108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 265
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Айде аз съм оф на тема ЧПВ, че ми се вдига кръвното.  Mr. Green

Да, и аз предлагам да сменим темата с нещо по-неангажиращо  Wink

Стиснете ми по един палец утре заран  Praynig

# 601
Лелеееее как гърми и вали само навън ,кучето ми се е качило на главата...говорим за  доберман newsm43.

Мики и мен ме принудиха да си бия същата ваксина и после трябваше да продължа тук,това преди 9 години. Ужасни са.То не бяха туберколозни снимки то не бяха прегледи..... Аз тихичко по търлъци да кажа ( успех   newsm32 )  Wink

# 602
Кюбит много благодаря за отговора. Hug
Клер стискаме палци утре, но аз да ти кажа не вярвам да те тормозят много при положение, че мъж ти вече има гражданство.
Аз като отидох в консулството миналия септември носех само докторските прегледи.А като видях хората с албуми със снимки и още кво ли не да доказват брак и си викам: Боже на мен никoй нищо не ми каза да нося.Ами не беше и нужно-пита ме въпроси по документите,дали ми лиспва мъжо, ококори се като видя, че идва на 3-4 месеца и толкоз.Липсваше ми един документ и ми каза той само да го пусне по фах при тях...Та мисълта ми е, че може и да мине леко и нямa нужда да се притесняваш.Но ние ще стискаме палци все пак. Peace
Вики стигна ли ви и вас?Тук май поспря за сега.Дай боже и така да продължи, че ще трябва с лодки да се придвижваме, а сме в северната част на Atlanta.В южната било още по зле... ooooh!Моите котки бяха много смешни сутринта.Едната се крие по одеалото, другата тичаше като луда при всеки грум, а баш мойта си се скри под леглото.
Мерси Викс-сега съм се заредила с енергия.Горкия ми мъж  Crazy...за сега не се оплаква де...хихиххи Joy

# 603
Clairette, mickey_82Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Оф, момичета, пак съм с въпрос - как се нарича на английски оназ джаджа, която се закачва на пантата на вратата, и която не позволява на вратата да се отваря до край? Някакъв ограничител е, ма пусто...

# 604
Clairette, mickey_82Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Оф, момичета, пак съм с въпрос - как се нарича на английски оназ джаджа, която се закачва на пантата на вратата, и която не позволява на вратата да се отваря до край? Някакъв ограничител е, ма пусто...

Safety Door Restraint?

# 605
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4683221/95691-main_Full.jpg

safety door chain

Clairette спокойно всичко ще е наред. Стискам палци да е кратко и леко.

Мики не задълбавай, успех   bouquet

Анет кажи за обяда.

# 606
Благодаря Clairette, vanhorne, но аз имах предвид онази джаджа, която не позволява на вратата да се отвори докрай, така че да нарани стената или каквото има зад нея. Има едни джаджи, които са с като пружинки с пластмасови накрайници, монтират се на стената, към която се отваря вратата, така че да я спре да не се удари в нея. На врата на банята ми обаче джаджата е различна, монтирана е към горната панта на вратата със същата цел. Благодаря ви обаче за помощта!

# 607
# 608
Здравейте момичета,
аз пак с моята грижа... търся някой, който ще пътува от от Сан Франциско за БГ октомври- началото на ноември и не си е взел билет (или скоро си е взел) и си търси компания.
Миналата седмица се разбрахме с Juturna ама не ни се получи...нейните билети вече са много скъпи Sad

# 609
Клер, стискам!  Hug Всичко ще е наред.  Wink

Вики, сериозно ли са те карали да биеш тая ваксина преди 9 години?  newsm78 То нямаше такава по онова време. За сефте беше одобрена през 2006.

# 610
Кюбит...предполагам тогава не съм разбрала ,за хепатит Б говоря аз ?! а тази за която мики говори каква е ?!

# 611
От три дни се опитвам да ви изчета да не се излагам и не мога и не мога.  Embarassed Хем съм в друг часови пояс - и пак успявате да дръпнете недостижимо. Докато прочета една страница вече сте изписали още три....

Отивам пак да чета ама то май загубена кауза...  Mr. Green

# 612
Здравейте,аз сьм нова мама от Атланта.Чета ви от скоро и всички сте много мили.

# 613
В  Сащ сьм само от 2 месеца.Мога ли да ви попитам дали някой знае за безплатна мед.застраховка/медикейд ни бе отказана/за дете на 1г.Вече бяхме болни и от мед. услуги ми настрьхнаха косите!Благодаря предварително.

# 614
Елизабет, къде сте в Щатите? Някои щати си имат местни програми. Освен това има значение с какъв статут сте - работни визи, зелена карта?

Общи условия

Активация на акаунт