  newsm78 Вещи вие не бяхте ли с такова?

# 728
Добро утро и от мен.
Днес отново сме вкъщи, защото съм забравила да взема бележка от лекарката за отсъствията. ooooh! В Петък звънях по телефона, тя не можеше да говори, каза, че ще ми звънне и така си и остана. Та ще се гледаме и днес с диването.

Иво също не спи вкъщи следобеден сън, но понякога ми прави страхотен номер и заспива към 17:30ч примерно,  откарва два-три часа, и после......

Фрида- защо си бясна? Confused

Тонеска- сладури са и двамата, пу пу Hug

АниК- радвам се, че се чувстваш по-добре Hug

# 729
  • Sofia
Оооо, Габриел спи следобяд Whistling Понякога и по 3 часа откарва - аз си дремвам с него и после си свършвам това-онова.
Tаigi, това пък за к'во ти е?! Ако някой ти го подари - хубаво, ама да го купуваш... особено пък ако имате шезлонг. Иначе шезлонгът го смятам за незаменима вещ  Peace Ако нямате, това ще ти го замести, пък и ще отмени подрусването, но някои бебето не обичат да се люлеят. Абе в обобщение - ако нямате шезлонг и това не е скъпо (не видях цената), взимай го  Peace Нали ще са летни бебета, няма да стоим в къщи да се люлеем  Joy Joy Joy Кила трябва да топим по алеите на Южния парк  Peace
Брей, добре, че си държиш Рали в къщи  Peace

P.S. taigi, сега видях цената  Shocked Я погледни Ficher-Price в Джъмбо, а пък в интернет ще намериш още по-добри оферти. Ако ще даваш пари, поне да не е за Кенгуру   Money
Сега ще гледам снимки на Ивко.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:37 от aniK

# 730
  • Остров Приятелство
Здравейте нааай-сетне и от мен Mr. Green
Ахъм беше хубаво! Blush

Да разкажа - три дни мислехме, кроихме, планувахме с deata какво да бъде вечерята. Тук е мномента - БЛАГОДАРЯ ТИ deata  Hug  bouquet
Хайде една манджа - не стана, хайде втора и тя не стана...исках едни кошници да плета Crazy ама пусто много връткави, после за един десерт обикалях като гламава да търся ПРЕСНИ сини сливи, а то моля ви, трябвало изсушени....ама кой да слуша какво му говорят ooooh!
Отначало беше за шестима вечерята, но после......цели 11 Shocked
Та по никое време на деня в който ще е гостито, хайде наново подреждане, досготвяне/ако има такава дума/, ноооо мисля, че се справих! Peace
Имаше салати, ордьоври, морски изненади, десерти и цяяял хол със свещи. Crazy
Снимките малко от малко ще ви доразкажат - не са много хубави, защото повечето е на тъмно.

За подаръка - пак скапана работа като миналогидишния подарък ако си спомняте....
Чудих се, чудих се какво ще го зарадва и се сетих за една колекционерска поредица книги - той много ги искаше и търсеше. Ок, до тук добре, но.....и колегите това му подарили! Направо полудях отново - толкова ги търсих тез' книги. Crossing Arms
Хубавото обаче, че поне са различни, но изненадата не беше тази очакваната Confused
Калоян му подари хубаво уиски, защото татко му всяка вечер си пиел Laughing.Това на всеoслушание пред всички в детската градина - явно тогава му е дошло просветлението како иска да му купи. Rolling Eyes Laughing
Ама пък вечерта беше страхотна, много ми допадна. Седяхме до много късно, после си спахме до късно...бяхме ергени Mr. Green

Има снимки и от Сандански. Там също беше чудесно. Много зеленина, много вода, много скали, неимоверно красив парк, много игра и много топло -  много красиво и хубаво. Ходихме и до Рупите. Не бях ходила там...божествено е и тооолкова спокойно и зареждащо!
Правя си сметка да повтарям, потретвам и почетвъртвам там, много много ми допадна....бях ходила там само съботно-неделно, и то само вечерно време...чак сега го открих колко е чудесен Mr. Green

http://ssunny.snimka.bg/family/rojden-den-i-sandanski.444159.15970796

Калоян също си е вкъщи едва след седмица в детската. Sad
Някакви съвсем леки сополки имаше вчера и аз се притесних. Днес кашля като на задна хрема, и ще го задържа, че първо ме е шубе, второ събота сме на годишнина на баба му на мъж ми от бащина страна.
И всъщност в този ред на мисли - моля, предложения за подарък за 80 годишнина. Никога не съм виждала тази жена, никога не е виждала Яни, с лошо мнение са за мен заради свекърва ми, разбира се.../сега го разбрах от една леля, която се изпусна пред мен обаждайки ми се за да се уточнява рождения ден/. Стана ми ужасно неприятно. Не, че не знам за отношението на свекървата, но чак пък толкова...не ги ли е срам?!...та - трябва да се представя изключително добре!!!
Че даже се обади/свекървата/ видиш ли, дали сме щели да ходим и ние Shocked Запазили си хотел за тях и другия син, а нас въобще не ни уведомиха за това, даже не се обадиха да попитат къде ще спим, как ще пътуваме, кога, нужда от нещо имаме ли/все пак и ние сме с дете/ и т.н.
А всъщност, би трябвало поне малко да се радват, че има повод и нас да видят най-накрая, защото нашият син все още никой не го е виждал от родата на свекървата и свекъра Confused, а за малкия организираха представянето му още при раждането...много неприятно, ама...
...много объркано, но ме разбрахте надявам се. Thinking Mr. Green

Ох, хайде стига съм ви занимавала с битовизми - просто исках да споделя...гадно ми е...ама нали си имам син и мъж за чудо и приказ,  Wink  така че да си ядат гъзетата Laughing
Брей стига съм писала....май се завърнах, а?!....имах толкова да споделя. Hug

Хубав ден на всички ви - и чакам отзиви Crossing Arms Grinning

# 731
  • Остров Приятелство
danisport Всичко ще е наред миличка, всичко!
Няма за какво да ми благодариш - за мен беше удоволствие! Hug

# 732
Здравейте
Дани ще стискам всички палци който имам-всичко да е наред и да няма нищо на бебо.Пожеламав ти да се роди живо и здраво Praynig Praynig Praynig
ГАл с новия ти аватар кой го е рисувал-демек маската на устатат ти де.Затебе са те рисували майка ти и баща ти Mr. Green
Иве скорошно оздравяване на децата.ЕЛи е бил адискретна сам отати да събуди без мама и Боби hahaha
Аник за кошарата Веронка спа в дървено легло 6 месеца.Мъжа ми ми го направи на колелца да си го местя ама пусто много ми тежко и й взех кошара .В нея спа до 2 годинки и половина.Добри сега спи в нея само от една приятелка взех горно нив оче мойта нямаше и добре си спи в нея.Зимно време когато го смъкна на долното ниво ще му сложа матрачето от кака му и ще спи в едно  подобие  на родопско одеало което майка сгъва на два ката и го прави на чувалче.Така мисля да спи Добри тази зима.
Вещи здравей
РАли радвам се че се оправяте в къщи
Ния Веронка е на същата вълна.Където ме види и само м епрегръща и целува и все мее обича ,и след тов азапочва с комплиментите че съм хубава и т.нТогава знам ч еслед като изреди всички комплименти ще иска нещо и винаги е така Mr. Green hahaha JoyДаже един ден каза че ме обича ама Добри повече обича от мене да не съм се сърдила Mr. Green
Съни добре си се справила както винаги bowuuА колкото за   Gift догодина ще го изненадаш с нещо което само на тебе да каже че иска и готово.Добре сте си изкарали на сандански.Вече по ведро май звучиш bowuu
Тонескаэда ти е жив и здрав малкия мъж ивчо и много години да те радва.Ама с Гогата досат си приличат,като че ли под индиго сте ги правили двамата hahaha
Фрида добре дошла.ЕДин случайно попаднах на твой мнение.Доста неща са ти се случили за периода който не си писала.Сега как си ,щастлива ли си.
ПЕпеуспех на състезанието да стигнеш до финала.
ТАйгиако не ти е тежка я взимай.Важното е да ти е лека,маневрена и да ти харесва.Ще я ползваш едва 2 3 месеца.Добри се роди май и легналото положение ползвах 3 месеца и то станаха големите горещини и си извадих лятната от Ронката.Така че тежка и голяма надали ще ти трябва.Виж ако искаш мусколи да натрупаш е друг въпрос Mr. GreenА колкото до такава люлка-на Ронката й бяха подарили подобна и отделно баща й беше купил за 6 месеца навършени шезлонг.За мене навършване на 6 месеца на детенце емини рожден ден.След малко ще кача на Додо от 6 месеца снимки.Бяхме си само тримата и разбирасе постоянното присъствие свеки в къщи.Люлка имахме и към коша на количката -демек се люлееше.Люлката я полхме едва два пъти и после я изнесохме.ИЗваждах я само когато децата се събираха в двора и се люлееха.АМа наща беще по голяма люлка.Шезлонга го ползвах до две години на ронката и сега с Добри го ползвам да го храня малко се изпокъса но ми върши добра работа.Добри там си заспива докато вечеряме и после го премествам в кошарата си.Така че един обикновен шезлонг и като му вържеш отгоре понякога играчката от леглото въртележка муизкална по ще му е интересна отколкото люл
ката.АМати си знаеш де
Както казва Деата купувайте по малко неща за бебо.Хем ще икономисате парички хем няма да имате излишни неща в къщи.Предполагам че доста неща пазите от Рали и Габи който ще ви свършат работа.
Анджи малката булка-шаферка е страхотна а предполагам бялото палтенце трудно си го намерила.Добре че ние се женихме през лятото щото през зимата нямаше да намеря такова палтенце.
За следобетен сън )Веронка рядко спи в къщи но в градина тавсеки ден спи така м иказват учителките и тя също.Събота неделя ако легне спи поне 3 часа.Залъгвам я че като спи ще порасне а тя иска доста бързо да порасне и все казва че е на 12 години Mr. Green
За сега ви оставям че малкия дзвер вече вие от глад да м уприготвя пюрето и посл еще кача снимките
http://jori.snimka.bg/children/dodo-i-roni-oktomvri-i-noemvri.438970.15974103
или във ФБ
http://www.facebook.com/album.php?page=3&aid=5203&id=100 … d=100000258991991
бягам че ме вика за на вън

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:02 от mama rosi

# 733
  • Sofia
Tонеска, и Гоги и Ивко са невероятни - аз много се накефих на общите им усмихнати снимки. Малкият го изгледах целия - от бебенце до 1-ви рожден ден  Heart Eyes Не мога да не отбележа колко добре изглеждаш ти   bouquet А къщата ти е толкова подредена - като за снимка направо  Hug

Sunny, много нагласена трапеза  Hug Ти също си умопомрачителна   bouquet Обаче този номер с подаръка, отново... направо бих ги застреляла  #2gunfire

# 734
Тонеска, как така е толкова подредено у вас  Crossing Arms Аз снимки тогава няма да пускам  Embarassed Joy hahaha

Ееех, как обчам да има за четене и гледане  Hug

Съни, на пук на целия карък, ти вече ми звучиш добре  Heart Eyes

Мацки, кажете ми как се дава клеева тинктура? Купих, ама няма листовка, няма инструкции, нищо  Outta Joint newsm78

Роска, маската съм си я рисувала собственоръчно Simple Smile Да не мислите, че само Мариската може да рисува Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт