Японски чай "Инхуа" - 5 част

• 131 240
  • 483
  •   1
Отговори
# 360
Днес са станали вече две седмици, откакто пия капсулите и резултатът при мен е -5 кг.
Апетитът ми не е зверски. Опитвам се да спазвам някакъв режим. Комбинирам няколко диети и освен усещането, че коремът и бедрата ми са се вталили, кантарът също се усмихва.
Що се отнася до двете нули-ходя ежедневно-по веднъж, вместо както преди горе долу веднъж седмично и мен ме устройства.

# 361
beni7574 ,чета и не мога д аповярвам хаха....аз един месец пих чая и само 1 кг съм свалила,а уш комбинирах диета и повече движение! мн странно,явно при всеки  е различно.Пожелавам ти успех даНО постигнеш още по добри резултати ако имаш нужда разбира се Simple Smile)) целувки Hug

# 362
lelee radvam se za vas.az ve4e piq 2 kutiq,no ne sam se teglila,dnes sam pora4ala na majo da mi kupi kantar i da vidim kakvo 6te stava,trqbva da svalq okolo 7kg dano uspeq,dano mi pomogne 4aq,uspqh na vsi4ki i pi6ete za rezultati  Grinning

# 363
Пробвах от чая ама като ме хванаха коликите го зарязах, иначе свалих 8 кг. без диети и без чай.  Peace

# 364
Здравейте,момичета.
Искам да попитам,дали капсулите подтискат апетита.
Такава стръвница съм станала,че не мога да се позная.
По цял ден търся само сладки и шоколадови неща-ужас.
По колко и кога ги пиете ???
Предварително ви благодаря........ Wink

# 365
пий l-carnitine- ще ти мине апетита, добави и спорт и ще отслабнеш, е не очаквай резултати на 2рия ден...

# 366
Здравейте,
Благодаря за хубавите отзиви.
Аз не пия чаят, а капсулите и имам действително намаление около диафрагмата. Е не е много, но се забелязва/поне от мен/.
Пия капсулите, както е писано на опаковката-по две на обяд половин час преди хранене и да, намалява ми апетита, но само на обяд. В есна кутийка има 36 броя и ми стигна за 18 дни. Вчера започнах вече втората опаковка, че на края на месеца сме на море.
Успех на всички Simple Smile

# 367
  • По света и У нас
Здравейте,

И аз пих чая - изпих 3 опаковки и не знам от него ли или от неяденето на въглехидрати смъкнах 4 кг. Party Имам обаче още 3 кг. за сваляне, но от 2 седмици съм в застой Tired Миналия ден ми свърши чая  реших пак да си купя, но в никоя аптека го нямаше - казаха, че от месец и по складовете го нямало. Thinking Вие имате ли проблеми с откриването на чая?
Затова си купих хапчетата. От днес започвам да ги пия - решила съм по едно сутрин преди ядене....да видим ще имат ли ефект при мен. Вие по едно или по две ги пиете хапчетата?

# 368
 Cryсамо аз не мога да сваля тия килограми,изпих 3 опаковки и аз но ефект...няма...

# 369
Здравейте мами  Hug

Нямам време да чета всички мнения,затова искам да попитам как се пие,колко време и имам 2-3 излишни килограма с 1 опаковка дали ще ги сваля?

Благодаря предварително  Hug

# 370
  • София
Здравейте,

след дълго умуване реших и аз да пробвам Инхуато. Купих си и чай, и хапчетата. Пия ги от 3 дни. Не знам при вас как е, но мен ме е хванало рядкото щастие. Не знам дали е нормално, моля споделете вашия опит?

Хубав ден   bouquet

# 371
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За два месеца свалих килограм, но пък и не го пиех много редовно.

# 372
Хей, браво! Темата се е оживила!
Хапчетата аз специално ги пия по две на обяд и да-нормално е да получиш разстройство-не като вода чак, но все пак разстройство. Мисля, че точно в това се състои първоначалният ефект. И както по-горе бях писала-нямам нищо против това, защото преди да започна да пия хапчетата ходех по голяма нужда веднъж седмично. Даже си докарах хемороиди от това. Сега се чувствам прекрасно. Не се ограничавам от нищо-храня се все пак по-малко-някак си имам по-малък апетит и като че ли стомахът ми се е свил. Сега основният ми проблем е попровисналата кожа. Май трябва да започна някакъв спорт.

# 373
  • София
beni7574 и аз бях с ходенето до тоалетна почти като теб. Сега това прочистване ми идва страхотно. В момента съм и в цикъл, та не мога да го усетя много добре,все още съм подута като балон, но ще мине и това. Определено не ми се яде като преди, още изпитвам на моменти влечение към сладкото, но не непреодолимо. Ограничавам се в момента в храната, но това е за да си раздвижа метаболизма. Относно движението, ходя  на народни танци, а поне събота съм в планината на разходка (точно на 5 минути съм от гората). Хващам мъж ми и кучето, че малката е малка за такива преходи и там.

Хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 374
Здравейте! Аз пия чая от 2 седмици, за ефект не мога да кажа, но сега имам друго притеснение.
Възможно ли е цикълът ми да закъснява от чая? Имам всички симптоми и го чакам от 4-5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт