Ах, тези гадни черни точки ;(

• 48 894
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
  • Габрово
Къде се продават? В козметичните магазини или в аптеките?

# 46
  • София
Здравейте момичета,  Flutter
аз съм удивена от моята козметичка.Ходих на дерма Микро абразио а преди това ме почисти след което ме мина с диамантените накрайници(а каква мърсотия излезе от тях след като бях почистена ръчно) Sick .С един по груб после с по фин за гънките които не можеха да се минат с грубия след това за бръчките и черните кръгове под очите.Взех си и козметика на Maria Galand (пяна за почистване и крем за мазна и комбинирана кожа 604 уникален e) а тя ми отсипа от хидратиращия крем да се мажа 5 дена след тази процедура + една маска.Ами да ви кажа аз винаги и след козметик си мъкна черните точки с мен  Mr. Green.Сега нямам нито една и тена на кожата ми се избистри.Козметичката ми каза че ако искам да имам хубава кожа да забравя за цигарите  .И от тогава не съм пушила  Sneaky.Но наистина процедурата е добра и тя доста се постара признавам си.Сега като се гледам не-мога да се позная   Kissing Heart

П.С. нямам и следа сега от мазнотията която ми се стичаше всеки ден след обяд от лицето  Flutter

# 47
Къде се продават? В козметичните магазини или в аптеките?

има ги навсякъде Simple Smile дори и в била

# 48
Аз съм ги купувала от козметични магазини и от DM - там са май най-евтини - 4,40 лв. за пакет от 6 бр.

# 49
От същата марка кърпички PUREDERM (made in Korea) съм купувала от супермаркет Acne wash cleansing tissues - съдържат Salicylic Acid / Tea tree Oil / Aloe Vera. Представляват 30 броя pre-moistened tissues. Цената аколо 3.70лв

# 50
Има ги и в Бонжур.

# 51
  • някъде под слънцето...
Днес ме зарибиха с това
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P236007&categoryId=C13831
Ще дам инфо след две три седмици...

# 52
здравейте момичета!
Прочетох цялата ви тема и знам чудесно за какво говори авторката. Преди години цялото ми лице беше в черни точки- огромни и дълбоки. И аз като Силвена изчетох какво ли не и ето сега мога да се похваля с нежна и бистра кожа. Какво мога да ви препоръчам- като за начало не използвайте никакви груби кърпи, масажни четки, тривки и въобще нещо с което минавате както засегнати така и здрави участъци на лицето. Основна друга грешка е използването на ексфолианти и всякакви изсушаващи продукти- има тъкмо обратния ефект- от прекаленото изсушаване стимулирате още по- обилното отделяне на себум. Кремът за лице в тийнерджърската възраст хич не го препоръчвам освен ако не е изключително лек от типа на бебешките. Аз се излекувах така- няколко курса от едно странно немско мазило наречено скинорен (незнам дали го има още) с ежедневни обливки с розова вода и това е. Скинорена е крем който се маже директно на лицето по 2 пъти. Шведската горчивка е невероятно добро решение- възможно най- доброто като има супер ефект не само върху лицето а и въобще особено за приближаващата зима. И така...Силвена пробвай ако искаш, сигурна съм че с постоянство ще има невероятни резултати!Успех!  bouquet

# 53
Здравейте момичета, да попитам Шведската горчивка ежедневно ли я мажете? И до колкото си спомням тя беше една тъмна течност не оцветява ли?
Сега се сетих, че аз често пия Кармолис - нещо подобно на горчивката - дали няма да има същия ефект?

# 54
Синът ми е на 14 и от няколко седмици си маха черните точки с това:

Ефектът е отличен. Дори баща му се нави да си залепи една на носа и остана втрещен от ефекта.
Препоръчвам.

И аз съм с две ръце за това - много по-добро е от Nivea и е три пъти по-евтино.

# 55
Аз съм ги купувала от козметични магазини и от DM - там са май най-евтини - 4,40 лв. за пакет от 6 бр.

Аз ги взимам от Кауфланд, 4 и нещо са и там, малко под и 40 май...

# 56
Синът ми е на 14 и от няколко седмици си маха черните точки с това:

Ефектът е отличен. Дори баща му се нави да си залепи една на носа и остана втрещен от ефекта.
Препоръчвам.

На мен не ми излиза снимката. Моля, кажете на коя марка са или пуснете актуална снимка, че много искам да си ги взема.  Praynig

# 57
# 58
За тези пише, че са 24бр в опаковка, а момичетата са писали по-горе по 6бр.  newsm78

# 59
Може би в такъв случай са ето тези (по-нагоре в темата бяха писали че са на тази марка):

http://www.camcobg.com/?page=product_details&instanceID=4641 … 246519283511067e3

Общи условия

Активация на акаунт