Японски чай "Инхуа" - 5 част

• 131 198
  • 483
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,

Реших да ползвам този чай, тъй като смятах че става дума просто за билки. Реших за по-добър ефект да комбинирам с капсулите.
След като се прибрах, отворих двете кутии, разгледах ги и прегледах листовките. От прочетеното из нета бях останала с впечатлението че този чай е изцяло естествен. Но:
- на кутията са изброени ОСНОВНИ СЪСТАВКИ. Интересно тогава, какви са допълнителните съставки?
Имам много силни опасения, че има и някаква химия
Другото, което ми се наби на очи беше че очаквах чай произведен в Япония, а се оказа, че той е по японска ТЕХНОЛОГИЯ.
-За чая не пише къде е произведен, нито останалите съставки, но в листовката на капсулите пише, че се правят в КИТАЙ. Оттук стигам до извода, че ЧАЯТ СЪЩО Е КИТАЙСКИ.
На кутията на капсулите не пише да има и др. съставки (толкова подозрителни) освен изброените билки, но знае ли човек. Комбинацията от китайски продукт и българска свободия никак не ми вдъхва доверие.
Листовката на капсулите е двуезична - на английски и български език.
- Написах английското наименование в Гугъл и не намерих никаква информация на английски за този уж известен чай, освен по българските сайтове! Значи този чай е предназначен специално за българския пазар. Продава се в ИБЕЙ в чужбина, но снимката е на българския чай с надписи на български език.
Една торбичка и една таблетка напълно притъпиха апетита ми. Просто никакъв глад. При мен нямаше WC ефект. Аз по принцип нямам проблеми с 00. Взех ги вечерта, за да престана да се тъпча. Ефектът настъпи изключително бързо, и при това след обилна вечеря. За около половин час. Ако ги бях взела на гладно сигурно щеше да е в пъти по силен.
По отношение вкуса на чая - той е като по-препечените видове китайски чай. На мен лично ми е обичаен. Капсулите - отворих тази която изпих, прахът вътре наистина имаше вид на стрити билки. Самата капсула - отровно червено и бяло изхвърлих, защото не желая да се тровя, изпих съдържанието, което има вкус на треволяци.
След това усетих интересни неща - както след кафе или цигари (аз отдавна не ги ползвам), напрегната нервна система. Също жажда. Скоро след приема изпих чаша вода. Събудих се обаче в 2 часа през нощта с пресъхнала уста и изпих повече от литър преди да се успокоя. Това определено не ми се случва и е ефект от приетите капсула и чай.
На сутринте се чувствам някак изтощена и освен това някак си по-събудена и като че ли с някакво стягане в мускулите от кръста надолу, като че ли са по-тонизирани.
И сега не знам дали да продължа да го пия.
Моля, ако има някой фармацевт или лекар, който да е чул за изследване на съставките на тези продукти в лаборатория да се изкаже. Имам подозрения, че към тях е добавена и химия, продуктът е известен само в България, не е ясно какво точно съдържа, и е китайски, а не японски.
На кутията на таблетките пише че производителят е:
 China Chiangzhou Kakoo Tea Foodstuff Co., Ltd.
Българскат фирма МИПЕКС е франчайз на горната.

http://www.kakoo-tea.com/en/cp_show.asp?showid=763

Мисля, че този техен продукт отговаря на чая. Интересно че пише да се взима след ядене (може да е лош превод) и да се кисне 5-10 минути във вряща вода. Също пише, че това сa всички съставки.

В списъка с продукти на сайта въпросния производител не фигурират хапове. Има само чайове.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:42 от adiba

# 391
adiba, много добре си описала всичко, имаш дедуктивен нюх.
 Аз се надявах чрез чая да отслабна едва ли-не магически, представях си, че има такива невероятни способности, че просто щеми изсмуче тластинките. Пих го около месец, но се разочаровах, не ми донесе добър ефект. Имам предвид, че започнаха да ми се чупят ноктите,  да ми капе косата, да ми се вие свят, да ми причернява. Вярно е, че отслбнах с няколко килограма, но отдавам това на гладуването. След като спрях чая си върнах килограмите двойно за около месец. Енергията, която човек чувства според мен е от съставките, които действат на нерваната система и я заблуждават. Имаш тонус да се движиш, а като качиш едни стилби и плезиш език и ти се иска да си легнеш. Това не е естествена реакция.
 След като спрях чая няколко месеца бях в пълно отчаяние какво да правя с вече 102-та ми килограма се порових в нета и открих нещо интересно. Харнителен режим, в който не гладуваш, а отслабваш. Реших да пробвам, защото нямах какво да губя и се оказа супер попадение. Няма да правя повече реклами, само да кажа, че вече съм с 20кг по-вталена. Ако някой има въпроси може да ми пише на лични.

# 392
Не исках да звуча пресилено, но имах странни усещания в областта на яйчниците - тъпа болка и на врата - щитовидната жлеза. Чудя се какво има в тези продукти, което влияе на хормоните явно. Също усещане, както обясних, като след вдишване на силен цигарен дим или алкохол - помня го от по-младите си години. Само веднъж го пих, но ме е страх да не ми е станало нещо. Усещане като за мокро в мозъка - случвало ми се като съм пила витамин Б, например. Не знам, но ме е страх от тези продукти. Сега отшумя, но ме плаши. При мен определено се получава пълна липса на глад. Но мисля, че това не може да е здравословно и нормално.

# 393
Пиех този чай един месец и резултатите бяха нулеви. Кантарчето изобщо не помръдна като се има предвид, че бях и на хранителен режим Naughty

# 394
Здравейте!ИЗВИНЯМАЙТЕ,АКО ВЕЧЕ Е СПОДЕЛЯНО,но признавам,че не съм изчела цялата тема... Аз днес си купих капсулите и чая и искам да попитам как е най-добре да се приемат когато се комбинират?

# 395
Живея в центъра на София. Ако някой иска, мога да му продам за 7 лв. чай Инхуа само с едно ползвано пакетче и капсули Инхуа пакет от 36 с 7 изпити. След като пробвах двете, пробвах само капсулите. За 5 дни адски ме заболяха яйчниците и повече няма да ги пия. Срокът им на годност е до 2014 г. Купих ги съвсем наскоро.

# 396
Здравейте,

имате ли представа какво се случва с фирмата вносител Мипекс 97 - фирмения им сайт не работи от известно време, таблетките и чая се  намират все по- рядко....иначе по темата - чая ми действа много слабително, но се чувствам добре и губя апетит. Таблетките ги започнах преди 2 дни и все още нямам наблюдения.

# 397
Здравейте,

имате ли представа какво се случва с фирмата вносител Мипекс 97 - фирмения им сайт не работи от известно време, таблетките и чая се  намират все по- рядко....иначе по темата - чая ми действа много слабително, но се чувствам добре и губя апетит. Таблетките ги започнах преди 2 дни и все още нямам наблюдения.

Не знам дали сайта им работи, но истината е, че там продават продуктите Инхуа на УЖАСНО ВИСОКА ЦЕНА ! Жалко, че разбрах твърде късно, едва след като си ги поръчах и ми ги доставиха. Оказа се, че във всяка аптека може да се купят за по 7-8 лв.

# 398
И аз да се включа. От сутринта изчетох предишните теми, защото едва удържах майка ми да не си купи поредната щуротия с артишок, от която магически щяла да отслабне. Twisted Evil И сега, за да не се присети отново, трябва да и' предложа друг продукт. Много се бях вдъхновила за този чай, защото в първите теми всички са много доволни. Една - две дами да казват, че няма ефект. А сега като чета скорошните мнения - ами май хората предимно се оплакват.  Thinking Никъде не срещнах преди да споменават за болки, отпадналост, повръщане и други страхотии. Та се чудя - дали не са сменили продукта?  newsm78 Може би вече не е същия като онзи от преди 4 години. Това си е съвсем в българския стил... Щях да мина през аптеката след работа, но сега се колебая дали да го купя, че ако вземе да и' стане нещо има да ми пили на главата. Моля споделете от пиещите за страничните му ефекти. 

# 399
И а3 се включвам в темата искам да споделя и моето виждане... ходих в аптеката и попитах аптекарката да ми препоръча нещо и тя ми сподели че миналата година с този 4ай за 3 месеца е смъкнала 10-15 кг и и личеше понеже сам я засичала дори ми показа от чантата и че пак си го взела да смъкне още 10кг... имам да смъкна 5-6 кг да си вляза във форма обаче да ви споделя... защо при мен няма такива неща като постоянно ходене до 00 при мен единствено след кафето сутрин пия 4ая след това по 3-пъти на ден и такова нещо няма единствено че постоянно сам по малка **** това е от 3-4 дена го вземам и половин един килограм съм надолу... пазя този режим за хранене и си прая гимнастика в къщи.... дано да се получи....  newsm17 успех на всички и ви гарантирам от видяното на очите си че ще дойде ефекта  newsm10

# 400
Здравейте. Искам да попитам как се пие чаят? Четох, че пишеше нещо по 3-5 пакетчета на ден, това колко време е?
И кога настъпват тези етапи?
1 етап - контролиране на апетита
2 етап - предотвратяване на прекомерно натрупване на мазнини
3 етап - прочистване на червата и токсините в организма
4 етап - регулиране на задържането на течности
5 етап - подобряване на метаболизма и процеса на усвояване на мазнини
6 етап - прекратяване на натрупването на излишни мазнини
7 етап - стягане на мускулната тъкан и мускулните влакна

# 401
Здравейте момичета.Аз си взех само капсулите без чайчето.Дали ще има така ефект newsm78 или трябва в съчетание с двете Rolling Eyes

# 402

И аз искам да ви попитам каква е разликата м/у хапчетата инхуа и чая? Състава еднакъв ли е?
Честно казано предпочитам чая.

# 403
Вчера си купих и чая и капсулите пък ще видим резултата. Ще споделя след няколко дни. Лошото е, че нямам кантар и разчитам на сантиметъра.

# 404
И на мен го препоръча аптекарка - каза, че в комбинация с таблетките има по-голя ефект.
Аз пия по 2-3 чая и 2 таб. на ден, но не мога да го правя всеки ден защото някъде като съм в движение може да стане беля  smile3550
Иначе като странични ефекти:
- сухота в устата - жажда през първите 2 дни
- чести прибягвания до тоалетната и по двата "основни"повода
- леки свивания в корема, които изчезват бързо

Общи условия

Активация на акаунт