Японски чай "Инхуа" - 5 част

• 131 221
  • 483
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Аз пия чая от 2 седмици, за ефект не мога да кажа, но сега имам друго притеснение.
Възможно ли е цикълът ми да закъснява от чая? Имам всички симптоми и го чакам от 4-5 дни.
Прави ли си тест за бременност?
По принцип, закъснение на менструацията има всевъзможни причини. От капсулите не ми се е случвало. Може да е предизвикано или от бременност, или от стрес, ако пиеш някакви лекарства.
Първо си направи все пак тест и ако е отрицателен-бягай при лекар-ще ти изпише нещо, което ще ти регурила менструацията.
Пожелавам ти всичко да е наред!

# 376
  • София
Здравейте,

пия чай и капсулите Инхуа вече 3 седмици и на указанията пишеше, че може да се получи разтройство в началото, но  този ефект ще премине след няколко дни. Този ефект при мен вече е откакто пия чай. Случвало ли се е на някой?

# 377
да и при мен беше така,винаги ме е разкарвал чая след като го пия...

# 378
  • София
Нормално ли е 3 седмици да не ме пуска? Като отивам на работа на моменти се чудядали ще устискам зо офиса  Joy Joy

# 379
Днес си купих втора опаковка чай и 1 опакавка капсули - дано помогне. За 8 дена не смъкнах нито грам, освен редовно ходене до тоалетната и от време на време присвиване на корема. Ям много малко и диетично.Правя упражнения. Пише че чая е за затлъстели . Може би затова не действа на по слабите. Аз съм 85 кг и искам поне 10 да сваля за начало - ако има ефект след 2-3 месеца пак ще опитам. По нататък пак ще пиша дали съм отслабнала.

# 380
  • София
Здравейте,

пия чай и капсулите Инхуа вече 3 седмици и на указанията пишеше, че може да се получи разтройство в началото, но  този ефект ще премине след няколко дни. Този ефект при мен вече е откакто пия чай. Случвало ли се е на някой?

Блазе ти.... Аз благодарение на чая ходя 1 път на 2-3 дена, иначе без него съвсем го закъсах Joy

# 381
Здравейте дами,

във връзка с този чай имам питане. Майка ми го пие от близо 5г. Признава, че без него не може, но се питам дали не вреди при дълга употреба? Нещо от сорта на изтъняване на червата такива теории чух. Някой има подобна информация?

# 382
Здравейте,

пия чая от Март месец , по 1 пакетче вечер и по 1 таблетка(Инхуа слим) сутрин.За 8 месеца съм свалила 8 килограма.Първите 14 дена имаше разхлабителен ефект но после всичко се нормализира.
Не спортувам но спазвам лек хранителен режим(разделно хранене).Съставките на чая не са опасни и нямам проблеми за червата.Не мисля да ги спирам , чувствам се добре.

# 383
  • София
Момичета кажете моля,как приготвяте чая има ли нещо особено?

# 384
Момичета кажете моля,как приготвяте чая има ли нещо особено?

Аз поне си го правя като нормален чай в пакетче. Вряла вода, залива, държа 1-2 мин., махам пакетчето и пия .  Peace

# 385
А дали има проблем чая да се пие от кърмещи? Детето ми е много злоядо, а още кърмя и се притеснявам да не намаля още повече апетита на детето.

# 386
Здравейте момичета Simple Smile и аз се присъединявам към вас Hug Поздравления на тези от вас, които са постигнали желания от тях резултат и успех на тези, които още се борят Wink На мен ми е 5-ти ден с този чай и нямам някаква драстична разлика в теглото засега. Пия го 2 пъти дневно, тъй като се се храня само 2 пъти. Искам да ви попитам при вас кога започна да действа чая, в смисъл след колко време започнахте да сваляте килограми? И колко време преди хранене пиете чая?

# 387
Здравейте, миналата година пих този чай, никакъв ефект. Освен честото ходене до тоалетна под формата на диария, съпроводено със силни, наистина силни болки във стомаха, друго нещо не усетих, и за това го спрях!

# 388
Здравейте, миналата година пих този чай, никакъв ефект. Освен честото ходене до тоалетна под формата на диария, съпроводено със силни, наистина силни болки във стомаха, друго нещо не усетих, и за това го спрях!

Абсолютно !!!! При мен беше същото ! Също така се чувствах адцки отпаднала и нямах сила.. но нормално  за 30 минути ако искате ми вярвайте бях 5 пъри в тоалетната ! Никакъв ефект ! Майка ми по същия начин ! #Cussing out

# 389
Хмм...странно Thinking Аз го пия вече 2-3 седмица и не съм забелязала все още някаква драстична промяна в теглото си, освен, че свалих 1кг, но не съм сигурна от чая ли ще е било или от ограниченото хранене newsm78 По принцип това с често ходенето до тоалетна е процесът на прочистването на организма, чая помага за разграждането на мазнините, те се разлагат и се изхвърлят чрез отделителната систела (поне така пише в листовката на чая). При мен също беше така, но само първата седмица, после всичко си беше нормално.

Общи условия

Активация на акаунт