108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 247
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
В Атланта са, в Атланта... казало си е момичето, без бой...

# 616
Честита рожденичка на РАЯ!!!
Честит ден на независимостта на България и Честита есен! Много празник, много нещо  Crazy

# 617
  • Чикаго / София
Рая, Честит Рожден Ден на Дида! Да е здрава и щастлива! newsm59 newsm67

Честит Ден на Независимостта! bg

Есента, няма да честитя, не ми е весело, че идва, че след нея се задава зимата, пфу! cold

elisabeth72, не мога да помогна с инфо за Атланта. Все си мисля,че би трябвало да има нещо, ама...

Клер, стиснати палци и от мен! fingerscrossed

Днес ми върви на емотикони! Mr. Green

# 618
na вас 1ви съм казала за обяда,лаптоп кутиите; оказа се че има цял отбор "зелени майки" в това школо к адвокират за без-боклучен обяд(втрещителни цифри боклук се образуват от обядите на децата),аз лобирам за здравосл.храна и да си носиш вместо да разчиташ на пицата и се заформи лека полека една надъхана група..малко съм глас в пустиня с моите сандвичи от черен хляб с хумус и пуйка и боровинки/ягоди/авокадо миксес засега,но има мегдан Grinning

# 619
Ох, Анет, ще ме накараш да го поръчам и аз този лаптоп лънч, макар че не ни трябва още, че в прискула много хубава манджа готвят, да им се не надяваш.

Стискам палци, пожелавам успех, макар че не знам, за какво.
Рая, честита ти рожденичка!
Ирка, есента идва в 4:18 наше (и ваше) време, има време  Crazy

# 620
честит рожден ден на дида, да расте здрава и умна! рая , честито и да покажеш тортата   bouquet на колко ли ставате?

лаптоп лънча го харесаха и децата от класа на дени, но чак такъв успех нямаше, никой не ни попита откъде да си набави  Mr. Green

за есента не се радвам, нито за зимата, то лятото го пропуснахме тази година, само на късна пролет бяхме Sad  искам в аризона ...

# 621
Дайте моля идеи за местни треви и чайове, които могат да се пият при UTI за дете. Знам за боровинков сок и ще го пие, но нещо друго? В България има едни листа от череша/вишна и разни там други, ама не съм запозната тук, какво се продава.

# 622
Да и е честито голямото момиче на Рая!

И на мене засега ми харесва обяда в при-К на детето; готвят го там всеки ден и дори се съобразяват с диетични ограничения, но догодина ще сме на друго място и още не знам.  Ще ги букмаркна тези лънч боксес за всеки случай. Мм, и аз обичам сандвичи с авокадо. Единственото, което мога да ям в Чийзкейк фектъри, са техните авокадо егролз.

Ще се водим на истински балет за първи път с детето! Ще видим какво ще стане. Надявам се да доседим до края.

# 623
Biz може да пие и Cranberry juice.

# 624
Biz,neдей,същият ефект може да се получи и далеч по-чипо и за малки и за големи,идеята обаче е тази к аз рекламирам защото се оказа че болш.деца в К класа на ния редуват балони с фъст.масло,сок оцветен и фрут снакс /кукис ден след ден,родители уж образовани и пр. но следват модела от тяхното си детство и си трябва време да приемат че може да пакнеш чери домати и карфиол.Промяна в културата е, а това както знаем отнема много време, важното е че хората са отворени и чуват и има интерес.

# 625
елизабет Добре дошла ! Има програма но не мисля че ще ви устроят условията 
Цитат
To be eligible for PeachCare for KidsTM, children must be citizens of the U.S. or have resided legally in the
U.S. for at least fi ve years. Note: Citizenship applies ONLY to the child. Children who are citizens of noncitizen
parents can be eligible for PeachCare for Kids

Иначе всичко им е безплатно до 5 год с програмата.

Биз...кажи как сте ,как се справя юнака?

# 626
Уау, сега по обедно време погледнах новините, и картините от наводненията са ужасни. Надявам се, че всички момичета от Атланта са добре!

# 627
Рая, да ти е жива и здрава рожденичката, и повечко да те слуша. зълва ти дойде ли?

Ей растат тези деца. скоро и други двама малчугана ще станат на 2 г.

Анеееееееет, още чакам френското менюна стеф от детската градина

# 628
Честит рожден ден на Дида Райска!  Hug Да е здрава и усмихната. Рая, честит празник!   bouquet

# 629
Ку-ку  ku-ku
Благодаря за палците  Grinning
Разпита мина и замина, резултатът е повече от отличен  newsm44 newsm44 newsm44 . Каквото можах отнесох от имиграционните  Joy . Не само, че ме одобриха, но си взех и документите за пътуване и картата с работното разрешително, които по принцип ги взимат на интервюто. Накрая даже и печат в паспорта си изпросих, по принцип удрят печат само в извънредни случаи. Сега не трябва да чакам да ми дойде зелената карта, защото си я имам в паспорта  Grinning . Абе много съм нахална явно  Joy, другите хорица не питат нищо и чакат мирно и тихо седмици наред за зелената карта, не могат нито да пътуват, нито нищо.
Най-смешното беше, че не ни питаха абсолютно нищо, мацката така се захласна по фото-книгите със снимките, че забрави за какво сме се събрали там  hahaha . Накара ме да и пиша на едно листче сайтове от къде да си поръча. Не мога да повярвам  Wink, нямам търпение "да си подам оставката" в колежа, от кога чакам този миг   Party .

Общи условия

Активация на акаунт