Ах, тези гадни черни точки ;(

• 48 896
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
Да, за тези на Пюърдерм става дума.

# 61
Аз пък намерих на Beauty Formula's. Пак са 6бр в опаковка. Цена: 4.8лв. Върши работа.  Peace

# 62
  • In The Middle Of Nowhere
Случайно попаднах на темата и виждам, че обсъждате тези лепенки на PUREDERM. По случайност имам в момента същите, но при мен не действат  Sad понякога имам чувството, че хората които ги ползват нямат грам черни точки преди това щом толкова им действат.
пп: 6 са в опаковката

# 63
относто черните точки според мен пилингите няма да ви помогнат,тъй като полинга премахва горния слой мъртви клетки,няма как да премахне мастното натрупване в пората,лепенките нямам впечетления както винаги има доволни и недоволни и не на всеки могат да помогнат. Препоръчително е да се почиства лицето на месец месец и половина и ако кожата е по-мазна себо-регулиращи продукти

# 64
Случайно попаднах на темата и виждам, че обсъждате тези лепенки на PUREDERM. По случайност имам в момента същите, но при мен не действат  Sad понякога имам чувството, че хората които ги ползват нямат грам черни точки преди това щом толкова им действат.
пп: 6 са в опаковката

Аз имам зверски черни точки на носа и бузите към носа. На мен ми действа. Но не очаквай магически чудеса, по-скоро помага да се поддържат нормално малки до незабележими черни точки, вместо сосни големи. И лицето си изисква цялостна редовна грижа, това не ти е магическа пръчка.

# 65
  • In The Middle Of Nowhere
Къде съм писала, че очаквам чудеса като от магическа пръчка? Това което казваш ти поне звучи по-реалистично, защото някои казват, че тия лепенки им ги махат изцяло - това коментирах. Но може пък на някои да действат напълно, аз не съм критерий.

# 66
  • Виена
Явно зависи от типа кожа, на мен лепенките на Нивеа ми действат и почистват отлично, не са скъпи, ажторката на темата може да изпробва дали са подходяши и за нея. В комбинация с маска на Нивеа (синята, 2 и 30 струва) работят много добре. За измиване на грима ве4ер ползвам Нютрогена и личицето е като ново

# 67
Аз ползвам на Нивеа лентичките и съм горе долу доволна. Е, не премахват всички черни точки, но както е писало момичето по-горе помага в известна степен за намаляване на черните точки като премахва най-големите и най-забележимите. Като си ги махам с лентичките може би около 20-30% от черните ми точки си остават, т.е все пак маха по-голямата част. Аз говоря за черните точки на носа, защото аз само там имам и няма отърване от тях каквото и да ползвам, колкото и да се ефсфолирам, маскирам и т.н , колкото и качествена козметика да ползвам Tired Така че според мен не са безполезни определено, следващия път мисля да си взема и аз на Пюредерм да ги пробвам.

# 68
Здравейте момичета,  Flutter
аз съм удивена от моята козметичка.Ходих на дерма Микро абразио а преди това ме почисти след което ме мина с диамантените накрайници(а каква мърсотия излезе от тях след като бях почистена ръчно) Sick .С един по груб после с по фин за гънките които не можеха да се минат с грубия след това за бръчките и черните кръгове под очите.Взех си и козметика на Maria Galand (пяна за почистване и крем за мазна и комбинирана кожа 604 уникален e) а тя ми отсипа от хидратиращия крем да се мажа 5 дена след тази процедура + една маска.Ами да ви кажа аз винаги и след козметик си мъкна черните точки с мен  Mr. Green.Сега нямам нито една и тена на кожата ми се избистри.Козметичката ми каза че ако искам да имам хубава кожа да забравя за цигарите  .И от тогава не съм пушила  Sneaky.Но наистина процедурата е добра и тя доста се постара признавам си.Сега като се гледам не-мога да се позная   Kissing Heart

П.С. нямам и следа сега от мазнотията която ми се стичаше всеки ден след обяд от лицето  Flutter

Здравей! Дали би могла да напишеш малко по-вече и за процедурата и за козметичката ти - цени, какво точно представлява, за кой е подходяща (ако имаш представа). Мисля, че след този положителен отзив, който си дала, ще има хора които се интересуват! Благодаря предварително!

# 69
Абе аз някъде бях чела няколко начина.. Със замбун,картофи, мед и сода за хляб и вода .. незнам дали действат , така че ако някой знае .. моля кажете!  newsm78 Rolling Eyes

# 70
  • София
Преди време си правих една маска с розова вода и аспирин,но бях много несериозна,така че не мога да дам отзиви,сега отново мисля да пробвам,този път ще бъда сериозна.

От лепенките на Нивея при мен нямаше никакъв ефект

# 71
пробвала съм всички видове лепенки - не помагат, garnier pure, clearskin, домашни маски, трици,хума,много видове ексфолиянти - не момагат !!! кожата ми е суха, но с черни точки по-зле става по-добре не ! помогнете ако можете

# 72
оф незнам вече .. вчера си правих парна баня , търках със сода но нищо не се получи , а като знам че това е един от най-ефективните методи ... #Cussing out вече ми писна от тия всеки ден си търкам лицето с един лосион на Clean & Clear, за да не се получават още, но  .. #Cussing out  мисля да пробвам тези лепенки на Нивеа или каквито намеря  Laughing ще пробвам също и това с меда да видим дали ще има   някакъв ефект   Joy

# 73
Пробвала съм Лепенки на Нивея и други, но те както пише Amra те се справят с част от черните точки. Добри са за намаляване на точките между почистванията. Аз си почиствам лицето всеки месец при добра козметичка и почти нямам черните точки. Но трябва да е много внимателна, защото те се завират в сгъвката на носа, че даже и в ушите. А уши с черни точки са много гадни. Моята козметичка ги чисти периодично.

# 74
Пробвала съм Лепенки на Нивея и други, но те както пише Amra те се справят с част от черните точки. Добри са за намаляване на точките между почистванията. Аз си почиствам лицето всеки месец при добра козметичка и почти нямам черните точки. Но трябва да е много внимателна, защото те се завират в сгъвката на носа, че даже и в ушите. А уши с черни точки са много гадни. Моята козметичка ги чисти периодично.
как ти ги чисти стиска ли ги или с машинка

Общи условия

Активация на акаунт